Tüp Bebek Merkezleri Kayseri Acıbadem Hastanesi Dr Turgut Aydın'a tedavi olanlar

Karşılaşırız yine inşallah canım. Inşallah biz de pozitif sonuç alabilirsek kontrollerde görüşürüz.

alırsın cnm inşlh umudunu kaybetme bende bu seferde olmucak die düşündüm hatta beta yapmaya giderken kesin yoktur die gittim ama arkdşm sonucu söyleyince hiç inanamadık sadece ağladım inşlh sende bu güzel haberi burda paylaşacaksın ben inanıyorum senin sonucun pozitif çıkıcak hamilelerin duası kabul olurmuş bak allahım isteyen herkese versin inşlh kimsenin kucağını boş burakmasın

bende bilmiyorum inci............ama hamile olsam çok sevinecegim..............dedimya 7 .denemem.............bende niyetleri ayakta alıyorum..........öyle olmalı.....sonrasını oturarak kılıyorum...........duamı yapıyorum............bende anne olmak istiyorum..............allahım sen yetiş senden biter her iş.................sen nezaman tahlil yaptıracaksın............lekelenmede yok bende.........inci inci.......inşallah sonu güzel olurda bizde unuturuz bu günleri...

Amin canım inşallah çok sağol. Allah sana da sağlıkla kucağına almayi nasib etsin inşallah. Senin lekelenme olmusmuydu canım?

Bilmiyorum abla salı çarşamba yaparım herhalde.inşallah güzel olur.bende de lekelenme yok.çok korkuyorum. Allah sabır versin gercekten cok zor. Inşallah tekrar yaşamak zorunda kalmayiz bu asamalari. Bizim de iki dondurulmusumuz var.inşallah gerek kalmaz ama.
Sen ne zaman yaptıracaksin testi, nerde yaptıracaksin.?

yok cnm hiç olmadı çok şükür ama lekelenme olursada yerleşme kanaması oluyomuş cnm merak etme

Lekelenme olanlarda hep pozitif oluyormuş ben de lekelenme yok diye üzülüyorum.lekelenme olmayıp pozitif olan da var demek ki.idrar testi yaptın mi hiç peki kandan önce?

tavada yumurta yaptım............sanki tavada bulasık mkinası deterjanı kokuyordu....yiyemedim.........daha agzımda duruyor sanki kokusu...........ufffffff........................yumurtada ziyan oldu...............birde gece karısık rüyalar görüyorum..............annemgil esim baga gittiler.... ben gitmedim..........belki ogleden sonra giderim............sanki hemen hamile oldukta düşecek....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…