Tüp Bebek Merkezleri Kayseri Acıbadem Hastanesi Dr Turgut Aydın'a tedavi olanlar

ben humAda ersad beye gidiyorum canim sendemi biraktin turgut beyi kac haftaliksin sen canim

11. Haftalık oldum ben de, turgut beyle devam etmeyi isterdim ancak o malumun başkasına yönlendiriyor, ben de bayan dr istemiyorum :) erc kartala gitmeyi düşünüyorum aslında da...hüma hakkında kararsızım, gşttiğin dr nasıl...sen kaç haftalıksın.

Canım orda kimi soracaksın. Birkaçına iyi diyolar çok hastası var..

🌸🌸🌸

Kartalda çetin arık ve rakip turanı düşünüyorum ben, zeki yılmaz yoğunmuş, yoğun birinin beyni de yoğun olur ..
Hümada da cahiti duydum ama nette çok kötü yorumlar var, arkadşım da cahite gitmişti, doğumda yanında olmadı dr ..ben bunu istemiyorum..

Kızlar mrb yeni geldim kontrolden, tam ben oradayken bir çift sonucunu öğrendi nasıl sevindiler görmelisiniz o kadar mutlu oldum ki sanki kendim hamileymişim gibi allahım bizede yaşatır inşallah olmayan herkese yaşatsın bu duyguyu...

Hepsini biliyorum hepsine gitmişliğim var söylemesi ayıp 😁😁 hepsi çok yoğun ama hepsinin iyi doktor olduğunu söylüyorlar. Kendini hangisinde rahat hissedeceksin pna git canım.

🌸🌸🌸

Ne dedi sana kontrolde ?? Ben de sonuc çıkınca sevinenemiştim orda muayene bekleyenler var üzülürler diye ☺️☺️ darısı hepinize inşallah..

🌸🌸🌸

Evet canım aynen öyle yapicam....

Evet canım aynen öyle yapicam....

Canim ben iki aydir ersat beye gidiyorum ve cok memnunum.ultrason esnasinda yeterince bilgi veriyor ustelik sordugum tum sorulara cevap alabiliyorum.son gittigimde muayene bittikten sonra annem ellerini goremedim dedi tekrar muayeneye alip ellerini gosterdi.bunu yapmasi beni mutlu etti acikcasi

İnş doğum anında da çok yardımcı olur..paylaşımın için tsk ler..

kızlar dün gece bir tanıdıgım sinirimi bozdu.....ben kimseye söylememiştim......doktora gittigimi.....nerden duymussa onuda söylemiyor.......hesap sorar gibi tüpbebekmi yaptırdın deyince....sasırdım...yalan söylemedigim için evet dedim.........bu benim özelim....söyleme psikolojisinde olsamsöylerim degilmi....siirlerim bozuldu.....tam morale ihtiyacım varken.....nereden duyduki........inş bebişlerime birsey olmamıstır.................

Burdayım şekerim merak etme hiçbişecik olmamıştır. Sen sinirlerini bozma. Ben transferin 2. Günü yerleri yırttım ağlamaktan eşime sinirlendim. Çok şükür bişe olmadı.. Merak etme :)

🌸🌸🌸

Onlar senin yanında olmayan insanlar..laf arıyorlar belli ki..yanlış anlaşılmasın ama kayserililer çok meraklı, ben de herkesin diline düşmüşüm :) umrumda değil ama önceden takıyordum da..o kadar çok soran telefon eden oldu bana oysa buraya yeni geldik yıl olmadı yani kimseyi de tanımam...hele iş yerim ooo...millete eğlence çıksın laf etsinler o yani...senin özelinmil vs kim düşünüyor ki..

Canım çetin Arık iyi bi doktor ama çok yoğun Zeki Yılmaz ise normal doğum yaptırmıyo bilginiz olsun canım

Normal doğum zor ya benim, kanal darlığım varmış...zaten tüpte çok riske atmıyorlar sanırım mecburen sezeryan olurum ee yaşım da 20 lerde olmadığından zor :)

yerim ben seni kız.................

ya bu benim kacıncı artık..........o yuzden böyle bir karar aldım..............hatta kendime bile söylemedim.............duymasın diye.............neyse allah sonunu güzel etsinde..................bütün herkesin bebegi olsun anne olsun inşallah..................selam sevgi.........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…