Tüp Bebek Merkezleri Kayseri Acıbadem Hastanesi Dr Turgut Aydın'a tedavi olanlar

Ablacığım hayırlı olsun inşallah bebişlerin seninle güzel haberlerini bekliyoruz inşallah

Ablacım hayırlı olsun sağlıklı olsun inşallah, güzel haberlerini bekliyoruz bize de umut olursun inşallah..

Sel abla senin kaçıncı gün transferi, Turgut bey bana da çlışabilirsin dedi ama tedirginim bide hergün 90 km yol yapıyorum onu sormalıyım yol işini söylememiştim çünkü..

Hayırlı olsun transferiniz abla güzel sonuçlanır inşallah

Sel abla senin kaçıncı gün transferi, Turgut bey bana da çlışabilirsin dedi ama tedirginim bide hergün 90 km yol yapıyorum onu sormalıyım yol işini söylememiştim çünkü..

Nisncim benimkiler dondurulmustu şubatta 3 tane .dün cozmusler bugüne kadarda güzel gelismisler maşallah.turgut bey iki verelim dedi 2 verdi .diğer teki tekrar dondurdular.3. Gün dondurmuslardi.8 hücreli.bakalım hayırlısı.sadece kan sulandirici ignem var yaptım ilkini......

kizlar hamisler 9+4 gunluk olduk bugun rabbime cok sukurler olsun ama bugun biraz anlamsiz bir bel ve ara ara kasik agrim oldu korkuyorum ya lutfen yardimci olun sizler de de oluyor mu

Hayirli olsun abla. allah bu sefer yuzunu guldurur insallah evladini kucagina alirsin.dualarimiz seninle.bisey sorsam dr transferden sonra hangi ilaclari yazdi?

bak takla ata ata geliyo seninde meleklerin inşallah en az senin kadar heyecanlıyım bende nedense sonucu iple çekiyorum :))

Sadece clexane iğne kan sulandirici.birde folik asit tablet bukadder.....ama herkesin tedavisi yumurtlamasi problemi ayrı.....benimki bu bu sefer inşallah hayırlı güzel sonuca ulasirim.ben sebebsiz infertiliteydim.

Kizlar hamis kalmak isteyen arkadaslarimiz(kardelen.inci.sel.alin42.bnz.nisan.duha) ve hamis arkadaslarmizin(mira.durunnehir.esila.zeliss.tugba.basak.arcabalim)saglikli bebek dunyaya getirmeleri icin yasini serif okuyalim.okumak isteyen arkadaslarimiz sayi verirse seviniriz.simdilik sayimiz 250 olsun. insallah 250ye tamamlariz.(mayis 15ekadar)

Son düzenleme:
Arcabalim saol.duaniza ihtiyacım var.çünkü en makbul dua muminin numune arkasından yaptığı duadir....

Nisancim sana opu tarihi verdilermi?seninle ayni gun ilac kullanmaya basladik.bana persembe veya cuma dendi. sana bisey soylemedilermi?

Kardelencim perşembe kontrol cumartesi opu dedi.. Demekki senin yumurtalar daha sağlıklı ve güzel büyüyor,bide ben lucrin kullanıyorum ya biraz geciktiriyor olabilir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…