Tüp Bebek Merkezleri Kayseri Acıbadem Hastanesi Dr Turgut Aydın'a tedavi olanlar

Merhabalar. Yok canim henuz test yaptirmadim. Bugun 8.gun. ama idrar testi yaptim evde cok silik çizgi cikti. Insallah pozitif olur.

Kizlar Acıbadem de test yaptirmak icin kac tl odeyecegiz.normal muayene ücreti de mi odeyecegiz yoksa sadece test ucreti mi?

Kizlar Acıbadem de test yaptirmak icin kac tl odeyecegiz.normal muayene ücreti de mi odeyecegiz yoksa sadece test ucreti mi?

Canim beta testini eger sigortali yaptirirsan toplAm 94 tl gibi ucret oduyosun. Bunun icinde diger iki beta test ucretsiz oluyo. Ama ozel yaptirirsan her bi test 40 tl

Merhabalar. Yok canim henuz test yaptirmadim. Bugun 8.gun. ama idrar testi yaptim evde cok silik çizgi cikti. Insallah pozitif olur.

Canım çok sevindim inşallah pozitif olacak silik çizgi çıktıysa genelde oluyor çünkü...seninki kaçıncı gün embriyosuydu inci..

maşallah çok sevindim sende eklendin hamiş listesine Allahın izniyle o zaman:))
yarında SEL 76 'nın 8.günü bakalım ben onuda heyecanla bekliyorum ALLAH yar ve yardımcımız olsun hepimizin.

Kızlar yarın 8.günüm.şimdi test aldım.bende yarın sabah yapayım.bilmem ama göğüs ağrılarını göz önüne alırsak...sanki ıyi sonuç çıkar gibi.

Benim adam sinir ya.atm ye gidecekti.bende geleyim sıkıldım dedim.çay içelim dedim....orda çay varmı burda varmı....foruma götüreyim.ben evden hava alayım diye diyorum...o diyor.neyse gultepe tiyatro kafede içtik....kafede kimse yok diyor...içeri gir bak.eleman olmasa açık olurmu orası....yani hep böyle.....sinir etmeye birebir...geldik eve ben mi onemliyim.survivor önemli.....

Benim embriyolarda 3. Gündü....cozdurmeyi transferden 1 gun önce yapmışlar...yani 4. Gun gibi...hayırlısı....ben bu zamanı 2010 da yine yaşamıştım .ıstanbul fatih.de....memorial mayıs 12 test günüydü....negatif....allahım bu sefer inşallah....dualrin hürmetine....muradima erdirir.....

Çok güldüm ablacım ya sen bence hamilesin bunlarda hamilelik kaprisleri hormonlar ele geçirmiş seni..tabiki sen önemlisin eşin için de sen çok daha önemlisin...bide çok tatlısın...

Çok güldüm ablacım ya sen bence hamilesin bunlarda hamilelik kaprisleri hormonlar ele geçirmiş seni..tabiki sen önemlisin eşin için de sen çok daha önemlisin...bide çok tatlısın...

Ondanmi bana tatlı yermisin diye sormuuyor......şimdi mesajı yazarken salatalık getirmiş....allahım...,sen yetiş senden biter her iş....

İnciiiiiii masallah cnm hadi gozun aydin.ne guzel bir haber inan cok sevindim.allah tamamina erdirsin insallah cnm.benimde 5.gun.transferi.olcak gibi bugun.soylediler dua edermisin banada.

Canım çok sevindim inşallah pozitif olacak silik çizgi çıktıysa genelde oluyor çünkü...seninki kaçıncı gün embriyosuydu inci..

maşallah çok sevindim sende eklendin hamiş listesine Allahın izniyle o zaman:))
yarında SEL 76 'nın 8.günü bakalım ben onuda heyecanla bekliyorum ALLAH yar ve yardımcımız olsun hepimizin.

İnci hadi hayırlısı.şu an yüzümün gulumsemesini gormeni isterdim.

Inşallah kızlar darısı sıradaki arkadaşların başına. Inşallah hepimiz pozitif sonuç alırız.

İnciiiiiii masallah cnm hadi gozun aydin.ne guzel bir haber inan cok sevindim.allah tamamina erdirsin insallah cnm.benimde 5.gun.transferi.olcak gibi bugun.soylediler dua edermisin banada.

Etmem mi canım. Her namazdan sonra cümle isteyen kullarınla beraber diye dua ediyorum.aklımdan herkes geçiyor. Görümcem Teyzem arkadaşım akrabamız siz.kk daki bütün infertil gruplar. Allah hepimizin yardımcısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…