- Konu Sahibi damlailayda
-
- #2.401
Esila sende lekelenme olmusmuydu........
Lekelenme olanlarda hep pozitif oluyormuş ben de lekelenme yok diye üzülüyorum.lekelenme olmayıp pozitif olan da var demek ki.idrar testi yaptın mi hiç peki kandan önce?
Cnm bnde lekelenme olmadi cok sukur pozitifi gordum Allahim.sizede nasip eder insallah burda bekleyen herkez pozitifi gorur cnm
Kizlar bugun emriyo gelisimi icin kac gibi ararlar sizce?
muhtemelen 3 4 gibi ararlar..........agrın gectimi.........
cnm.bnde geri gelio ama kahverengi lekenenme olmadi okudum.jel ile ilgili bilgi normalmis cnm.icin rahat olsun..Basak bisey sorcam cnm ben dun opu oldum dun ve bugun crinone jeli yyaptiktan birsure sonra jelle birlikte gelen kahverengi lekekenmem oluyor.sizdede boyle bisey olmusmuydu.
Cnm bide daha dun.opu olmussun ondanda olur ..Basak bisey sorcam cnm ben dun opu oldum dun ve bugun crinone jeli yyaptiktan birsure sonra jelle birlikte gelen kahverengi lekekenmem oluyor.sizdede boyle bisey olmusmuydu.
Cnm bide daha dun.opu olmussun ondanda olur ..
Herlde cnm banada oyle geldi.tsk ederim 16yumurta toplandi basak nasil sence sende kac tane toplanmisti
Kizlar bugun emriyo gelisimi icin kac gibi ararlar sizce?
Kardelen aradılar mı? Beni 4 buçuk gibi atamışlardı. Çatlamıştım o saate kadar..
🌸🌸🌸
Yok cnm aramadilar daha. pazar bugun acaba aramazlarmi.esimde sen ara diyo ama ben biraz daha bekleyim diyorum.
Beni ne arayan var ne sorann.artik dayanamadim ben aradim acmadilar santral embriyo labaratuarnda kimse yok yarin arayin dedinasil is anlamadimacana nisani aradilarmi
.Kardelen aradılar mı? Beni 4 buçuk gibi atamışlardı. Çatlamıştım o saate kadar..
🌸🌸🌸
Yok canım beni de aramadılar şimdi kulübe girince rahatladım düşünmüştüm ki döllenmedi herhalde yumurtalar diye..Beni ne arayan var ne sorann.artik dayanamadim ben aradim acmadilar santral embriyo labaratuarnda kimse yok yarin arayin dedinasil is anlamadimacana nisani aradilarmi
Yok canım beni de aramadılar şimdi kulübe girince rahatladım düşünmüştüm ki döllenmedi herhalde yumurtalar diye..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?