- 27 Mart 2014
- 588
- 267
- 63
- 40
- Konu Sahibi damlailayda
-
- #2.381
evet cnm bende seni hatırladım evet burak hocaya muayene olmuştuk o gün keselerimizi görmeye gitmiştik
yanlış hatırlamıyorsam senin elinde bi kağıt vardı yanındada bi bayan demi
Kağıdı hatırlamıyorum da canım annem kız kardesim ve eşim vardı genelde yanimda
tmm şimdi oldu :) keşek konuşsaydık seninle tanışmış olurduk
Karşılaşırız yine inşallah canım. Inşallah biz de pozitif sonuç alabilirsek kontrollerde görüşürüz.
Bilmiyorum ki belirti var mı yok mu. Yani anlamıyorum. Şişkinlik oluyor Karnım çok gergin oluyor.hareketsizlikten galiba.4-5 aylık gibi göbeğim var.iyice şişti. Kalcadan progestán vardı bitti çok şükür. Hala popomun üstüne oturamiyorum ama.olmayacak gibi geliyor çok canım sıkılıyor. Namazı oturarak kilıyorum şimdi normal kılmaya başladım. Bugün markete falan gittim. Dikkat etmek bile gelmiyor içimden. Olmadı gibi.((((
alırsın cnm inşlh umudunu kaybetme bende bu seferde olmucak die düşündüm hatta beta yapmaya giderken kesin yoktur die gittim ama arkdşm sonucu söyleyince hiç inanamadık sadece ağladım inşlh sende bu güzel haberi burda paylaşacaksın ben inanıyorum senin sonucun pozitif çıkıcak hamilelerin duası kabul olurmuş bak allahım isteyen herkese versin inşlh kimsenin kucağını boş burakmasın
Amin canım inşallah çok sağol. Allah sana da sağlıkla kucağına almayi nasib etsin inşallah. Senin lekelenme olmusmuydu canım?
bende bilmiyorum inci............ama hamile olsam çok sevinecegim..............dedimya 7 .denemem.............bende niyetleri ayakta alıyorum..........öyle olmalı.....sonrasını oturarak kılıyorum...........duamı yapıyorum............bende anne olmak istiyorum..............allahım sen yetiş senden biter her iş.................sen nezaman tahlil yaptıracaksın............lekelenmede yok bende.........inci inci.......inşallah sonu güzel olurda bizde unuturuz bu günleri...
yok cnm hiç olmadı çok şükür ama lekelenme olursada yerleşme kanaması oluyomuş cnm merak etme
Lekelenme olanlarda hep pozitif oluyormuş ben de lekelenme yok diye üzülüyorum.lekelenme olmayıp pozitif olan da var demek ki.idrar testi yaptın mi hiç peki kandan önce?
yok cnm yapmadım ama 8.günümde dayanamadım kanda baktırdım
Kaç çıkmıştı değerin canım ?
Kızlar şimdi test için acibadem e gidersek muayene ücreti mi ödeyeceğiz.
Kızlar şimdi test için acibadem e gidersek muayene ücreti mi ödeyeceğiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?