Tüp Bebek Merkezleri Kayseri Acıbadem Hastanesi Dr Turgut Aydın'a tedavi olanlar

Ben işteyim 😔😔

🌸🌸🌸

hamilelik nasıl gidiyor..........sıkıntın varmı.........ev işleri yemek neyapıyorsun............esin yardımcımı...........ilkokulmusun sen esila.......iyi......sen ne güzel söylüyorsun hamişsin diye.........ben seni bilmiştim degilmi......içime dogdu ne yapayım...........biraz belim agrıyor......kahvaltımı yapmadım........esila......birgün görüşsek inş.......birgün biryerde.........inşalllah diger hamişlerimiz gibi saglıcaklabebeklerinizi kucagınıza alırsınız.................

Ben de okuldayim calisiyorum.sel 76 acaba 76 dogumlu musun.ben 76liyim da

ben ev kızıyım.....evet 76 mayıs dogumlu....ikizler burcu.....merhametli........gezmeyi çok seven.........herkesi çok seven....birisiyim............canlı odada çay içmeye davet ediyorum sizi.............

sendemi ögretmensin...... kayseridemisin...topigimizde birkaç ögretmenimiz var.........

Son düzenleme:

Benimki 5. Gun transferiydi canım.. O zamana kadar dayanacagina emin olmasalar 3. Gun yaparlardı ztn, aklına kotu seyler getirme.. Inşallah hakkında hayırlısı olur..

sendemi ögretmensin...... kayseridemisin...topigimizde birkaç ögretmenimiz var.........

Nevsehir de yim evet ogretmenim bende .kimler nevsehirden bilmiyorum ama bi ara urgup avanos adi geciyordu. Merkezdeyim ben.damdan dusenin halini damdan dusen bilir derler ya o yuzden eger nevsehirde olupta görüşmek isteyen olursa inşallah gebe de olursak gobislerimizi tokusturmak icin biraraya gelelim kizlar.

Benimki 5. Gun transferiydi canım.. O zamana kadar dayanacagina emin olmasalar 3. Gun yaparlardı ztn, aklına kotu seyler getirme.. Inşallah hakkında hayırlısı olur..

Tsk ederim durunnehir insallah bende olumlu sonuc alirim.cnm sana tek embriyo verilmisti sanirim.neden iki emriyo konmadi senmi istemedin yoksa 5.gunde iki embriyo konmuyormu?

Sel abla çok tatlısın.. Yirim seni 😁😁. Sen hamiş ol hemen görüşecez isteyen kim varsa da davet ederiz. Nası fikir .. Benim bikaç gündür hafiften bulantılatım oluyo abla. Onun dışında çok halsizim hiç bi iş yapamıyorum.. Ilk üç ay sıkıntılı olurmuş biraz. Napalım dayancaz yıllarca istedik bunu.. 😍😍

🌸🌸🌸

Tsk ederim durunnehir insallah bende olumlu sonuc alirim.cnm sana tek embriyo verilmisti sanirim.neden iki emriyo konmadi senmi istemedin yoksa 5.gunde iki embriyo konmuyormu?

Turgut bey 2 tane koyarsak 5. gun oldugundan buyuk ihtimal ikisi de tutar dedi, ben de istemedim.. Ikiz olmasını istemiyordum. Senin icin ikiz olmasının sakıncası yoksa bence 2 koydur daha garantili olur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…