Tüp Bebek Merkezleri Kayseri Acıbadem Hastanesi Dr Turgut Aydın'a tedavi olanlar

Kızlar konu başlığını görünce yazdım kayseride 3 sene kaldım teyzem orda öğretmen, HÜMA hastahanesinde doktor CAHİT beydi adını dahi çok net biliyorum oydu doktoru o kadar çok seviyo ki ben bile onun bi hayranıyım diyebilirim 3 doğum yaptı aynı doktora eğer Kayseride yaşıyosanız CAHİT BEYe gidin derim mükemmel bi doktor ilgisi alakası herşeyiyle...

cahıt bey ın ısmını bende cok duydum hatta ılk hamılılegımde ona gıdıyım dedım randevuluda gıtsem normal hastahaneye de gıdıp sıra alarak gıtsemde adam 3 ay kımseyı alamıycak kadarda doluydu...
ve halada oyle...
ulaşamamıştım adama bır turlu..
bende mecburen rakip turan var ercıyes hastahanesınde ona gıdıyorum..
ama cok sukur bu doktorumdanda memnunum..

Kızlar telşlanmayın pazar gününe denk geldiniz tabi onlar da önemsemediler ne bilsinler böyle beklediğimizi.. Yarın artlar belki tatiller bugün embriyologlar.

🌸🌸🌸

İnsanın aklına herşey geliyor ya gerçekten stresli bir dönemmiş..

Kayseride Cahit Bey resmen ün yapmış helal oldun adama. Ankarayada gelse keşke:) teyzem öncedende ona doğum yaptığı için öncelik sırası vardı:) teyzemde öyle demişti çok doluymuş çünkü. Adamın hayat hikayesini duydunuz mu bilmiyorum ama onunda çocuğu evlatlıkmış o yüzden her doğan çocuğa, her anne adayına itinayla davranır ve doğumda hep ağlarmış
.

yok o kadarını duymadım ama meşhur yanı buralarda..teyzende sanslıymıs hee

Kızlar telşlanmayın pazar gününe denk geldiniz tabi onlar da önemsemediler ne bilsinler böyle beklediğimizi.. Yarın artlar belki tatiller bugün embriyologlar.

🌸🌸🌸

İnsallah esila dedigin gibidir olunsuz bisey yoktur insallah.gerci ikimizide aramadilar insanin icine kurt dusuruyolar.neyse sonuc ii olsunda varsin gec olsun

Esilacım sorumu görebildinmş bu arada embriyologların yaptığı da ayrı bir düşüncesizlik dölleyip bırakmıyorlar ki gidip kontrol ediyorlar bi arasalarmış

Canım şimdi farkettim. Benim 9.gün 148, 11.gün 364 dü. Ben de dayanamadım 15.gün baktırdım 1000 di. Merak etme. Aklına köyü şeyler getirme..

🌸🌸🌸

canim ersad bey sana elevit istersen birakabilirsin diye bir sey soyledimi sabah birini aksam birinimi aliyorsun tatlim

Elevitle ilgili bisey soylemedi ama persembe gunu soracagim.demir hapi ac karnina diyor aksam iciyorum genelde,elevit acayip bulanti yapiyor o yuzden onu yatmadan iciyorum

Kizlar transfer öncesi tutnmayi kolaylastirmak gebelik asisi yapilan varmi aranizda.turgut bey tiraslamadan bahsetti ama gebelik asisi yapacagini.hic soylemedi.

Kardelen ben bunları hiç bilmiyorum ya tıraşlamayı da bilmiyorum bana da yapar mı ki.. Sormadım da...

Cnm tiraslamayi yapiyolardir herkese.dr bey soylemisti cunku.ama gebelik asisi yapilmiyo sanirim herkse.ama mira yapiliyor demisti.transferden once kan alinip belli islemden gectikten sonra rahme yerlestiriyormus sonra transfer yapiliyormus.turgut beyin bir yazisinda okumustum.yapacakmisinz diye sormayi unutmusum.keske yapsalar.bakalim yarin ararlarsa. sormayi.düsünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…