Tüp Bebek Merkezleri Kayseri Acıbadem Hastanesi Dr Turgut Aydın'a tedavi olanlar

evet ilk deneme henüz başlamadm.ben memorıale gittigmde arzu hanım ve nurettin bey vardı.ercan aygeni hiç duymadım.o nerde?aslında bütun drlarn yaptıgı işlem aynı dr bahane allah istemeynce olmuyo bunun tek açıklaması bu. bunu biliyorum ama yinede araştırmadan edemiyorum.nurettin beyle olumlu sonuç almışsın neden tekrar orayı düşünmüyosun?

Düşünüyorum oraı yine ama acabalar kafamı kemiriyor daha iyisi car mı diye Ercan aygen üniversitede Prof özel kliniği var üçü arasında gidip geliyorum inşallah hakkımızda hayırlısı olana karar veririz

rabbim evladını sana bağışlasın eylül. biraz bahsedermisn sizde sıkıntı neydi? kaçıncı denemende tuttu?bahsettign merkezin labaratuar olanakları nasıldı?

tabi ki bahsederim canım. sıkıntı benim tüplerin biri tıkalıymıs ve yapısıklık varmıstı. daha fazla beklemek istemedik ve tüp bebeğe karar verdik. ilk denenmemde tuttu sükürler olsun. il dısından geldiğim icin labaratuar arastırmak fılanda hıc aklımın ucundan gecmedı. dua ettık bol bol. veee rabbıme sukurler olsun kı oldu.

Aylardır girmiyordum bu sayfaya maşallah yorum ne kadarda artmış hamile haberlerini okudukça çok sevindim. Dün tam 2 aylık oldu bebeğim. Yeni yeni alışmaya başladık birbirimize zor günlerdi ama çok güzel 2 meleğim var rabbime şükür olsun kızım bu dönemde kardeşini çok kıskandı size anlatacak ne çok şeyim birikmiş :) Turgut bey'i ziyarete gitmek istiyorum ama havaların ısınmasını bekliyorum geçen gün ordan bi hemşire hanım aradı saolsun. Ben doktorumdan çok çok memnun kaldım umarım herkez mucizesine kavuşur rabbim herkezin muradını versin evini şenlendirsin.

5. gün embriyosu tranferi 6. gün sonucum 13 çıktı.. inşallah yükselir.. dua edin arkadaşlar..

Arkadaşım gözün aydın bebek var sanki 6. gün 13 çok iyi değilmi 5 üzeri pozitif diyorlar cok heycanlandim yaa cok güzel bu arada bugün başladık 225 ünite herşey yolunda dedi turgut bey ama ben kendim yapamam mecbur hergun hastaneye gidicem eşim bende yapamam diyo bu arada kimselere soylemedik tedaviye başladığımızı soylemeyide düşünmüyorum yeterince stresliyim. Allah hepimizin yardımcısı olsun.

çok teşekkürler canım.. bence de 6. gün için iyi bir sonuç, inşallah artarak devam eder.. çok heyecanlandım bugün sonucu aldığımda.. :)

tedavin hayırlı olsun.. yumurta gelişti gelişmedi embriyo şöyle böyle hiç kafana takma. hep olumlu düşün. ben de tedaviyi söylemedim kimseye, bi de onun stresi binmesin üstüme diye..
gonal f kalem olanını kendin yapman çok kolay aslında..
Rabbim ikimize de hayırlı sonuçlar nasip eder inşallah.. çok dua et..

Amin inşallah.. Rabbim yavrularını sana bağışlasın..

mrb damlacım turgut beyle ikinci tüp bebek denemesndemi hamile kaldın.ilkinidemi turgut bey yapmıştı?sıkıntı neydi sizde?

mrb hoşgeldin karar verebildinmi cnm tedavine nerde nezaman başlıcaksın?

Son düzenleme:

tedaviye başlamışsınız hayırlı olsun.umarım herşey yolunda gider güzel haberlerini bizde burdan alırız.bol bol dua allahın izniyle inşallah rabbim o mutlulugu hepimize yaşatsn.

çok sevindim cnm inşallah allah tamamınıda getirir.hemen 6. günde belli oluyomuymuş.12 gün beklenmesi gerekiyor dıye biliyodum.maşallah.belirti varmı peki?

Âmin inşallah canım.. Benimki 5. Gun embriyosu oldugundan biraz erken çıktı kanda. Bugün 8. Gun tekrar baktiricam, inşallah yükselmiştir. Belirti olarak pek bisey yok. Kasıklarda ağrı ve göğüs hassasiyeti var biraz, ilaçlardan da oluyo olabilir. Rabbim hepimize hayırlısını nasip etsin inşallah..

cnm baktırdınmı degerin artmışmı bende merak ettim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…