- 15 Nisan 2014
- 837
- 517
- 83
- Konu Sahibi damlailayda
-
- #2.141
Sorma bnz gittiğimde sıkışık değildim.neyse 9.30 gibi içmeye başladım.4 bardak ard arda içtim.allahım saat 11 e yaklaşıyor sıkıştık patlicam .gidip biraz bırakıyorum ama ne mümkun.en son bendim asagidada bekliyorum.içeriye aldılar.neyse doktora patlicam dedim oda hemen sonda taktı masada.hiccccc acımadı.korkardım sonddan.allahım ne rahatladım masada anlatamam...hemen ardından 2 bebis.oh hemen bitti tarım saat yattım.tekrar tuvalete oh mis.böyleydi...ışte...
Esila evin içinde geziyorumda.yemegimide pisirdim.ama dışarı hiç çıkmadım.evde gezdiğim yeterli acaba.yoksa 10dakikaddışarda yurusemmi.bugün banyomuda yapayimmi....öptüm...
yok esila yok daha öyle seyler.....................ama göbekten sonraki ignede 1 2 saat agrı oluyor karnımda................yumurtlama zamanındayımya yumurtalıklarım ve belim karnım agrıyor................
Clexane vuruyorsun dimi... O çok fena 😔 sağlık olsun bebişler için dayancan. Ananas ye süt iç işte aklıma geldikçe söylerim..
🌸🌸🌸
Esilacığım acaba transferden sonra ne gibi belirtiler vardı
Clexane vuruyorsun dimi... O çok fena 😔 sağlık olsun bebişler için dayancan. Ananas ye süt iç işte aklıma geldikçe söylerim..
🌸🌸🌸
Kızlar sperm örneğini hangi gün alıyorlar bize herhangi bir bilgi verilmedi henüz, yarın kontrolüm var cumartesi opu..
Teşekkür ederim yardımın icin ablacigim
Kızlar hüma ya da erc kartala giden oldu mu hiç..
Canım cmt alıcaklar opu günü. Cinsel perhize dikkat edin. Opu günü gittiğinizde 3 gündür ilişkiye girmemiş olacak eşin biliyosun dimi..
🌸🌸🌸
Kizlarrr opudan sonra kulladiginiz ilac varmi.bir yerde okudum progeston veriliyormus dogrumu?ikinci sorum gebelik asisi transferden hemen oncemi yapiliyor?
Opudan sonra crinone jel ve elevit vardi bende sadece,zaten jel progeston icerikli.gebelik asisida yanlis bilmiyorsam anneden alinan kan belli islemlerden geciriliyor ve transfer sirasinda anne rahmine enjekte ediliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?