Tüp Bebek Merkezleri Kayseri Acıbadem Hastanesi Dr Turgut Aydın'a tedavi olanlar

Anladım inşallah ikizlerin olur ablacım oh ne güzel...

Transferin hayirli olsun canim RABBIM kucagini doldursun.

Hayirli olsun RABBIM ozlemini dindirsin insaALLAH

kizlar hamisler 9+4 gunluk olduk bugun rabbime cok sukurler olsun ama bugun biraz anlamsiz bir bel ve ara ara kasik agrim oldu korkuyorum ya lutfen yardimci olun sizler de de oluyor mu

Canim o agrilarin olmasi normal icinde bi can buyuyor ve beraberinde rahminde buyuyor.belli bi sureden sonra zaman zaman o agrilar batma sekline donuyor

sagol miracigim tesekkur ederim cevap verdigin icin sende de olurmuydu tatlm agrim oldugu zaman hemen korkuyorum rabbim onlari bize bagislar insallah bekleyenlere de tez zamanda hayirlisiyla nasip eder insallah

Canım ben 225 doz kullanıyorum.Cuma günü 2.görüşme ama onda da yokmuş.Memlekette ki doktorum bakıp onu arayacak.Aşılamada gonal-f kullandım hatta aynı doz ama çok yumurta oluşmamıştı yani tedirginlğim ondan.Ne bileyim düşünmekten yoruldum.

Sadece clexane iğne kan sulandirici.birde folik asit tablet bukadder.....ama herkesin tedavisi yumurtlamasi problemi ayrı.....benimki bu bu sefer inşallah hayırlı güzel sonuca ulasirim.ben sebebsiz infertiliteydim.

Ablacığım bir şey soracağım acaba transfer günün de hani su içiriliyorlar ya nasıl dayandın ben çok rahatsız olmuştum dayanamıyorum bir önerin var mı acaba

Kardelenciğim bende 10 tana okurum inşallah allahım kabul etsin hepimizinkini

sagol miracigim tesekkur ederim cevap verdigin icin sende de olurmuydu tatlm agrim oldugu zaman hemen korkuyorum rabbim onlari bize bagislar insallah bekleyenlere de tez zamanda hayirlisiyla nasip eder insallah

Oluyor canim drum her gittigimde soruyor sagolsun varmi bi sikayetin diye ilk bu agrilari soyledim rahmin genisledigi icin bu tur hafif agri ve batmalarin olmasi normal dedi.zaten surekli olmuyor arada gelip gidiyor.

Ablacığım bir şey soracağım acaba transfer günün de hani su içiriliyorlar ya nasıl dayandın ben çok rahatsız olmuştum dayanamıyorum bir önerin var mı acaba

Canim hastaneye gidince transfere kacta alacaklarini sor ona gore su tuketmeye basla.ben evden cikarken basladim hastanede daralmistim bide ustune 1 saat bekleyeceksin dediler ama dayanamadim wcye ciktim.hemsire geldi 5 dk sonra sizi alacagiz dedi.yarim litre bile su icmemistim ama heyecan faktoru saolsun sikistirdi beni.cok uzun yazdim ama sende buna gore onlem alirsin

canim benim adimi da yazmissin allah razı olsun.
ben şu an adetliyim ancak 12 tane okurum her gun bi tane
allah kabul etsin inş.

Gelincik dozun baya yuksek.ben 175 yapiyorum.lucrini herkese vermiyor herlde.bana vermedi mesela neye gore veriliyor acaba?

Son düzenleme:

gelincik dozun baya yuksek.ben 175 yapiyorum.seninki kalem.olandanmi.lucrini herkese vermiyor herlde.bana vermedi mesela neye gore veriliyor acaba?

Sorma bnz gittiğimde sıkışık değildim.neyse 9.30 gibi içmeye başladım.4 bardak ard arda içtim.allahım saat 11 e yaklaşıyor sıkıştık patlicam .gidip biraz bırakıyorum ama ne mümkun.en son bendim asagidada bekliyorum.içeriye aldılar.neyse doktora patlicam dedim oda hemen sonda taktı masada.hiccccc acımadı.korkardım sonddan.allahım ne rahatladım masada anlatamam...hemen ardından 2 bebis.oh hemen bitti tarım saat yattım.tekrar tuvalete oh mis.böyleydi...ışte...

Abla Transferi normal.muayene oldugumz.odami yapiyorlar?yoksa ameliyathanedemi.önlukmu giydiriyolar.yoksa normal kiyafetlemi giriyorz.hic heyecanlanmadim buzamna kadar bu opu beni cok korkutuyor

gelincik dozun baya yuksek.ben 175 yapiyorum.seninki kalem.olandanmi.lucrini herkese vermiyor herlde.bana vermedi mesela neye gore veriliyor acaba?

Canım evet benim doz yüksek ama benim yaşımla orantılı değil yumurta rezervim o yüzden çok yumurtam oluşmuyor.Aşılamada da bu doz kullanıldı.Benim ki kalem değil flakon.

Kardelen 20
zeliss 20
Esila 10
mybaby38 10
alin42 30
Bnz 10
arcabalim 10
duha 12
Nisan50 10
yasini serif okuyacak.allah kabul eder insallah...(mayis 15kadar)[/QUOTE]

Abla Transferi normal.muayene oldugumz.odami yapiyorlar?yoksa ameliyathanedemi.önlukmu giydiriyolar.yoksa normal kiyafetlemi giriyorz.hic heyecanlanmadim buzamna kadar bu opu beni cok korkutuyor

Opuda transferde ameliyathanede oluyor ikisindede mavis onlukleri giyiyorsun.opuda narkozu oyle bi ayarliyorlarki odaya girerken gozlerimi aciyordum ben transferde narkoz vermediler ama inan normal muayeneden daha kolay oluyor.

Saol canım Allah razı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…