- Konu Sahibi damlailayda
-
inci özelden msj yazamıyomuşum burdan yazıyım bizdeki sorun pco ve morfolojibizde 2buçuk yıllık evliyiz.3kez klomen,serophene+çatlatma iğnesi kullandım.Dr değiştirelim dedik.Aşılama yapalım diyecek diye beklerken tüp dedi kaldık öyle.Hayırlısı bakalım.
inci özelden msj yazamıyomuşum burdan yazıyım bizdeki sorun pco ve morfoloji
Sıkıntımız aynıymış canım.Bende de pko var. Eşiminde eski testi iyiydi.En son acıbademde yaptığımız test ileri hareket sıfır.Morfoloji %1 Dr eşimin testine baktıktan sonra ben bu değerlerle aşılama yapmam dedi.Kendinizi hazır hissettiğinizde tüp yaptırın dedi.
Eşin herhangi bişey kullanıyormu?.Ben keçi boynuzu suyu içirmeye başladım.Bir de preseed diyebişey duydum onu araştırıyorum.
preseed degilde cnm onunla içerıgı aynı olan neofortil kullanıyor.fiyat olarak daha uygun.inş faydası olur.bizdede morfoloji %4 tam sınırdaymış.bize olmaz diyen olmadi %70 olur deniyor ama işte ben biraz fazla evhamlıyım:)
Yarın transfer günüm.. Dua edin ne olur..
Ey büyük Allah'ım..
Sen ki varlık ağacını yokluğun karanlık köklerinden çıkarıp vücuda getirensin..
Sen ki kalbimi bir nutfe gibi rahmetinin rahminde besleyip büyütensin..
Kalbime değen sızıları ince ince söz eyle..
Yüzüme değen gözyaşımı damla damla rahmet eyle..
Dudağıma değen heceleri deste deste dua eyle..
evet inci isimleri karıştırmışım.proxeedle aynı olması lazım.bizde çok araştırdık neofortile karar verdikyok canım preseed farklı bişey. Senin dediğin proxeed. Preseed i bayan kullanıyor.ilaç değil.Neofortilde ilk defa senden duydum.Baktım içeriğine de hem l carnitine hem l arginine var.Selenyum ve çinko da varmış.Gayet iyi bişeymiş.Eczaneden mi alıyorsun??Biraz pahalı galiba.
Yarın transfer günüm.. Dua edin ne olur..
Ey büyük Allah'ım..
Sen ki varlık ağacını yokluğun karanlık köklerinden çıkarıp vücuda getirensin..
Sen ki kalbimi bir nutfe gibi rahmetinin rahminde besleyip büyütensin..
Kalbime değen sızıları ince ince söz eyle..
Yüzüme değen gözyaşımı damla damla rahmet eyle..
Dudağıma değen heceleri deste deste dua eyle..
yok canım preseed farklı bişey. Senin dediğin proxeed. Preseed i bayan kullanıyor.ilaç değil.Neofortilde ilk defa senden duydum.Baktım içeriğine de hem l carnitine hem l arginine var.Selenyum ve çinko da varmış.Gayet iyi bişeymiş.Eczaneden mi alıyorsun??Biraz pahalı galiba.
evet cnm eczaneden alıyoruz. 60 tb 145 tl falan.kullananlar fayda gördüklerini söylüyor.
Allah yardımcın olsun canım.Hayırlısıyla evladını versin sana inşallah.Bol bolYa Mübdi oku.Transferden sonra eşin elini karnına koyup okusun sürekli.Sanırım sabah namazından sonra daha iyi oluyormuş.Bir de bedir savaşında savaşan sahabelerin isimlerini okuyup onların hürmetine diye dua etmekte faydalıymış.İnternetten biraz araştır.Çok etkili dualar var.Ya Mübdi esması düşük olmaması içinmiş.Allahım hakkında hayırlısın versin inşallah.Ya Halik Ya Bari YaMusavvir.
Allahım yaratan sensin, canlandıran sensin,şekil veren sensin.Evlat sahibi olmak için uğraşan biz kullarına yardım et.
Görümcemin transferi de bugün.Allah'ım cümle kullarıyla birlikte ikinize de hayırlı, sağlıklı, eli yüzü düzgün, dindar,güzel ahlaklı evlatlar versin.
allah yar ve yardımcın olsun inşallah rabbim yüzünü güldürsün hayırlı sonuçlar versin cnm.dualarımız seninle
çok teşekkür ederim arkadaşlar.. ben de sizlere dua ediyorum..
doktorum aradı, embriyolar iyi durumda cumaya kdr bekleyip 5. gün transferi yapmak istiyorum dedi. tek embriyo koyacağından o da gerildi biraz sanırım olumsuz sonuçlanırsa diye..
Rabbim hayırlısını versin inşallah..
hayırlısı olur inşallah..5.gün transferinin tutma şansı daha yüksek diye duymuştum.inş öyle olur.gelişmelerden haberdar et bizi cnm:)birde transferden önce gebelik aşısı diye bişey varmış tutunmayı kolaylaştırmak için onu yapacaklarmı?yine tutnması için embriyoları tıraşlama yöntemini uyguluyolarmı acaba?turgut beyin sitesinde okumuştum bu yöntemlerden bahsetmişti.inş yapıyolardır
hayırlısı olur inşallah..5.gün transferinin tutma şansı daha yüksek diye duymuştum.inş öyle olur.gelişmelerden haberdar et bizi cnm:)birde transferden önce gebelik aşısı diye bişey varmış tutunmayı kolaylaştırmak için onu yapacaklarmı?yine tutnması için embriyoları tıraşlama yöntemini uyguluyolarmı acaba?turgut beyin sitesinde okumuştum bu yöntemlerden bahsetmişti.inş yapıyolardır
Her ikisinide yapiyorlar canim
amin canım..hakkımızda hayırlısı inşallah.. benim o dediklerinden hiç haberim yoktu açıkçası.. öğrendiğim iyi oldu..
miracığım transfer günüyle ilgili biraz bilgi verebilir misin.. dikkat etmem gereken bişey var mı, transferden sonra hemen çıkıyo musun hastaneden.. bi de o aşı ve traşlamayı ilk defa duydum..
bebeklerden birinin kalp sesini duyamamışsın.. çok üzüldüm..Veren de o alan da, Rabbim hayırlısını versin inşallah.. Yavrularını sana bağışlasın..
Canim traslama dedikleri sey embriyonun kenarlarini lazerle aciyorlar daha cabuk tutunmasi icin,asi dedikleride senin kanini bazi islemlerden gecirip transfer oncesi rahme sıkıyorlar.transferden sonra hemen kalkma dediler idrara sıkısıktım surgu verdiler 2 saat kadar hastanede kaldiktan sonra eve ciktik.annem saolsun 3 gun ozel ihtiyaclarim disinda hic kaldirmadi.hergun sut yogurt peynir ymurta ananas ve su tukettim (arada suyuma zemzem bile kattilar) ilaclarimi hic sasmadan ayni saatlerde uyguladim ve suana kdr hic is yapmadim.yazmadigim ama merak ettigin seyler olursa sor canim
çok teşekkürler canım.. her aşamada deneyimlerini paylaştın bizlerle.. senin sayende hiç yabancılık çekmedim hastanede.. aklıma takılan bir şey olursa sorarım yine..
Dualarında beni de unutma..
Rica ederim canim yardimim dokunduysa ne mutlu.RABBIM herkesin gonlu muradini versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?