- Konu Sahibi damlailayda
-
- #2.461
Ben arıyorum açmıyorlar benimki kesin döllenmedi..senin için çok sevindim canım inşallah hayırludı olur..
Ben arıyorum açmıyorlar benimki kesin döllenmedi..senin için çok sevindim canım inşallah hayırludı olur..
Bize illaki 3gun cinsel.perhiz olcak diye bilgilendiren olmadi oyuzden nerdeyse 10gunu buldu.dra sorduk sıkinti.olmaz zaten en iyisi seciliyo.dedi ama olmsi gereken uc gun cnm hakkinda hayirlisi olsun.
şimdi boşalım yapsa ....yine yeter çarşamba ögleye....2.5 gün de yetiyor.........yinede hemsireleri ara sor arkadaş.............
Canım bize daha önce boşaldığı gün sayılmaz vereceği günde sayılmaz dediler.Ondan hani bugün boşalsa onların dediğine göre 1 gün oluyor ondan çok endişelendim.
hımmmmmmm nasıl sayılmıyormuş....gün gündür ama......neyse sen bütün öncekileri unut........bende okadar önce duydugum yapılan yapılmayanlar varki........ama turgut beyiin yaptıgıda degişik.........benim hiç ilacım yok biliyormusun...sadece göbekten kaan sulandırıcı ignem var.........sen kendini doktora bırak...........
Kızlar ulaştım 8yumurtanın 7si döllenmiş,yarın transfer inşallah hayırlısı olur..benimki 3.gün transferi olacak ama inşallah iyi olur sonu...
Kızlar ulaştım 8yumurtanın 7si döllenmiş,yarın transfer inşallah hayırlısı olur..benimki 3.gün transferi olacak ama inşallah iyi olur sonu...
neoldu...........noldu......noldu..........hadi hayırlısı.......benimde geçen salıydı.................
Haydi gözün Aydın... 😃😃
🌸🌸🌸
neoldu...........noldu......noldu..........hadi hayırlısı.......benimde geçen salıydı.................
8taneden 7tanesi.sayi cok iyi degilmi.gozun aydin cnm.kaliteleri nasilmis kızlar saolun inşallah iyi olur,canım kaliteleri iyi dedi inşallah yarına da böyle devam eder dedi gün içinde arayıp saatini söyleyeceklermiş..ama 3.gün transferi olması jafamı karıştırdı biraz...
8taneden 7tanesi.sayi cok iyi degilmi.gozun aydin cnm.kaliteleri nasilmis kızlar saolun inşallah iyi olur,canım kaliteleri iyi dedi inşallah yarına da böyle devam eder dedi gün içinde arayıp saatini söyleyeceklermiş..ama 3.gün transferi olması jafamı karıştırdı biraz...
Olacak olduktan sonra 3.gunde 5.gunde olsa yine olur cnm.allah herseyin hayirlisini.versin.burdaki hamislerin cogu 3.gun embriyosu.benimde kafama takilan ben iki embriyo isticektim.acaba 5.gun olunca tek embriyomu konuyor?
İnşallah canım görüşürüz...öğleden sonra olma ihtimali var mı transferin...
cnm gözünaydın çok sevindim inşlh senin için her şey yolunda güzel gider bende yarın gidiyorum kontr için belki seni görürüm
Olacak olduktan sonra 3.gunde 5.gunde olsa yine olur cnm.allah herseyin hayirlisini.versin.burdaki hamislerin cogu 3.gun embriyosu.benimde kafama takilan ben iki embriyo isticektim.acaba 5.gun olunca tek embriyomu konuyor?
Doğru canım haklısın.. Sanmam ya yine 2koyarlar bence...bi sorum var benim kızlar..kalan yumurtaları dondurmak için bize soracaklar mı ve bunun için ücret ödeyecek miyiz?
İnşallah canım görüşürüz...öğleden sonra olma ihtimali var mı transferin...
cnm sana saat kaçta gel dediler ben saat 9 da gitttim 11 kadar çok zor dayandım idrarın sıkışık olması lazım bide benimde 3.gün embriyosu benim bebişlerim beni burakmadı biz şu an 6+4 olduk cnm 3 gün 5 gün bunlara takılma olacağı varsa olur zaten
Canim dayanamadim ben direk laboratuari aradim.numarayi yaziyim.hemen sende ara.16yumurtadan 14u dollenmis simdilik degisiklik olmazsa 5.gun tranferi olcak.dedi..allahim.insallah oyle olur dua edin nolur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?