Tüp Bebek Merkezleri Kayseri Acıbadem Hastanesi Dr Turgut Aydın'a tedavi olanlar

Saol ablacığım yardımın için

Esila evin içinde geziyorumda.yemegimide pisirdim.ama dışarı hiç çıkmadım.evde gezdiğim yeterli acaba.yoksa 10dakikaddışarda yurusemmi.bugün banyomuda yapayimmi....öptüm...

Esila evin içinde geziyorumda.yemegimide pisirdim.ama dışarı hiç çıkmadım.evde gezdiğim yeterli acaba.yoksa 10dakikaddışarda yurusemmi.bugün banyomuda yapayimmi....öptüm...

Yok banyo yapmadım ben üçüncü gün yaptım ayakta ılık suyla hemencik. Suyu sıcak yapma abla.bugün yapma istersen yarın yap. Evde dolaşıyorsan bence dışarı çıkmana gerek yok. Ama çıkarsan da çık zararı olmaz hafif yürümenin. Bebişlerin seninle merak etme. Karnın şiş mi? Kasıklarında batma var mı ? Göğüslerin ne alemde? Henüz çok çok erken bunlar olursa yaz bana. Merak ediyorum seni.. Öptüm dikkat et abla

🌸🌸🌸

yok esila yok daha öyle seyler.....................ama göbekten sonraki ignede 1 2 saat agrı oluyor karnımda................yumurtlama zamanındayımya yumurtalıklarım ve belim karnım agrıyor................

yok esila yok daha öyle seyler.....................ama göbekten sonraki ignede 1 2 saat agrı oluyor karnımda................yumurtlama zamanındayımya yumurtalıklarım ve belim karnım agrıyor................

Clexane vuruyorsun dimi... O çok fena 😔 sağlık olsun bebişler için dayancan. Ananas ye süt iç işte aklıma geldikçe söylerim..

🌸🌸🌸

Bütün arkadaşlar birbirimize dua edelim şu üç aylar hürmetine yarın kandil kandiller hürmetine hamile olan kardeşlerim hayırlısıyla evlatlarını kucağına almayı evlat isteyenlere de allahım hayırlı evlatlar versin

Clexane vuruyorsun dimi... O çok fena 😔 sağlık olsun bebişler için dayancan. Ananas ye süt iç işte aklıma geldikçe söylerim..

🌸🌸🌸

Esilacığım acaba transferden sonra ne gibi belirtiler vardı

Kızlar sperm örneğini hangi gün alıyorlar bize herhangi bir bilgi verilmedi henüz, yarın kontrolüm var cumartesi opu..

Kızlar sperm örneğini hangi gün alıyorlar bize herhangi bir bilgi verilmedi henüz, yarın kontrolüm var cumartesi opu..

Canım cmt alıcaklar opu günü. Cinsel perhize dikkat edin. Opu günü gittiğinizde 3 gündür ilişkiye girmemiş olacak eşin biliyosun dimi..

🌸🌸🌸

Canım cmt alıcaklar opu günü. Cinsel perhize dikkat edin. Opu günü gittiğinizde 3 gündür ilişkiye girmemiş olacak eşin biliyosun dimi..

🌸🌸🌸

Tamam canım evet biliyorum da yarın mı alacaklar diye düşündüm, yarın alsalar uygun gün olmayacaktı.. Çok tşk ederim esilacım :)

Kizlarrr opudan sonra kulladiginiz ilac varmi.bir yerde okudum progeston veriliyormus dogrumu?ikinci sorum gebelik asisi transferden hemen oncemi yapiliyor?

Kizlarrr opudan sonra kulladiginiz ilac varmi.bir yerde okudum progeston veriliyormus dogrumu?ikinci sorum gebelik asisi transferden hemen oncemi yapiliyor?

Opudan sonra crinone jel ve elevit vardi bende sadece,zaten jel progeston icerikli.gebelik asisida yanlis bilmiyorsam anneden alinan kan belli islemlerden geciriliyor ve transfer sirasinda anne rahmine enjekte ediliyor

Opudan sonra crinone jel ve elevit vardi bende sadece,zaten jel progeston icerikli.gebelik asisida yanlis bilmiyorsam anneden alinan kan belli islemlerden geciriliyor ve transfer sirasinda anne rahmine enjekte ediliyor

Kızlar ne diyorsunuz her gün yeni bişe öğreniyorum 😃 gebelik aşısı mı rahimden mi 😳😳 allallaaa.. Ilk defa duydum. Kardelen bana bi de hap vermişti progestan ayyyy nası iğrenç bişe anlatamam. Boğazına yapışıyo kalıyo ve gün boyu boğazından o acı tat geliyo bööööğğhhh.. Allah'tan bikaç gün kullandım sadece

🌸🌸🌸

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…