Tüp Bebek Merkezleri Kayseri Acıbadem Hastanesi Dr Turgut Aydın'a tedavi olanlar

hastaneye 4500den ayrı olarak bir defa ilk muayene ücreti sonrasında da birkaç defa test ücreti ödüyorsun..

Canim allah tamamina erdirsin kucagina almayi nasip etsin.benimde bugun transferin 7.gunu ve 5.gunu embriyosu turgut bey dr benimde.peki sen kendinden belli olur diyemi 6.gun test yaptin yoksa dr soyledi.

mrb arkadşım tedavin hayırlı olsun inşallah güzel sonuçlar alırsın.senin ilk denemenmi sorun neydi özel degilse?

Canim keseni muhakkak gorursun,kalp atisi keseye gore gec duyulabiliyor

Son düzenleme:
İlk embriyo transferim sonucu hamilelik gerçekleşmişti. Fakat 4. haftada düşük gerçekleşmişti. 2. embriyo transferim yapıldı. Dondurulmuş embriyolarla. Doktorum 10. gün B hcg testi yaptır dedi ama ben bekleyemedim. 7. gün yaptırdım ve sonuc 59 çıktı. Umarım bu kez herşey olumlu gider. :)

Gozun aydin canim RABBIM hayirla kucagina almayi nasip etsin

Dün toplandı yumurtalar korkacak bişey yokmuş zaten embriyo transferi cok daha kolay muayene gibi dediler dün 10 yumurta çıkmış bugün aralıklarında 9 tanesinin olgun olduğunu bugün de 7 tanesinin dollendigini söylediler yarinda 5e mi düşecek giderek azaliyo sordugumda sayininda kalitenin de gayet iyi olduğunu söylediler inşallah 7side gelişime devam eder de dondurmak icin kalır hayırlısı bakalım kafam öyle karışık içimde öyle bi heyecan varki tahlil gününe kadar ölmeden gidebilirim inşallah :)

İnşallah her şey yolunda gider canım.. bol bol dua et..
benim 5 yumurtam vardı, hepsi döllendi 5. gün sadece bir tanesi transfer edildi. geriye kalanı da dondurulmadı..
çok şükür olumlu sonuç aldım..
Rabbim isteyen herkese anne olmayı, hamile olanlarımıza da sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah..

Canim sayilara takilma RABBIM verecek olduktan sonra 1 yumurta olsa dollense tutsa yeter.durunehirin dedigi gibi 6 yumurtada benden toplandi 5i dollendi transfer sonrasina dondurulacak kalitede degildi embriyolar.once korktum ya olmazsa tum bu igneler ilaclar bastan mi kullanilacak diye ama sonra kendimi teslim ettim RABBIMe.cok sukur 10 hafta oldu darisi isteyen herkese

ne güzel kiminiz hamile kiminiz transfer olmuş beklemede kimide benim gibi hala kararsız kazım beklemede.rabbim emeklerinizi çektıgınız sıkıntıları boşa çıkarmasın inşallah:)

hayırlı olsun yaprak.allah devamını getirsin degerin kat kat artsın inşallah.senin doktorundamı turgut beydi?

hadi hayırlısı bakalım rabbim yüzünü güldürsün.buarada cnm yumurta toplama öncesi yumurtaları geliştırmek için nasıl beslendin yediğin özel birşey varmıydı?

durunehir sizde sorun neydi canım bende nisan gibi kayseriye gelip turgut beye tedavi olmayı düşünüyorum benim ilk denemem negatifle sonuçlandı.2. gün emriyosu yerleştirdiler acaba tam döllenme olmadanmı trasfer ettiler bilmiyorum doktorumu Allaha havale ediyorum..sende bebegini sağlıkla kucağına alırsın inşallah...rabbim bizlerinde yüzünü güldürsün...

yaprak8383 tebrik ederi canım inşallah bu kez herşey yolunda gider ve 9 ayın sonunda bebegini kucagına alırsın.canım seninki kaçıncı gün emriyosuydu? sizde sorun neydi cevaplarsan sevinirim canım

yaprak8383 tebrik ederi canım inşallah bu kez herşey yolunda gider ve 9 ayın sonunda bebegini kucagına alırsın.canım seninki kaçıncı gün emriyosuydu? sizde sorun neydi cevaplarsan sevinirim canım

Teşekkür ederim. 5. gün embriyosuydu. Sperm sayısında sorun yoktu fakat hızlı hareketli sperm sayısı % 0 dı.

hayırlı olsun yaprak.allah devamını getirsin degerin kat kat artsın inşallah.senin doktorundamı turgut beydi?

Çok sağolun. Gene bir şey olacak diye tedirgin oluyorum ama olumlu düşünmekten başka çaremiz yok. Darısı tüm anne adaylarına. Benim doktorumda Turgut Bey evet.

cemre sizde sıkıntı neydi cnm özel degilse?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…