Tüp Bebek Merkezleri Kayseri Acıbadem Hastanesi Dr Turgut Aydın'a tedavi olanlar

teşekkür ederim..
çok üzüldüm canım yaa.. kesin pozitiftir diyodum.. ( hayırlısı olsun inşallah..

AMİN CANIM HAYIRLISI.beni de bir korku kapladı ben de yaptırırsam negatif olursa diye.Çok zor gerçekten.Ben bu kadar üzüldüysem kendi kimbilir ne kadar üzülmüştür.
Senin için de çok sevindim.Allah sana sağlıklı,kolay doğum ve hayırlı evlat versin inşallah.

canım bi şekilde cesaret etmeseydim benim de yoktu şimdi.. öyle düşün.. inşallah senin de hakkında hayırlısı olur, tüp bebeğe gerek kalmadan hamile kalırsın.. esmaları okumayı ihmal etme..

canım bi şekilde cesaret etmeseydim benim de yoktu şimdi.. öyle düşün.. inşallah senin de hakkında hayırlısı olur, tüp bebeğe gerek kalmadan hamile kalırsın.. esmaları okumayı ihmal etme..

İnşallah canım.Okuyorum esmaları nerdeyse hergün.
66 Ya Vekil 707 Ya Varis okuyorum.Başka var mı senin okuduğun???

İnşallah canım.Okuyorum esmaları nerdeyse hergün.
66 Ya Vekil 707 Ya Varis okuyorum.Başka var mı senin okuduğun???

66 Ya Allah
731 Ya Halık
214 Ya Bari
336 Ya Musavvir
57 Ya Mubdi
68 Ya Muhyi

Yumurta toplamadan beri hiç aksatmadan okuyorum.. hamilelik boyunca devam edicem.. Allah'ın izniyle sağlıkla bebeğime kavuşurum inşallah..

66 Ya Allah
731 Ya Halık
214 Ya Bari
336 Ya Musavvir
57 Ya Mubdi
68 Ya Muhyi

Yumurta toplamadan beri hiç aksatmadan okuyorum.. hamilelik boyunca devam edicem.. Allah'ın izniyle sağlıkla bebeğime kavuşurum inşallah..

Amin canım inşallah.Allah sana da bebişine de sağlık versin.Dualar için teşekkür ederim

mrb cnm tedavi sürecin nasıl gidiyor hiç yazmamışşın.kaç yumurta toplandı kaçı döllenmiş fırsat buldukça yazarmısın..

çok şükür artmış canım.. 8. gün değeri 50 çıktı.. doktorumu aradım, tebrik etti..
darısı kese ve kalp atışlarına inşallah..

Canim allah tamamina erdirsin kucagina almayi nasip etsin.benimde bugun transferin 7.gunu ve 5.gunu embriyosu turgut bey dr benimde.peki sen kendinden belli olur diyemi 6.gun test yaptin yoksa dr soyledi.

çok üzüldüm inci görümcen için rabbim sabrını bol versn.ilk denemesimiydi sıkıntı neymiş onlarda?
İkinci denemeleri canım.Tam ayrıntı bilmiyorum ama rahimde problem vardı.histeroskopi, ameliyat falan olmuş daha önce.Ama dr embriyolarda sorun çıkmış demiş bu deneme için.Amin Allah sabrını versin ve başka kimseye yaşatmasın inşallah.

Canim allah tamamina erdirsin kucagina almayi nasip etsin.benimde bugun transferin 7.gunu ve 5.gunu embriyosu turgut bey dr benimde.peki sen kendinden belli olur diyemi 6.gun test yaptin yoksa dr soyledi.

Amin canım inşallah..
doktorum 10. gün test yaptır dedi ama ben bekleyemedim. varsa da yoksa da görmek istedim.. 6. günde 13 çıktı. 8. gün 50, 10. gün de 148 çıktı çok şükür. doktor beyle telefonla görüştüm sadece bu hafta kontrole gel dedi ama belki haftaya giderim.. bu hafta kesenin görüleceğini sanmıyorum..

mrb cnm tedavi sürecin nasıl gidiyor hiç yazmamışşın.kaç yumurta toplandı kaçı döllenmiş fırsat buldukça yazarmısın..

Merhaba canım pazartesi kontrole gittiğimde herşey çok iyiydi bu sabah tekrar kontrole gittim çok çok daha güzel göründüklerini söyledi çok olumlu konuştu 5 sağda 6 solda folikül varmış yarın tekrar görücem dedi heralde cumartesi yumurta toplanacak korkuyorum biraz ordaki bayan uzun uzun anlattı saolsun biraz rahatladım basit bi işlemmiş ama yine de üç buçuk yani :) hayırlısıyla şu tedavi bi bitseydi sizler nasılsınız bakalım

herkese merhaba
kızlar ben kayseride degilim ama tedavimi kayseride yaptırmayı düşünüyorum
acıbadem hakkında doktor hakkında bilgi verirmisiniz
ücret ne kadar diyorlar
ilgi alaka nasıl mesela doktorunuzla istediginiz zaman görüşe biliyormusunuz?
kafam çok karışık yeni bir tedaviden çıktım sonuç olumsuz olunca şimdi herşeyi çok daha fazla düşünür oldum
ne olur bana yardımcı olun kızlar size çok ihtiyacım var
rabbim herkesin gönlüne göre versin
bizde morfoloji sorunu var.....

Allah yardımcın olsun canım.Hastanee muayene ücreti 77 TL.Tüp bebek 4250 idi.4500 olmuş dediler.
Ben iki kere gittim henüz sadece.Bir fark hissetmedim ama gidenlerin hepsi dr un ilgisinden çok memnun.Görümcem de çok memnun kalmıştı.Aileden biri gibi sanki demişti.Sonucu negatif oldu ama tekrar deneyeceklermiş onunla.
Ben bayan dr a alışık olduğumdan pek rahat edemedim sanırım.Dr çok kibar yoksa.Bizde yaza düşünüyoruz olmazsa.
Önceki denemeni nerde yaptırdın canım.Tek sorun morfolojimi.pgt diye bişey varmış.En iyi sperm ve en iyi embriyoyu seçiyorlarmış.onu araştır bence ve dr a sor.(bizde de morfoloji ve hareket sorunu var.ayrıca ben de pko var)

canım teşekkür ederim. önceki denememi diyarbakırda yaptırmıştım.hastane o kadar vasattıki anlatamam şuan doktorumu arasam beni tanımaz o derece.verecek olan rabbim bunlar sadece vesile diyerekten başladık ama başladıktan sonra çok pişman oldum.şimdi merkez konusunda daha seçici oluyorum. muayene ücreti her gittiginde veriyormusun birde ayrıca tahlil parasıda alıyorlarmı yoksa herşey o 4500tl nin içindemi oluyor.birde ilaç ücretide 4500 tl nin içindemi?

Geçmişolsun canım.İnşallah bir dahakinde herşey çok güzel olur.
Yok canım bu ilaç hariç fiyatı.Ama muayene tahlil dahil galiba.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…