Tüp Bebek Merkezleri Kayseri Acıbadem Hastanesi Dr Turgut Aydın'a tedavi olanlar

Öyle mi diyorsun inşallah canımmm ben transferde de anestezi var sanıyordum rabbim herkese kolaylık versin..

Merhaba kızlar iyi akşamlar. Benim bugün transferim oldu evde uzanıyorum şimdi. Iki embriyo transfer etmişler. Inşallah beni bırakmazlar. Iki embriyo da dondurulacak.

Canim benim hadi hayirlisi.insallah meleklerin seni birakmaz.belki inanmayacakksin ama guzel haberini duymak icin ben bile sabirsizlaniyorum.senin icin dua edicem.bende bugun gittim persembe yada cuma opu var.hakkimizda hayirlisi dua et olurmu

Sel abla duaları yazıyorum. 707 ya varis. 66 ya allah. 731 ya hali. 214 ya bari. 336 ya müsavvir. 57 ya mubdi. 68 ya muhyi. Transferden önce de bol bol Rabbi yessir vela tuassir Rabbi temmim bil hayr okudum.

Yazdım canım saol. İki inci tanende hayırlı uğurlu olsun......

Günaydın kızlar. Iyi dileklerini için hepinize çok teşekkür ederim.inşallah hepimiz güzel haber veririz burdan.bugün de sel ablanın transferi var inşallah hayırlı olur.hepimiz bol bol Rabbi yessir okuyalım.

Ben bugun sabah lavaboya kalktım midem bulandı başım döndü. Geri kalktım lavabodan yere uzandim geçti. Ter bastı sonra da.tansiyonum düştü galiba.

esila ordamısın.......neyapıyorsun..................başak nerelerde acaba.............inci...ne durumdasın yatıyormusun............

Ben girip bisey yazamiyorum sadece yazilari okumaya calisiyorum.bulantidan sabahtan aksama kadar oluyorum o yuzden fazla giremiom bugun transfer var hayirlisi olur insaallah abla ...

Ben bugun sabah lavaboya kalktım midem bulandı başım döndü. Geri kalktım lavabodan yere uzandim geçti. Ter bastı sonra da.tansiyonum düştü galiba.
Canım dikkat et kendine Allah korusun sel ablanın da Allah yardımcısı olsun inşallah onun da yüzünü güldürsün...

Arkadaşlar burada okudklarımdan sonra Turgut Bey'E tüp bebek yaptırmaya karar verdik.Dün de tedaviye başladık ama moralim çok bozuk ayrıca umudum da pek yok nedense.Benim bu 2. denemem ilkinde menogon kullandım çok yoğun bir ilaç tedavisi verildi.Dün Turgut Bey bana aşılamada da aynı dozda verilen kadar gonal f verdi.Yumurtanın çatlamaması için de herhangi bir iğne vermedi.Söyledim daha önce ben bu ilacı kullandım aşılamada aynı dozda ama çok yumurtam oluşmadı dedim.İsterseniz ilacı değiştireyim dedi ben de ben işinize karışmak istemem dedim benim yönlendirmemle olmaz dedim. oda kalsın ozaman dedi.Ama onun kararsız kalıp benim sözümle ilacı değiştirmek istemesi güvenimi yıktı biraz açıkçacı.İl dışından gelip gidiyorum bir de çok moralim bozuldu.O kadar maddi manevi külfet acaba boşuna mı diye akşamdan beri uyuyamıyorum çok kötüyüm.Size nasıl ilaçlar verdi lütfen cevaplar mısınız?

Kizlar ya ben korkuyorum. Benim ilac alerjim var.klomen ki enbasit yumurtlama ilacu bana alerji yapti. Simdi digerleri icin tedirginim. Narkoz alerjim de var. Ben ilk adetimde mayis 10 gibi basliycam tup bebege ama tedaviyi devam ettirebilirmiyiz bilmiyorum.turgut beyle görüştük ama bilemiyorum. Benim gibi gonal f e falan alerji olan var mi?

Arkadaşlar burada okudklarımdan sonra Turgut Bey'E tüp bebek yaptırmaya karar verdik.Dün de tedaviye başladık ama moralim çok bozuk ayrıca umudum da pek yok nedense.Benim bu 2. denemem ilkinde menogon kullandım çok yoğun bir ilaç tedavisi verildi.Dün Turgut Bey bana aşılamada da aynı dozda verilen kadar gonal f verdi.Yumurtanın çatlamaması için de herhangi bir iğne vermedi.Söyledim daha önce ben bu ilacı kullandım aşılamada aynı dozda ama çok yumurtam oluşmadı dedim.İsterseniz ilacı değiştireyim dedi ben de ben işinize karışmak istemem dedim benim yönlendirmemle olmaz dedim. oda kalsın ozaman dedi.Ama onun kararsız kalıp benim sözümle ilacı değiştirmek istemesi güvenimi yıktı biraz açıkçacı.İl dışından gelip gidiyorum bir de çok moralim bozuldu.O kadar maddi manevi külfet acaba boşuna mı diye akşamdan beri uyuyamıyorum çok kötüyüm.Size nasıl ilaçlar verdi lütfen cevaplar mısınız?

Acaba tüp bebek fiyatı ne kadar ilaçlar felan tedavi gören arkadaşlar cevaplarsanız sevinirim

Cnm bende asilamada gonalf kullanmistim.simdi yine gonalf kullaniyorum.sen kac doz kullaniyosun suan.bizim ikinci gorusmede yumurtalarin durumuna gore dozu arttirdilar.seninkinide arttirir buyuk bir ihtimal merak etme.bu ilaclar birbirinin muadili zaten gonalf yada bir baskasi farketmiyodur

Öncelikle biraz sakin olmanı öneririm doktorların hiç hoşlanmadığı şeydir işlerine karışılmasu bu yüzden kararını turgut bey yönünde verdiysen tedavi akışını ona bırak benimde ikinci tedavim ilkini memorialdeydi turgut beyle benimde en büyük sıkıntım sanki sürekli kafası meşgul soru sormaya çekiniyorum zaten ayaküstü sekreterliğin oradan yolluyor bi şekile biraz daha iletişimi artırması gerektiğini düşünüyorum ama unutmamak gerekirdi onlar vesile Allah ol dedikten sonra

Kızlar 11 de 2 bebisimi aldım geldim.iyiyimcok şükür sayenizde.yarimsaat yatıp lavaboya kalktım.yarım saat daha yattimevdeyim.doktotrda yarın gezdirin bunu dedi anneme yatmasin dedi.clexane verdi.birde folikasit zaten içiyordum.bukadar ilaçların.jel felan yok.elimdede vardı.crinone daha önce yazmıştı.ona yok sana hiç ilaç kullanmadık diye dedi.doğal siklus.beni yalnız bırakmayın canlarim.öpüyorum...

Son düzenleme:

Oyyyy hayırlı olsun.. Kendini yormadan yürü abla bak gerçekten kan dolaşımı çok önemli sakın yatma sürekli. Kuzuların seni bırakmıcak eminim. Sabırsızlıkla sonucunu bekliyorum..

🌸🌸🌸

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…