Tüp Bebek Merkezleri Kayseri Acıbadem Hastanesi Dr Turgut Aydın'a tedavi olanlar

Kizlar esma- husnada ne okumaliyiz. Biri cevap verirse sevinirim

Benim okuduklarim EL HALÎK,EL BARİ,EL MUBDÎ

Arkadaşlar şimdi aradılar yarın saat 8bucukta gelin dediler dondurma işlemi de 1300tl dediler ne kadar pahalı..bide doğrusu son paramızı hastaneye verdik kalmadı hiç ne yapsak acaba..

Aslina bakarsan cok degil canim.insaALLAH tutar bebislerin ama sonrasinda kardes isteyecek olursan ilac masrafi opu parasi vs vs goz onunde bulundurunca rakam cazip geliyor bana

Son düzenleme:

Banada diger ilaclati alma jeli yap dedi.oyle hatirliyorum.mirada yapmis bilmiyorimki cnm yapsanmi?

Evet canım yapmak daha mantıklı sonuçta tutunmayı kolaylaştırıyo yapayım bende daha önce yapan var sorun olmuyodur..çok heyecanlıym kardelen dua et,bide 5.gün transferlerinin tutma ihtimali yüksek sen hiç endişe etme birsürü yumurtan var dayanırlar korkma hiç....

İnsallah cnm.opudan beri sanada dua ediyorum isteyen herkese diyorum.adlarinizi geciriyorum tek tek duamdasin merk etme allahin izniyle sende guzel sonuc alirsin insallah.buarada yarin transfer cok yorma.kendini uyu bence:)

bana yine hüsran,bana yine hasret var,bana yine aglamaklı günler düstü............simdi test yaptım...degil ikinci,,üçüncü bile yok,,,degil silik,,incecik çizgisi hiç yok................aglayayımmı.........aksammı yapacaktım....8 . günün sabahı bugün......

Son düzenleme:

Hayır saçmalamaaaa.. Henüz erken lütfen böyle yapma. Çok merak ediyorsan yarın kan baktır ama hem 8.gün hem de sabah bakmışın.. Bekleeeeee...

🌸🌸🌸

Hayır saçmalamaaaa.. Henüz erken lütfen böyle yapma. Çok merak ediyorsan yarın kan baktır ama hem 8.gün hem de sabah bakmışın.. Bekleeeeee...

🌸🌸🌸

gercektenmi,,,,,,,,ben sanki hamileyim gibi geliyorda...........sen aksammı yapmıstın........

şimdi canımın sıkısından..........idrar yerine tükürük damlattım..........belki çıkar diye...........daha ne yapsamki..........ıııııııııııııııııııııııııııııııııııııı

Hayır transfer günü sıfır oluyo. Ben akşam yaptım. Sen hamilesin bakma teste bana güven 😀😀

🌸🌸🌸

Hayatim biraz sabirli ol lütfen. Söylemesi kolay biliyorum ama silik ciksa bileilaclarin etkisiyle yalanci bir silik cizgi olabilir. Sabret 12. Gune bekle. Belli olcak olsaa 8. Gun isterlerdi testi zaten.yapma boyle ce kendini oyalayacak bisey bul.

Hayır transfer günü sıfır oluyo. Ben akşam yaptım. Sen hamilesin bakma teste bana güven 😀😀

🌸🌸🌸

Ben 9. Gun yapmistim. O gun cikmadi. Sonra dayanamadim beta testinden sonra tekrar idrar testi yapinca silik ikinci cizgi cikmisti.

tamam canlar öyle yapayım...........inşallah olmustur..................

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…