- Konu Sahibi damlailayda
-
- #2.501
Fatma hanım ve diğer arkadaşlar.inşallah birgun bulusuruz...hastanede bir parti veririz....ben bir hamile olsam ınş........
Kizlar Acıbadem de test yaptirmak icin kac tl odeyecegiz.normal muayene ücreti de mi odeyecegiz yoksa sadece test ucreti mi?
Kizlar Acıbadem de test yaptirmak icin kac tl odeyecegiz.normal muayene ücreti de mi odeyecegiz yoksa sadece test ucreti mi?
Merhabalar. Yok canim henuz test yaptirmadim. Bugun 8.gun. ama idrar testi yaptim evde cok silik çizgi cikti. Insallah pozitif olur.
Merhabalar. Yok canim henuz test yaptirmadim. Bugun 8.gun. ama idrar testi yaptim evde cok silik çizgi cikti. Insallah pozitif olur.
Benim adam sinir ya.atm ye gidecekti.bende geleyim sıkıldım dedim.çay içelim dedim....orda çay varmı burda varmı....foruma götüreyim.ben evden hava alayım diye diyorum...o diyor.neyse gultepe tiyatro kafede içtik....kafede kimse yok diyor...içeri gir bak.eleman olmasa açık olurmu orası....yani hep böyle.....sinir etmeye birebir...geldik eve ben mi onemliyim.survivor önemli.....
Çok güldüm ablacım ya sen bence hamilesin bunlarda hamilelik kaprisleri hormonlar ele geçirmiş seni..tabiki sen önemlisin eşin için de sen çok daha önemlisin...bide çok tatlısın...
Evet çok sinirliyim ben bugün niyeki.......
Canım çok sevindim inşallah pozitif olacak silik çizgi çıktıysa genelde oluyor çünkü...seninki kaçıncı gün embriyosuydu inci..
maşallah çok sevindim sende eklendin hamiş listesine Allahın izniyle o zaman:))
yarında SEL 76 'nın 8.günü bakalım ben onuda heyecanla bekliyorum ALLAH yar ve yardımcımız olsun hepimizin.
İnci hadi hayırlısı.şu an yüzümün gulumsemesini gormeni isterdim.
Canım çok sevindim inşallah pozitif olacak silik çizgi çıktıysa genelde oluyor çünkü...seninki kaçıncı gün embriyosuydu inci..
İnciiiiiii masallah cnm hadi gozun aydin.ne guzel bir haber inan cok sevindim.allah tamamina erdirsin insallah cnm.benimde 5.gun.transferi.olcak gibi bugun.soylediler dua edermisin banada.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?