- 27 Mart 2014
- 588
- 267
- 63
- 40
- Konu Sahibi damlailayda
-
- #2.481
Henüz söylemediler saati canım arayaklarmış...doğru güne takılmamak gerek,normal sıkışmak yeterli mi illa patkayacak gibi mi olmak gerek..bide transferden sonra ne zaman tuvalete çıkmak gerekir..
Kardelencim kac gündür takip ediyorum seni cok sevindim sukur allaha. Bende haftaya baslicam sanirim. Adetimi bekliyorum.
Kızlar ulaştım 8yumurtanın 7si döllenmiş,yarın transfer inşallah hayırlısı olur..benimki 3.gün transferi olacak ama inşallah iyi olur sonu...
Hadi hayirlisi olsunn
Cok tsk ederim fatma allah razi olsun.insallah sonucuda guzel olur.rabbim sanada hayirli guzel tedaviler ve bebisler nasip etsin:)allah yüzünü güldürsun cnm.ilk denemenmi seninde?
kızlar ulaştım 8yumurtanın 7si döllenmiş,yarın transfer inşallah hayırlısı olur..benimki 3.gün transferi olacak ama inşallah iyi olur sonu...
hayırlısı olsun arkadaşım içini ferah tut
Arkadaşlar şimdi aradılar yarın saat 8bucukta gelin dediler dondurma işlemi de 1300tl dediler ne kadar pahalı..bide doğrusu son paramızı hastaneye verdik kalmadı hiç ne yapsak acaba..
Arkadaşlar şimdi aradılar yarın saat 8bucukta gelin dediler dondurma işlemi de 1300tl dediler ne kadar pahalı..bide doğrusu son paramızı hastaneye verdik kalmadı hiç ne yapsak acaba..
Evet cnm ilk tup bebek denenmem ama 7. Hebeligim olacak.1 tane kizim var 9 yasinda.hayirlisi bakallim.allah hepimizin yardimcisi olsun. Tedaviye baslayim tecrübe leriniz muhim bemim için.
Masallah allah bagislasin.sen tatmissin evlat sevgisini birkerede olsa.7gebelik masallah kendiliginden oluyomus seninki bunada sukur.digerleri neden yasamadi.bir sıkintinmi var?
Kardelencim kac gündür takip ediyorum seni cok sevindim sukur allaha. Bende haftaya baslicam sanirim. Adetimi bekliyorum.
Fatma hanim merhaba. Insallah tedavin olumlu olur. Allah yardimcimiz olsun
saol tatlımmm,dua edin..
Gercekten cok pahali.okadr verdik diyelim cözülürken bozulma ihtimalide var sanirim.dondursan bir turlu dondurmasan bir türlu.1.kalite bir embriyosa yinede dusun cnm.biryerlerdn borc harcmi yaprsnz artik sen bilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?