- Konu Sahibi damlailayda
-
Âmin cok zor bi süreç gerçekten Allah sabrımızı artırsın diyorum hepimizin ilk denemeniz mi olacak sizin bende deneme öncesi iki merkezle de görüşüp memorial e karar kılmıştım. Ercan aygen için de iyi diyenler var ama kafam allam bullak sürekli forumlarda iyi yorumlar bulmaya çalışıyorum umarım ben de kararımı verırım bır an önce
evet ilk deneme henüz başlamadm.ben memorıale gittigmde arzu hanım ve nurettin bey vardı.ercan aygeni hiç duymadım.o nerde?aslında bütun drlarn yaptıgı işlem aynı dr bahane allah istemeynce olmuyo bunun tek açıklaması bu. bunu biliyorum ama yinede araştırmadan edemiyorum.nurettin beyle olumlu sonuç almışsın neden tekrar orayı düşünmüyosun?
rabbim evladını sana bağışlasın eylül. biraz bahsedermisn sizde sıkıntı neydi? kaçıncı denemende tuttu?bahsettign merkezin labaratuar olanakları nasıldı?
5. gün embriyosu tranferi 6. gün sonucum 13 çıktı.. inşallah yükselir.. dua edin arkadaşlar..
Arkadaşım gözün aydın bebek var sanki 6. gün 13 çok iyi değilmi 5 üzeri pozitif diyorlar cok heycanlandim yaa cok güzel bu arada bugün başladık 225 ünite herşey yolunda dedi turgut bey ama ben kendim yapamam mecbur hergun hastaneye gidicem eşim bende yapamam diyo bu arada kimselere soylemedik tedaviye başladığımızı soylemeyide düşünmüyorum yeterince stresliyim. Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Aylardır girmiyordum bu sayfaya maşallah yorum ne kadarda artmış hamile haberlerini okudukça çok sevindim. Dün tam 2 aylık oldu bebeğim. Yeni yeni alışmaya başladık birbirimize zor günlerdi ama çok güzel 2 meleğim var rabbime şükür olsun kızım bu dönemde kardeşini çok kıskandı size anlatacak ne çok şeyim birikmiş :) Turgut bey'i ziyarete gitmek istiyorum ama havaların ısınmasını bekliyorum geçen gün ordan bi hemşire hanım aradı saolsun. Ben doktorumdan çok çok memnun kaldım umarım herkez mucizesine kavuşur rabbim herkezin muradını versin evini şenlendirsin.
5. gün embriyosu tranferi 6. gün sonucum 13 çıktı.. inşallah yükselir.. dua edin arkadaşlar..
(CANIM ÖZELDEN MESAJ GÖNDEREMİYOMUŞUM BURAYA CEVAP YAZDIM)
canım merhaba
turgut beyi 4 senedir tanıyorum ilk tedavimide o yaptı bence bu doktorun en iyi tarafı hastaya yaklaşımı ben kendimi sanki bi yakınımın yanında gibi hissediyorum çok sıcak samimi birisi sende tanıştığında göreceksin acıbademe gelince kaliteli bir hastane kendini özel hissediyo insan orda fiyatları dışarı göre çok yüksek değil ben bu hastanede ilk denememi yapacağım için 4250 tl ilk deneme ücretiymiş dışarı 200-300 eksik vercem diye o kadar emeğimi heba etmek bana saçma geliyo 5000 de dese yine turgut beye yaptırırdım ayrıca başarı oranlarının yüzde 60 olduğunu öğrendim on hastadan altısı gebe kalıyormuş bi git tanış derim,
biz erkek faktör olduğumuz için çok beklemicem benimde yaşım geçiyo bir an önce ikinci çocuğumuda doğurmak istiyorum görüşürüz canım hakkında yani hakkımızda hayırlısı
Düşünüyorum oraı yine ama acabalar kafamı kemiriyor daha iyisi car mı diye Ercan aygen üniversitede Prof özel kliniği var üçü arasında gidip geliyorum inşallah hakkımızda hayırlısı olana karar veririz
Arkadaşım gözün aydın bebek var sanki 6. gün 13 çok iyi değilmi 5 üzeri pozitif diyorlar cok heycanlandim yaa cok güzel bu arada bugün başladık 225 ünite herşey yolunda dedi turgut bey ama ben kendim yapamam mecbur hergun hastaneye gidicem eşim bende yapamam diyo bu arada kimselere soylemedik tedaviye başladığımızı soylemeyide düşünmüyorum yeterince stresliyim. Allah hepimizin yardımcısı olsun.
mrb hoşgeldin karar verebildinmi cnm tedavine nerde nezaman başlıcaksın?
Mrb Henüz vakit var zaten kürtaj sonrası 2-3 ay beklemek lazımmış nurettin beyi çok sevmeme rağmen turgut beye doğru kayıyorum sanki hayırlısı olur umarım[/QUO
inşallah verdign kararda pişman olmazsn hayırlısı olsun.rabbim kucagını boş bırakmasın.ben nurettin beyi tanımıyorum ama bir tanıdıgım arzu yurciye tedavi oldu.ilk seferde hamile kaldi.yinede burdaki yorumlardanmı etkileniyorum bilmiyorum turgut beyde başlamak istiyorum.inş hakkımızda hayırlısı olur.
çok sevindim cnm inşallah allah tamamınıda getirir.hemen 6. günde belli oluyomuymuş.12 gün beklenmesi gerekiyor dıye biliyodum.maşallah.belirti varmı peki?
Âmin inşallah canım.. Benimki 5. Gun embriyosu oldugundan biraz erken çıktı kanda. Bugün 8. Gun tekrar baktiricam, inşallah yükselmiştir. Belirti olarak pek bisey yok. Kasıklarda ağrı ve göğüs hassasiyeti var biraz, ilaçlardan da oluyo olabilir. Rabbim hepimize hayırlısını nasip etsin inşallah..
cnm baktırdınmı degerin artmışmı bende merak ettim:)
çok şükür artmış canım.. 8. gün değeri 50 çıktı.. doktorumu aradım, tebrik etti..
darısı kese ve kalp atışlarına inşallah..
ayyy çok sevindim çok güzel haber bu şükürler olsun inşallah kalp atışınıda duyarsın..
teşekkürler canım.. darısı başına inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?