Tüp Bebek Merkezleri Kayseri Acıbadem Hastanesi Dr Turgut Aydın'a tedavi olanlar

Esila sende lekelenme olmusmuydu........

Yok abla bende lekelenme olmadı.. Çok şükür.. Bi de bişe söylicem hepinize hemşireler gercekten çok tatlı çokilgili onlardan memnun kaldığımıza dair tşk mektubu yazın ve oradaki anket kutusuna atın kızlar. Bu onlar için çok önemli ben yazıp attım. Gülay Hatice ve duygu hemşire hasta akıcı Tuğba tşk yazdım. Siz de yazsanız çok iyi olur..

🌸🌸🌸

Lekelenme olanlarda hep pozitif oluyormuş ben de lekelenme yok diye üzülüyorum.lekelenme olmayıp pozitif olan da var demek ki.idrar testi yaptın mi hiç peki kandan önce?

Cnm bnde lekelenme olmadi cok sukur pozitifi gordum Allahim.sizede nasip eder insallah burda bekleyen herkez pozitifi gorur cnm

Ben cok olumsuz hissediyorum.Olmayacak gibi.karnimdaki ağrılar gogsumdeki hassasiyet kayboldu gitti.olmazsa sebebi ne Olabilir . Olmazsa dondurulmuslarim icin mecburen tekrar denerim ama ondan sonra bidaha acibadem de denemem galiba.

Beni ne arayan var ne sorann.artik dayanamadim ben aradim acmadilar santral embriyo labaratuarnda kimse yok yarin arayin dedi nasil is anlamadimacana nisani aradilarmi

Kardelen aradılar mı? Beni 4 buçuk gibi atamışlardı. Çatlamıştım o saate kadar..

🌸🌸🌸
.

Esila kan değerlerini yazabilirmisin kaçıncı gün kaç çıkmıştı turgut bey bana artık baktırma dedi dayanamdım 17. Gün bi daha bastırdım ikiye katlamamış tam %70 gibi artmış canım sıkıldı biraz

Beni ne arayan var ne sorann.artik dayanamadim ben aradim acmadilar santral embriyo labaratuarnda kimse yok yarin arayin dedi nasil is anlamadimacana nisani aradilarmi
Yok canım beni de aramadılar şimdi kulübe girince rahatladım düşünmüştüm ki döllenmedi herhalde yumurtalar diye..

Yok canım beni de aramadılar şimdi kulübe girince rahatladım düşünmüştüm ki döllenmedi herhalde yumurtalar diye..

Kızlar telşlanmayın pazar gününe denk geldiniz tabi onlar da önemsemediler ne bilsinler böyle beklediğimizi.. Yarın artlar belki tatiller bugün embriyologlar.

🌸🌸🌸

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…