- Konu Sahibi damlailayda
-
- #2.081
Yok canım hiç zor değil opu dan çıkıp odana gelince uyanmış oluyosun 15 dklık bi işlem. Transferde anestezi yok zaten 5 dklık işlem o da. Meraklanma. Hayırlı olsun.. İnşallah herşey yolunda gider
🌸🌸🌸
Merhaba kızlar iyi akşamlar. Benim bugün transferim oldu evde uzanıyorum şimdi. Iki embriyo transfer etmişler. Inşallah beni bırakmazlar. Iki embriyo da dondurulacak.
Sel abla duaları yazıyorum. 707 ya varis. 66 ya allah. 731 ya hali. 214 ya bari. 336 ya müsavvir. 57 ya mubdi. 68 ya muhyi. Transferden önce de bol bol Rabbi yessir vela tuassir Rabbi temmim bil hayr okudum.
esila ordamısın.......neyapıyorsun..................başak nerelerde acaba.............inci...ne durumdasın yatıyormusun............
Canım dikkat et kendine Allah korusun sel ablanın da Allah yardımcısı olsun inşallah onun da yüzünü güldürsün...Ben bugun sabah lavaboya kalktım midem bulandı başım döndü. Geri kalktım lavabodan yere uzandim geçti. Ter bastı sonra da.tansiyonum düştü galiba.
Merhaba kızlar iyi akşamlar. Benim bugün transferim oldu evde uzanıyorum şimdi. Iki embriyo transfer etmişler. Inşallah beni bırakmazlar. Iki embriyo da dondurulacak.
Ben bugun sabah lavaboya kalktım midem bulandı başım döndü. Geri kalktım lavabodan yere uzandim geçti. Ter bastı sonra da.tansiyonum düştü galiba.
Ben bugun sabah lavaboya kalktım midem bulandı başım döndü. Geri kalktım lavabodan yere uzandim geçti. Ter bastı sonra da.tansiyonum düştü galiba.
Arkadaşlar burada okudklarımdan sonra Turgut Bey'E tüp bebek yaptırmaya karar verdik.Dün de tedaviye başladık ama moralim çok bozuk ayrıca umudum da pek yok nedense.Benim bu 2. denemem ilkinde menogon kullandım çok yoğun bir ilaç tedavisi verildi.Dün Turgut Bey bana aşılamada da aynı dozda verilen kadar gonal f verdi.Yumurtanın çatlamaması için de herhangi bir iğne vermedi.Söyledim daha önce ben bu ilacı kullandım aşılamada aynı dozda ama çok yumurtam oluşmadı dedim.İsterseniz ilacı değiştireyim dedi ben de ben işinize karışmak istemem dedim benim yönlendirmemle olmaz dedim. oda kalsın ozaman dedi.Ama onun kararsız kalıp benim sözümle ilacı değiştirmek istemesi güvenimi yıktı biraz açıkçacı.İl dışından gelip gidiyorum bir de çok moralim bozuldu.O kadar maddi manevi külfet acaba boşuna mı diye akşamdan beri uyuyamıyorum çok kötüyüm.Size nasıl ilaçlar verdi lütfen cevaplar mısınız?
Arkadaşlar burada okudklarımdan sonra Turgut Bey'E tüp bebek yaptırmaya karar verdik.Dün de tedaviye başladık ama moralim çok bozuk ayrıca umudum da pek yok nedense.Benim bu 2. denemem ilkinde menogon kullandım çok yoğun bir ilaç tedavisi verildi.Dün Turgut Bey bana aşılamada da aynı dozda verilen kadar gonal f verdi.Yumurtanın çatlamaması için de herhangi bir iğne vermedi.Söyledim daha önce ben bu ilacı kullandım aşılamada aynı dozda ama çok yumurtam oluşmadı dedim.İsterseniz ilacı değiştireyim dedi ben de ben işinize karışmak istemem dedim benim yönlendirmemle olmaz dedim. oda kalsın ozaman dedi.Ama onun kararsız kalıp benim sözümle ilacı değiştirmek istemesi güvenimi yıktı biraz açıkçacı.İl dışından gelip gidiyorum bir de çok moralim bozuldu.O kadar maddi manevi külfet acaba boşuna mı diye akşamdan beri uyuyamıyorum çok kötüyüm.Size nasıl ilaçlar verdi lütfen cevaplar mısınız?
Acaba tüp bebek fiyatı ne kadar ilaçlar felan tedavi gören arkadaşlar cevaplarsanız sevinirim
Sadece hastane 4450 cnm ilaclar haric. ilac fiyatlri degisiyo.kac kutu yazdigina rapor cikartip cikarmadigina bagli.
Kızlar 11 de 2 bebisimi aldım geldim.iyiyimcok şükür sayenizde.yarimsaat yatıp lavaboya kalktım.yarım saat daha yattimevdeyim.doktotrda yarın gezdirin bunu dedi anneme yatmasin dedi.clexane verdi.birde folikasit zaten içiyordum.bukadar ilaçların.jel felan yok.elimdede vardı.crinone daha önce yazmıştı.ona yok sana hiç ilaç kullanmadık diye dedi.doğal siklus.beni yalnız bırakmayın canlarim.öpüyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?