Tüp Bebek Merkezleri Kayseri Acıbadem Hastanesi Dr Turgut Aydın'a tedavi olanlar

Benim 4 yada 5 gun sonra bianda sıcak geliyordu baskada cok belirgin biseyim olmadi.forumda tum belirtileri yasayip hamile kalamayanda var,hic belirti yasamadan hamile kalanda.belirtilere takilip kendini uzmesin

Bende burdayim bebislerle

Bebişlerini gördün mü canım.Bir sıkıntı yok inşallah değil mi??
Bir de şey soracam transferden sonra kan testi gününü beklerken hiç evde test yaptın mı???Görümceme yapsak bişey çıkar mı acaba?

Birini hem gorduk hem duyduk canim kalp atislarini digeri icin gelecek persembe gidecegiz insaALLAH.ben idrar testini kandan sonra yaptim bence sizde kanin gununu bekleyin

Birini hem gorduk hem duyduk canim kalp atislarini digeri icin gelecek persembe gidecegiz insaALLAH.ben idrar testini kandan sonra yaptim bence sizde kanin gununu bekleyin

inşallah diğerini de duyarsın canım perşembe günü.Evet beklemekten başka çare yok.Acele etmenin bir anlamı yok.İnsan sabırsızlanıyor işte.Benim olmadığı halde ben bile merak ediyorum.Onları düşünemiyorum

mrb mira iyi akşamlar cnm bişey sorabilirmiyim sizde morfoloji kaçt?ı tek sıkıntı hareketsizlikmiydi?pco varmıydı?

Bekarken pco var demislerdi ama hic adet olmadigim olmadi gunleri sasardi ama hep kendiliginden olurdu.testi 5 6 sene once yaptirmistik sadece sayisi ve ileri hareketi az diye hatirliyorum.tup bebege basladigimizda dr test istemedi

Bekarken pco var demislerdi ama hic adet olmadigim olmadi gunleri sasardi ama hep kendiliginden olurdu.testi 5 6 sene once yaptirmistik sadece sayisi ve ileri hareketi az diye hatirliyorum.tup bebege basladigimizda dr test istemedi

tmm cnm sagol aklıma takıldıkca soruyorum seni sıkmıyorumdur inşallah:)senin tüp bebek yaptırdıgın ay seninle birlikte yaptırıp hamile kalan oldumu bilgin varmı?

tmm cnm sagol aklıma takıldıkca soruyorum seni sıkmıyorumdur inşallah:)senin tüp bebek yaptırdıgın ay seninle birlikte yaptırıp hamile kalan oldumu bilgin varmı?

mira testi 5 6 sene önce yaptırmıştık demişsin kaç yıllık evlisin? ilk denemen değilmiydi?

Benimle ayni gun 4 kisi daha yaptirdi her gittigimde sorayim diyorum unutuyorum bi bilgim yok yani.8 sene doldu canim benim ilk denememiz evet

Benimle ayni gun 4 kisi daha yaptirdi her gittigimde sorayim diyorum unutuyorum bi bilgim yok yani.8 sene doldu canim benim ilk denememiz evet

Mrb arkadaşlar ilk denememi memorialde nurettin beyle yaptık olumluydu fakat 8 haftada ikiz bebeklerimin kalbi durdu alınmak zorunda kaldı. İkinci için turgut beyi araştırıyorum fikirlerinizi benimle paylaşırmısınız çok kararsızım nurettin Bey'den çok memnun kaldım ama bu işte önemli olan laboratuvar diye biliyorum Acıbadem'in olanakları daha iyi olabilir mi kafam karıştı

hepinize günaydın arkadaşlar. sizleri hep takip ediyorum ama daha önce hiç yazmamıstım. transferi olan arkadaşlar inşallah sıkıca tutunur kuzucuklarınız. lütfen bi belirti aramayın çünkü olmuyor. karşınızda tecrübe konuşuyor gecenyıl 2 kasımda tedaviye basladım, 15 inde transfer oldu ve 26 kasımda rabbime şükürler olsunnn ki güzel haberi aldım. 7 aylık dünyalar tatlısı " ayye " die bana seslenen bir oğlum var simdi. ilk denemeizde oldu şükür ki doktorumda nurettin beydi, rabbim iki dünyadada yüzünü güldürsün hep dua ediyorum. arkadaşlar tüm sorularınızı sorabilirsiniz, elimden geldiği kadar yardımcı olurum. ben 7 yıllık hasretime kavustum. rabbim sizlerede nasip edecekkk inşallah. aminnnnnnnnnn.

Canim oncelikle gecmis olsun ALLAH bu aciyi bir kez daha yasatmasin.ben turgut beyden cok memnunum ilk denememizde hamile kaldim ikiz bebeklerimden birinin kalp atislarini duyduk sukur digeri icin haftaya persembeye tekrar gidecegiz.ister turgut bey olsun ister nurettin bey elinden geleni yaptiklarina eminim ama belli bi yerden sonrasi takdiri ilahi

ALLAH oglunu sana bagislasin acisini gostermesin

Allah bidaha aynı acıları yaşatmasın.. geçmiş olsun..
hangi hastanenin olanakları daha iyidir bilemem ama ben Turgut beyden insani olarak memnunum.. bunlar çok hassas konular gerçekten.. laboratuvar çalışanlarının ve doktorun elinden geleni yaptığına inanıyorum, içime şüphe düşürmek istemiyorum.. gerisi Allah'ın takdiri..
inşallah en kısa zamanda duaların kabul olur..

amin, inşallah tutunmuştur bebeğim.. sona yaklaştıkça günler zor geçmeye başladı..
çok teşekkürler içten duaların için.. Rabbim yavrunu sana bağışlasın..

rabbim evladını sana bağışlasın eylül. biraz bahsedermisn sizde sıkıntı neydi? kaçıncı denemende tuttu?bahsettign merkezin labaratuar olanakları nasıldı?

allah sabrını bol versin cnm.rabbim bak birkere vermiş istedikten sonra yine olur inş.bende senin gibi çok kararsızdım iki merkezlede görüşme yaptım ikisiyde olumluydu bence.ama en sonunda acıbademde karar kıldım.turgut beyin hastası daha çoktu sanki.

Âmin cok zor bi süreç gerçekten Allah sabrımızı artırsın diyorum hepimizin ilk denemeniz mi olacak sizin bende deneme öncesi iki merkezle de görüşüp memorial e karar kılmıştım. Ercan aygen için de iyi diyenler var ama kafam allam bullak sürekli forumlarda iyi yorumlar bulmaya çalışıyorum umarım ben de kararımı verırım bır an önce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…