- Konu Sahibi damlailayda
-
- #2.421
Kızlar telşlanmayın pazar gününe denk geldiniz tabi onlar da önemsemediler ne bilsinler böyle beklediğimizi.. Yarın artlar belki tatiller bugün embriyologlar.
🌸🌸🌸
esila cigum sen kullaniyormusun demir hapi
Kızlar konu başlığını görünce yazdım kayseride 3 sene kaldım teyzem orda öğretmen, HÜMA hastahanesinde doktor CAHİT beydi adını dahi çok net biliyorum oydu doktoru o kadar çok seviyo ki ben bile onun bi hayranıyım diyebilirim 3 doğum yaptı aynı doktora eğer Kayseride yaşıyosanız CAHİT BEYe gidin derim mükemmel bi doktor ilgisi alakası herşeyiyle...
Kızlar telşlanmayın pazar gününe denk geldiniz tabi onlar da önemsemediler ne bilsinler böyle beklediğimizi.. Yarın artlar belki tatiller bugün embriyologlar.
🌸🌸🌸
Yok canım Demir vermedi bana. Size neye göre verdi ki?
🌸🌸🌸
cahıt bey ın ısmını bende cok duydum hatta ılk hamılılegımde ona gıdıyım dedım randevuluda gıtsem normal hastahaneye de gıdıp sıra alarak gıtsemde adam 3 ay kımseyı alamıycak kadarda doluydu...
ve halada oyle...
ulaşamamıştım adama bır turlu..
bende mecburen rakip turan var ercıyes hastahanesınde ona gıdıyorum..
ama cok sukur bu doktorumdanda memnunum..
Yok canım Demir vermedi bana. Size neye göre verdi ki?
🌸🌸🌸
Kayseride Cahit Bey resmen ün yapmış helal oldun adama. Ankarayada gelse keşke:) teyzem öncedende ona doğum yaptığı için öncelik sırası vardı:) teyzemde öyle demişti çok doluymuş çünkü. Adamın hayat hikayesini duydunuz mu bilmiyorum ama onunda çocuğu evlatlıkmış o yüzden her doğan çocuğa, her anne adayına itinayla davranır ve doğumda hep ağlarmış.
🌸🌸🌸
Esilacım sorumu görebildinmş bu arada embriyologların yaptığı da ayrı bir düşüncesizlik dölleyip bırakmıyorlar ki gidip kontrol ediyorlar bi arasalarmış
miracigim sen demir hapini gunde kac defa iciyor sun elevit de dev ediyor musun lutfen bir cevap canim yaaa
Demir hapinida elevitide gunde bir tane aliyorum canim.
canim ersad bey sana elevit istersen birakabilirsin diye bir sey soyledimi sabah birini aksam birinimi aliyorsun tatlim
Kızlar crenone jel neden kullanıyoruz amacı ne
Kizlar transfer öncesi tutnmayi kolaylastirmak gebelik asisi yapilan varmi aranizda.turgut bey tiraslamadan bahsetti ama gebelik asisi yapacagini.hic soylemedi.
Kardelen ben bunları hiç bilmiyorum ya tıraşlamayı da bilmiyorum bana da yapar mı ki.. Sormadım da...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?