Tüp Bebek Merkezleri Kayseri Acıbadem Hastanesi Dr Turgut Aydın'a tedavi olanlar

Canımm sen sor mutlaka ben uygun ortamda olmayabilirim okulda olurum belki aradıklarında ben senden öğrenirim

günaydın kızlar...................nasılsınız.....traşlama rahime çizik atılması olayı...........transferden önce tam gününü bilmiyorum ama hemen bir iki gün öncede degil .çünkü ozaman rahim içinde enfeksiyon olabilir......rahim çiziginin anlamı........rahim kendinde yara var diye çalışmaya üretmeye başlıyor. embriyoyuda bu çalışma anında.....faal olan rahime veriyorlar diye biliyorum.....memorialde anlattılar ama yapmadılar........co kültür yaptılar.......onuda opudan önce.....nine tam gününü bilmiyorum.....2 3 tüp kan alıyorlar.....içini ayrıştırıp...neyse...embiyoları..bu sıvı yada kan her neyse onun içinde dölleniyo...yani embriyolar....vucuduna girmeden senin vucudunla tanışmış oluyor.....rahimde yabancılık çekmiyor....diye biliyorum.........bana memorialde 4.5 ay önce sol tüpün alındıgında kanıda aldılar........yani trnsferden önce degildi.....bilmem yaptılar bilmem yapmadılar.............allah bilir........

Rahime cizik atilmasi olayi farkli abla.ben biraz arastirdimda.tiraslama toplanan embriyolarin rahme utunmasi icin embriyo etrafindaki zarin inceltilmesi olayi.gebelik asisi ise hermerkezde yapilan bisey degilmis.okudugum kadariyla. Acibademde.yapiliyormu onuda bilmiyorum.Yumurta toplama gunu alinan kandaki sivi ayristirilip transferden iki gun once rahme veriliyormus.demekki bize yapilmiyack. transferden once gelin demediklerine gore.neyse hayirlisi bakalim

Tşk ederim ablacım açıklaman için.. Hakikaten opu dan önce 3tüp falan kan aldılar demekki bu sebeple aldılar..bu arada hala aramadılar beni..

Kız sen baya şeyler biliyosun ilk denemen dimi bide..yada ben pek bişey bilmiyorum sanırım..atamadılar dimi seni de..

Canim dayanamadim ben direk laboratuari aradim.numarayi yaziyim.hemen sende ara.16yumurtadan 14u dollenmis simdilik degisiklik olmazsa 5.gun tranferi olcak.dedi..allahim.insallah oyle olur dua edin nolur

Arkadaşlar bugün iğnelerin 7.günü ben il dışındayım.Yumurta ne zaman toplanacak bilmiyorum.En önemlisi bize sperm ne zaman verilecek söylemediler.Sperm vermeden cinsel perhiz süresi var sonuçta.Doktoru aradım açmadı tahminim yumurta toplama çarşamba günü olur ama biz hiç ilişkide bulunmadık sprm verirken cinsel perhiz süresine uyulmazsa ne olur ki.Çok moralim bozuldu ya hiç bilgilendirmiyorlar.Biz ilk denememizi başka bir yerde olduğumuz için bir tahminde bulunmaya çalışıyorum ama bir şey olur mu ki kızlar çok moralim bozuldu.

arkadasım hayırlı olsun.....opudan 3 gün önce..... boşalım yapıyor........3 gün cinsel perhiz............

kk da bir hikaye okumustum........cifte hemsire yumurta toplama günü....bayana perhizi uyguladınızmı der.........bayan bir panik.... perhizi diyet olarak algılar.yo ben perhiz felan yapmadımki der......hemsire yok esinizle ilgili perhiz der..tedavi sürecinde ne gariplikler yapıyoruz degilmi....ama ne yapalım biz özeliz....hem infertil hemde kk lıyız........

arkadasım hayırlı olsun.....opudan 3 gün önce..... boşalım yapıyor........3 gün cinsel perhiz............

Sağol canım ama çarşamba olacak gibi dedi burdaki doktor ama biz 3 gün cinsel perhiz olayını söylemediler ve 3 gün olmuyor o zaman ne yapacaz biz şimdi çok moralim bozuldu nasıl söylemezler ya böyle bir şeyi

Bize illaki 3gun cinsel.perhiz olcak diye bilgilendiren olmadi oyuzden nerdeyse 10gunu buldu.dra sorduk sıkinti.olmaz zaten en iyisi seciliyo.dedi ama olmsi gereken uc gun cnm hakkinda hayirlisi olsun.

şimdi boşalım yapsa ....yine yeter çarşamba ögleye....2.5 gün de yetiyor.........yinede hemsireleri ara sor arkadaş.............

Canim dayanamadim ben direk laboratuari aradim.numarayi yaziyim.hemen sende ara.16yumurtadan 14u dollenmis simdilik degisiklik olmazsa 5.gun tranferi olcak.dedi..allahim.insallah oyle olur dua edin nolur
Ben arıyorum açmıyorlar benimki kesin döllenmedi..senin için çok sevindim canım inşallah hayırludı olur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…