- 18 Ekim 2013
- 1.256
- 284
- 123
- Konu Sahibi damlailayda
-
miracım bişey sorcam transfer ultrason eşligindemi yapılıyor yoksa aşılamadaki gibi rahme gelişi güzelmi bırakılıyor?
miracım inşallah diger bebegin sana tutunur.sag saglim kucagına alırsın.üzülme demekte boş aslında ama en azından biri seninle. vardır bundada bir hayır öyle düşün.
Rica ederim canim yardimim dokunduysa ne mutlu.RABBIM herkesin gonlu muradini versin
Tek embriyomu aldım, geldim.. Rabbim hepimize hayırlısını versin inşallah..
Tek embriyomu aldım, geldim.. Rabbim hepimize hayırlısını versin inşallah..[/QU
inşallah cnm.bundan sonrası ALLAH a kalmış.bol bol dua et okuyabilirsen meryem suresini hergün oku.eşinle salati tefriciyeyi paylaşıp 4444 kere okuyun derim.rabbim yardımcınız olsun.hayırlara ulaştırsın inşallah.dualarımız seninle.bugün fırsat bulursm sana niyet edip meryem suresini okuyacam inşallah.
Hayirli olsun canim insaALLAH bebegin sana simsıkı tutunur
mrb mira hoşgeldin sitede kimse yok sen yaz nasılsın varmı sıkıntın?
Hb canim belimde biraz agri disinda bi sikintim yok cok sukur sen nasilsin
Hayirli olsun canim insaALLAH bebegin sana simsıkı tutunur
inşallah cnm.bundan sonrası ALLAH a kalmış.bol bol dua et okuyabilirsen meryem suresini hergün oku.eşinle salati tefriciyeyi paylaşıp 4444 kere okuyun derim.rabbim yardımcınız olsun.hayırlara ulaştırsın inşallah.dualarımız seninle.bugün fırsat bulursm sana niyet edip meryem suresini okuyacam inşallah.
iyiyim cnm sagol buaralar burayı takip etmeden duramıyorum.girmeyim diyorum olmuyor yine giriyorum.ama nezaman girsem kimse olmuyor.eşim kızıyo artık okuma yorumları kafan daha çok karışacak diyor:)olumsuzluklardan çok çabuk karar değiştiren biri oldugum için turgut beyden vazgecegimi düşünüyor:)
iyiyim cnm sagol buaralar burayı takip etmeden duramıyorum.girmeyim diyorum olmuyor yine giriyorum.ama nezaman girsem kimse olmuyor.eşim kızıyo artık okuma yorumları kafan daha çok karışacak diyor:)olumsuzluklardan çok çabuk karar değiştiren biri oldugum için turgut beyden vazgecegimi düşünüyor:)
Aminnn insallah hayırlı olan gönlündekidir senin icin dua edicem iyi haberlerini alırız insallah
Amin inşallah.. çok teşekkürler desteğin için.. sen de bu ay başlarsın inşallah..
Ultrason esliginde yerlestiriliyor canim
Ikiside benimle olsa guzel olurdu elbette ama olmazsada vardir elbet RABBIMin bir bildigi
Test için kaç gün sonra gelin dedi dr ???
Beklemek çok heyecanlı gerçekten.
9-10 günden belli olur dedi.. hayırlısı olsun inşallah..
evet çok heyecanlı.. düşünmemeye çalışıyorum, aklımdan çıkmıyor..
herkeste farklı ilerlediğini bilsem de ister istemez belirti arıyor insan.. görümcende belirti fln var mı, nasıl gidiyor..
Transfer sonrası birtakım belirtiler varmış.Şimdi kaybolmuş.O da telaşlanmış diğer kızlara bir sor dedi bana.Belirti aramamak lazım aslında.Başka şeylere dalıp kafandan çıkarmaya çalışmak lazım.Sonuçta olacak olan oluyor.(kitap okumayı falan deneyebilirsin)
Onun transferi senden bir kaç gün önceydi.İnşallah ikinizde pozitif haberi alırsınız.Bende merakla bekliyorum.
progestan bende kullanmıştım.Gerçekten mahvediyor insanı sürekli başını döndürüyor.Ağızdan mı alıyorsun progestanı yoksa vajinalmi?? Vajinal olanın yan etkileri daha azmış.Oral olan çok fena.öyle yapıyorum canım.. kendime uğraşlar buluyorum.. düşünmemeye çalışıyorum..
progesteron takviyesi insanı mahvediyo yalnız, acayip depresifleştim.. hiç böyle değildim çok olumlu bakıyordum en başından beri..
progestan bende kullanmıştım.Gerçekten mahvediyor insanı sürekli başını döndürüyor.Ağızdan mı alıyorsun progestanı yoksa vajinalmi?? Vajinal olanın yan etkileri daha azmış.Oral olan çok fena.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?