- Konu Sahibi damlailayda
-
- #2.181
çoooookkkkkkkkk
Sen nasısın nası hissediyorsun kendini? Bak sen ve topikteki bikaç diğer arkadas hamiş olsun toplanıp tanışalım.. Nası fikir kızlar?? Beğenemleri görim??
🌸🌸🌸
inşallah inşallah.........................iyiyim.....belirti arasammı aramasammı...............ne yapsam ne yapmasam...............bu topigi sarımsaklasamdamı saklasam .....sarımsalamasamdamı saklasam...............
11. Haftalık oldum ben de, turgut beyle devam etmeyi isterdim ancak o malumun başkasına yönlendiriyor, ben de bayan dr istemiyorum :) erc kartala gitmeyi düşünüyorum aslında da...hüma hakkında kararsızım, gşttiğin dr nasıl...sen kaç haftalıksın.
kızlar dün gece bir tanıdıgım sinirimi bozdu.....ben kimseye söylememiştim......doktora gittigimi.....nerden duymussa onuda söylemiyor.......hesap sorar gibi tüpbebekmi yaptırdın deyince....sasırdım...yalan söylemedigim için evet dedim.........bu benim özelim....söyleme psikolojisinde olsamsöylerim degilmi....siirlerim bozuldu.....tam morale ihtiyacım varken.....nereden duyduki........inş bebişlerime birsey olmamıstır.................
Normal doğum zor ya benim, kanal darlığım varmış...zaten tüpte çok riske atmıyorlar sanırım mecburen sezeryan olurum ee yaşım da 20 lerde olmadığından zor :)
Kızlar ne zaman yönlendirdi Turgut bey sizi başkasına??
🌸🌸🌸
inşlh bende salı günü kalp atışalrını duyarım kıslarrr
Kalp atışından sonra baklayı çıkartıyor :)
Inşallah duyarsınız allahımın izniyle
Embriyonun tutunmasi icin gebelik asisi bide tiraslama yontemi uygulaniyormus.turgut beyin yazisinda okumustum acaba herkese gebelik asisi yapmiyolarmi?sana yapmamislar demekki cnm.ben turgut beyden tapmasini isticem bakalim.insallah yaptirir.buarada benim opuyu ozge hanim yapackms turgut bey yoktu.ozge hanim nasil bilgn varmi cnm?Kızlar ne diyorsunuz her gün yeni bişe öğreniyorum 😃 gebelik aşısı mı rahimden mi 😳😳 allallaaa.. Ilk defa duydum. Kardelen bana bi de hap vermişti progestan ayyyy nası iğrenç bişe anlatamam. Boğazına yapışıyo kalıyo ve gün boyu boğazından o acı tat geliyo bööööğğhhh.. Allah'tan bikaç gün kullandım sadece
🌸🌸🌸
Embriyonun tutunmasi icin gebelik asisi bide tiraslama yontemi uygulaniyormus.turgut beyin yazisinda okumustum acaba herkese gebelik asisi yapmiyolarmi?sana yapmamislar demekki cnm.ben turgut beyden tapmasini isticem bakalim.insallah yaptirir.buarada benim opuyu ozge hanim yapackms turgut bey yoktu.ozge hanim nasil bilgn varmi cnm?
inşlh bende salı günü kalp atışalrını duyarım kıslarrr
Özge hanımla birlikte çalışıyorlar canım. Çok cana yakın tatlı bi bayan. Ve istediğin herşeyi çok güzel açıklıyor. Hatta Turgut bey beni başkasına yönlendirirse Özge hanımı düşünüyorum.
🌸🌸🌸
Kalp atışından sonra baklayı çıkartıyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?