- 15 Nisan 2014
- 837
- 517
- 83
- Konu Sahibi damlailayda
-
- #2.101
Kızlar 11 de 2 bebisimi aldım geldim.iyiyimcok şükür sayenizde.yarimsaat yatıp lavaboya kalktım.yarım saat daha yattimevdeyim.doktotrda yarın gezdirin bunu dedi anneme yatmasin dedi.clexane verdi.birde folikasit zaten içiyordum.bukadar ilaçların.jel felan yok.elimdede vardı.crinone daha önce yazmıştı.ona yok sana hiç ilaç kullanmadık diye dedi.doğal siklus.beni yalnız bırakmayın canlarim.öpüyorum...
Kızlar 11 de 2 bebisimi aldım geldim.iyiyimcok şükür sayenizde.yarimsaat yatıp lavaboya kalktım.yarım saat daha yattimevdeyim.doktotrda yarın gezdirin bunu dedi anneme yatmasin dedi.clexane verdi.birde folikasit zaten içiyordum.bukadar ilaçların.jel felan yok.elimdede vardı.crinone daha önce yazmıştı.ona yok sana hiç ilaç kullanmadık diye dedi.doğal siklus.beni yalnız bırakmayın canlarim.öpüyorum...
Sel abla senin kaçıncı gün transferi, Turgut bey bana da çlışabilirsin dedi ama tedirginim bide hergün 90 km yol yapıyorum onu sormalıyım yol işini söylememiştim çünkü..
Ablacım hayırlı olsun sağlıklı olsun inşallah, güzel haberlerini bekliyoruz bize de umut olursun inşallah..
Sel abla senin kaçıncı gün transferi, Turgut bey bana da çlışabilirsin dedi ama tedirginim bide hergün 90 km yol yapıyorum onu sormalıyım yol işini söylememiştim çünkü..
Nisncim benimkiler dondurulmustu şubatta 3 tane .dün cozmusler bugüne kadarda güzel gelismisler maşallah.turgut bey iki verelim dedi 2 verdi .diğer teki tekrar dondurdular.3. Gün dondurmuslardi.8 hücreli.bakalım hayırlısı.sadece kan sulandirici ignem var yaptım ilkini......
bak takla ata ata geliyo seninde meleklerin inşallah en az senin kadar heyecanlıyım bende nedense sonucu iple çekiyorum :))
Alın yüzümü guldurdun takla ata ata demekki.saol tatlım alincik.
Tamam canım haklısın sorarım perşembe günü kontrolüm var o zaman sorayım uzun mesafe çünkü..Nisan onu ihmal etme yatın sabah ilk iş hastaneyi ara sor. .
🌸🌸🌸
Nisancim sana opu tarihi verdilermi?seninle ayni gun ilac kullanmaya basladik.bana persembe veya cuma dendi. sana bisey soylemedilermi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?