Tüp Bebek Merkezleri Kayseri Acıbadem Hastanesi Dr Turgut Aydın'a tedavi olanlar

miracım bişey sorcam transfer ultrason eşligindemi yapılıyor yoksa aşılamadaki gibi rahme gelişi güzelmi bırakılıyor?

Ultrason esliginde yerlestiriliyor canim

miracım inşallah diger bebegin sana tutunur.sag saglim kucagına alırsın.üzülme demekte boş aslında ama en azından biri seninle. vardır bundada bir hayır öyle düşün.

Ikiside benimle olsa guzel olurdu elbette ama olmazsada vardir elbet RABBIMin bir bildigi

sitede kimse yok üç kişiyle dönüyor:) inci ,hasret,burdabirivar..diger aradaslar nerdesiniz yokmu tedavisi başlayan veya sonuçlanan paylaşın lütfen....

Hb canim belimde biraz agri disinda bi sikintim yok cok sukur sen nasilsin

iyiyim cnm sagol buaralar burayı takip etmeden duramıyorum.girmeyim diyorum olmuyor yine giriyorum.ama nezaman girsem kimse olmuyor.eşim kızıyo artık okuma yorumları kafan daha çok karışacak diyor:)olumsuzluklardan çok çabuk karar değiştiren biri oldugum için turgut beyden vazgecegimi düşünüyor:)

Hayirli olsun canim insaALLAH bebegin sana simsıkı tutunur

Amin inşallah.. Allah razı olsun arkadaşlar..

Canim baskalari ne dusunur bilmiyorum ama ben drumdan cok memnunum.zaten kayseride tup bebek denince adi gecen iki isim var biri memorialdeki nurettin bey digeri turgut bey

Çaktirmadan arada bakiyorum ama benim esim de girmemi istemiyo yorum yapma diyo gecen biri bana luzumsuz bisey soyledi ona cok cani sıkıldı adet bekliyoruz bizde ha geldi ha gelecek sali carsamba gideriz heralde sorun çıkmaz inş bu ay tedaviye baslamaya cok hazirladim kendimi. Guzel haberleri okudukca motivasyonum artiyo Allahım herkes buraya hamileyim diye yazsin lütfen aaminnn

Ultrason esliginde yerlestiriliyor canim

Ikiside benimle olsa guzel olurdu elbette ama olmazsada vardir elbet RABBIMin bir bildigi

Canım Merhaba.
Görümcem şu an transfer sonrası bekleme aşamasında.Benden sormamı istedi.Transfer sonrası herhangi bir belirti yaşadın mı? Yaşadıysan nelerdi bunlar? Onun şu an hiçbir belirtisi yokmuş bir sorun mu var acaba diye telaş ediyor.

Test için kaç gün sonra gelin dedi dr ???
Beklemek çok heyecanlı gerçekten.

9-10 günden belli olur dedi.. hayırlısı olsun inşallah..
evet çok heyecanlı.. düşünmemeye çalışıyorum, aklımdan çıkmıyor..
herkeste farklı ilerlediğini bilsem de ister istemez belirti arıyor insan.. görümcende belirti fln var mı, nasıl gidiyor..

Transfer sonrası birtakım belirtiler varmış.Şimdi kaybolmuş.O da telaşlanmış diğer kızlara bir sor dedi bana.Belirti aramamak lazım aslında.Başka şeylere dalıp kafandan çıkarmaya çalışmak lazım.Sonuçta olacak olan oluyor.(kitap okumayı falan deneyebilirsin)
Onun transferi senden bir kaç gün önceydi.İnşallah ikinizde pozitif haberi alırsınız.Bende merakla bekliyorum.

öyle yapıyorum canım.. kendime uğraşlar buluyorum.. düşünmemeye çalışıyorum..
progesteron takviyesi insanı mahvediyo yalnız, acayip depresifleştim.. hiç böyle değildim çok olumlu bakıyordum en başından beri..

progestan bende kullanmıştım.Gerçekten mahvediyor insanı sürekli başını döndürüyor.Ağızdan mı alıyorsun progestanı yoksa vajinalmi?? Vajinal olanın yan etkileri daha azmış.Oral olan çok fena.

crinone jel ve progestan ampul.. iğne de acayip canımı yakıyor, hiç diğer iğneler gibi değil.. katlanıyoruz bir şekilde, Rabbim sonumuzu hayır etsin inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…