- 6 Ocak 2014
- 361
- 24
- 38
- Konu Sahibi damlailayda
-
canım teşekkür ederim. önceki denememi diyarbakırda yaptırmıştım.hastane o kadar vasattıki anlatamam şuan doktorumu arasam beni tanımaz o derece.verecek olan rabbim bunlar sadece vesile diyerekten başladık ama başladıktan sonra çok pişman oldum.şimdi merkez konusunda daha seçici oluyorum. muayene ücreti her gittiginde veriyormusun birde ayrıca tahlil parasıda alıyorlarmı yoksa herşey o 4500tl nin içindemi oluyor.birde ilaç ücretide 4500 tl nin içindemi?
Canim allah tamamina erdirsin kucagina almayi nasip etsin.benimde bugun transferin 7.gunu ve 5.gunu embriyosu turgut bey dr benimde.peki sen kendinden belli olur diyemi 6.gun test yaptin yoksa dr soyledi.
Amin canım inşallah..
doktorum 10. gün test yaptır dedi ama ben bekleyemedim. varsa da yoksa da görmek istedim.. 6. günde 13 çıktı. 8. gün 50, 10. gün de 148 çıktı çok şükür. doktor beyle telefonla görüştüm sadece bu hafta kontrole gel dedi ama belki haftaya giderim.. bu hafta kesenin görüleceğini sanmıyorum..
Canim keseni muhakkak gorursun,kalp atisi keseye gore gec duyulabiliyor
İlk embriyo transferim sonucu hamilelik gerçekleşmişti. Fakat 4. haftada düşük gerçekleşmişti. 2. embriyo transferim yapıldı. Dondurulmuş embriyolarla. Doktorum 10. gün B hcg testi yaptır dedi ama ben bekleyemedim. 7. gün yaptırdım ve sonuc 59 çıktı. Umarım bu kez herşey olumlu gider. :)
Dün toplandı yumurtalar korkacak bişey yokmuş zaten embriyo transferi cok daha kolay muayene gibi dediler dün 10 yumurta çıkmış bugün aralıklarında 9 tanesinin olgun olduğunu bugün de 7 tanesinin dollendigini söylediler yarinda 5e mi düşecek giderek azaliyo sordugumda sayininda kalitenin de gayet iyi olduğunu söylediler inşallah 7side gelişime devam eder de dondurmak icin kalır hayırlısı bakalım kafam öyle karışık içimde öyle bi heyecan varki tahlil gününe kadar ölmeden gidebilirim inşallah :)
Dün toplandı yumurtalar korkacak bişey yokmuş zaten embriyo transferi cok daha kolay muayene gibi dediler dün 10 yumurta çıkmış bugün aralıklarında 9 tanesinin olgun olduğunu bugün de 7 tanesinin dollendigini söylediler yarinda 5e mi düşecek giderek azaliyo sordugumda sayininda kalitenin de gayet iyi olduğunu söylediler inşallah 7side gelişime devam eder de dondurmak icin kalır hayırlısı bakalım kafam öyle karışık içimde öyle bi heyecan varki tahlil gününe kadar ölmeden gidebilirim inşallah :)
İlk embriyo transferim sonucu hamilelik gerçekleşmişti. Fakat 4. haftada düşük gerçekleşmişti. 2. embriyo transferim yapıldı. Dondurulmuş embriyolarla. Doktorum 10. gün B hcg testi yaptır dedi ama ben bekleyemedim. 7. gün yaptırdım ve sonuc 59 çıktı. Umarım bu kez herşey olumlu gider. :)
İnşallah her şey yolunda gider canım.. bol bol dua et..
benim 5 yumurtam vardı, hepsi döllendi 5. gün sadece bir tanesi transfer edildi. geriye kalanı da dondurulmadı..
çok şükür olumlu sonuç aldım..
Rabbim isteyen herkese anne olmayı, hamile olanlarımıza da sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah..
yaprak8383 tebrik ederi canım inşallah bu kez herşey yolunda gider ve 9 ayın sonunda bebegini kucagına alırsın.canım seninki kaçıncı gün emriyosuydu? sizde sorun neydi cevaplarsan sevinirim canım
yaprak8383 tebrik ederi canım inşallah bu kez herşey yolunda gider ve 9 ayın sonunda bebegini kucagına alırsın.canım seninki kaçıncı gün emriyosuydu? sizde sorun neydi cevaplarsan sevinirim canım
hayırlı olsun yaprak.allah devamını getirsin degerin kat kat artsın inşallah.senin doktorundamı turgut beydi?
hayırlı olsun yaprak.allah devamını getirsin degerin kat kat artsın inşallah.senin doktorundamı turgut beydi?
Gozun aydin canim RABBIM hayirla kucagina almayi nasip etsin
Teşekkür ederim. 5. gün embriyosuydu. Sperm sayısında sorun yoktu fakat hızlı hareketli sperm sayısı % 0 dı.
durunehir sizde sorun neydi canım bende nisan gibi kayseriye gelip turgut beye tedavi olmayı düşünüyorum benim ilk denemem negatifle sonuçlandı.2. gün emriyosu yerleştirdiler acaba tam döllenme olmadanmı trasfer ettiler bilmiyorum doktorumu Allaha havale ediyorum..sende bebegini sağlıkla kucağına alırsın inşallah...rabbim bizlerinde yüzünü güldürsün...
ne güzel kiminiz hamile kiminiz transfer olmuş beklemede kimide benim gibi hala kararsız kazım beklemede.rabbim emeklerinizi çektıgınız sıkıntıları boşa çıkarmasın inşallah:)
morfofoloji kaçtı cnm sizde?sende pco varmıydı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?