- 22 Mart 2012
- 1.926
- 240
- 173
- Konu Sahibi damlailayda
-
crinone jel ve progestan ampul.. iğne de acayip canımı yakıyor, hiç diğer iğneler gibi değil.. katlanıyoruz bir şekilde, Rabbim sonumuzu hayır etsin inşallah..
Canım Merhaba.
Görümcem şu an transfer sonrası bekleme aşamasında.Benden sormamı istedi.Transfer sonrası herhangi bir belirti yaşadın mı? Yaşadıysan nelerdi bunlar? Onun şu an hiçbir belirtisi yokmuş bir sorun mu var acaba diye telaş ediyor.
mrb kızlarrrr kimler burda hadi görelimmmm yoklama alıyoruz:)
:)))) sadece ben....
Bende burdayim bebislerle
Bebişlerini gördün mü canım.Bir sıkıntı yok inşallah değil mi??
Bir de şey soracam transferden sonra kan testi gününü beklerken hiç evde test yaptın mı???Görümceme yapsak bişey çıkar mı acaba?
Birini hem gorduk hem duyduk canim kalp atislarini digeri icin gelecek persembe gidecegiz insaALLAH.ben idrar testini kandan sonra yaptim bence sizde kanin gununu bekleyin
Birini hem gorduk hem duyduk canim kalp atislarini digeri icin gelecek persembe gidecegiz insaALLAH.ben idrar testini kandan sonra yaptim bence sizde kanin gununu bekleyin
mrb mira iyi akşamlar cnm bişey sorabilirmiyim sizde morfoloji kaçt?ı tek sıkıntı hareketsizlikmiydi?pco varmıydı?
Bekarken pco var demislerdi ama hic adet olmadigim olmadi gunleri sasardi ama hep kendiliginden olurdu.testi 5 6 sene once yaptirmistik sadece sayisi ve ileri hareketi az diye hatirliyorum.tup bebege basladigimizda dr test istemedi
tmm cnm sagol aklıma takıldıkca soruyorum seni sıkmıyorumdur inşallah:)senin tüp bebek yaptırdıgın ay seninle birlikte yaptırıp hamile kalan oldumu bilgin varmı?
mira testi 5 6 sene önce yaptırmıştık demişsin kaç yıllık evlisin? ilk denemen değilmiydi?
Benimle ayni gun 4 kisi daha yaptirdi her gittigimde sorayim diyorum unutuyorum bi bilgim yok yani.8 sene doldu canim benim ilk denememiz evet
Mrb arkadaşlar ilk denememi memorialde nurettin beyle yaptık olumluydu fakat 8 haftada ikiz bebeklerimin kalbi durdu alınmak zorunda kaldı. İkinci için turgut beyi araştırıyorum fikirlerinizi benimle paylaşırmısınız çok kararsızım nurettin Bey'den çok memnun kaldım ama bu işte önemli olan laboratuvar diye biliyorum Acıbadem'in olanakları daha iyi olabilir mi kafam karıştı
hepinize günaydın arkadaşlar. sizleri hep takip ediyorum ama daha önce hiç yazmamıstım. transferi olan arkadaşlar inşallah sıkıca tutunur kuzucuklarınız. lütfen bi belirti aramayın çünkü olmuyor. karşınızda tecrübe konuşuyorgecenyıl 2 kasımda tedaviye basladım, 15 inde transfer oldu ve 26 kasımda rabbime şükürler olsunnn ki güzel haberi aldım. 7 aylık dünyalar tatlısı " ayye " die bana seslenen bir oğlum var simdi. ilk denemeizde oldu şükür ki doktorumda nurettin beydi, rabbim iki dünyadada yüzünü güldürsün hep dua ediyorum. arkadaşlar tüm sorularınızı sorabilirsiniz, elimden geldiği kadar yardımcı olurum. ben 7 yıllık hasretime kavustum. rabbim sizlerede nasip edecekkk inşallah. aminnnnnnnnnn.
Mrb arkadaşlar ilk denememi memorialde nurettin beyle yaptık olumluydu fakat 8 haftada ikiz bebeklerimin kalbi durdu alınmak zorunda kaldı. İkinci için turgut beyi araştırıyorum fikirlerinizi benimle paylaşırmısınız çok kararsızım nurettin Bey'den çok memnun kaldım ama bu işte önemli olan laboratuvar diye biliyorum Acıbadem'in olanakları daha iyi olabilir mi kafam karıştı
hepinize günaydın arkadaşlar. sizleri hep takip ediyorum ama daha önce hiç yazmamıstım. transferi olan arkadaşlar inşallah sıkıca tutunur kuzucuklarınız. lütfen bi belirti aramayın çünkü olmuyor. karşınızda tecrübe konuşuyorgecenyıl 2 kasımda tedaviye basladım, 15 inde transfer oldu ve 26 kasımda rabbime şükürler olsunnn ki güzel haberi aldım. 7 aylık dünyalar tatlısı " ayye " die bana seslenen bir oğlum var simdi. ilk denemeizde oldu şükür ki doktorumda nurettin beydi, rabbim iki dünyadada yüzünü güldürsün hep dua ediyorum. arkadaşlar tüm sorularınızı sorabilirsiniz, elimden geldiği kadar yardımcı olurum. ben 7 yıllık hasretime kavustum. rabbim sizlerede nasip edecekkk inşallah. aminnnnnnnnnn.
allah sabrını bol versin cnm.rabbim bak birkere vermiş istedikten sonra yine olur inş.bende senin gibi çok kararsızdım iki merkezlede görüşme yaptım ikisiyde olumluydu bence.ama en sonunda acıbademde karar kıldım.turgut beyin hastası daha çoktu sanki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?