- Konu Sahibi damlailayda
-
- #2.541
sizler ne yapıyorsunuz kızlar..............
Ben işteyim 😔😔
🌸🌸🌸
Ben de okuldayim calisiyorum.sel 76 acaba 76 dogumlu musun.ben 76liyim da
Tsk ederim mira.banada 5.gun transferi dendi.sevinsemmi uzulsemmi bilemedim .daha uc gun var embriyolar ozamana kadar ya dayanmaz tedavi iptal olursa.off kafam allak bullak nefeste 5.gun transferiydi obunki negatif.hic yokmu 5.gun olan burda kimseden ses seda cikmiyor
sendemi ögretmensin...... kayseridemisin...topigimizde birkaç ögretmenimiz var.........
sizler ne yapıyorsunuz kızlar..............
Ben evdeyim uzaniyorum. Yedigim onumde yemedigim arkamda. Sagolsun kayinvalidem cok guzel bakiyo.
Ooooo sansli gelinsin masallah.kayserideydin dimi sen
Benimki 5. Gun transferiydi canım.. O zamana kadar dayanacagina emin olmasalar 3. Gun yaparlardı ztn, aklına kotu seyler getirme.. Inşallah hakkında hayırlısı olur..
hamilelik nasıl gidiyor..........sıkıntın varmı.........ev işleri yemek neyapıyorsun............esin yardımcımı...........ilkokulmusun sen esila.......iyi......sen ne güzel söylüyorsun hamişsin diye.........ben seni bilmiştim degilmi......içime dogdu ne yapayım...........biraz belim agrıyor......kahvaltımı yapmadım........esila......birgün görüşsek inş.......birgün biryerde.........inşalllah diger hamişlerimiz gibi saglıcaklabebeklerinizi kucagınıza alırsınız.................
Yanlis hatirlamiyorsam hemsire transfere gelirken yapin demisti ben yapip gitmistim.
Tsk ederim mira.banada 5.gun transferi dendi.sevinsemmi uzulsemmi bilemedim .daha uc gun var embriyolar ozamana kadar ya dayanmaz tedavi iptal olursa.off kafam allak bullak nefeste 5.gun transferiydi obunki negatif.hic yokmu 5.gun olan burda kimseden ses seda cikmiyor
canım RABBİM kısmet ettıkten sonra 3ü 5i teferruat.sayılara hıc takılma sen RABBIMe tevekkul et ınsaALLAH guzel sonuclar alırsın
canım rabbim kısmet ettıkten sonra 3ü 5i teferruat.sayılara hıc takılma sen rabbıme tevekkul et ınsaallah guzel sonuclar alırsın
canım RABBİM kısmet ettıkten sonra 3ü 5i teferruat.sayılara hıc takılma sen RABBIMe tevekkul et ınsaALLAH guzel sonuclar alırsın
İnsallah miracim rabbim banada nasip eder.dedigin gibi allah ol dedikten sonra oylede olur boylede.bugun aradilar 14ude dollenmeye devam ediyomus.insallah oyle devam eder
Ben evdeyim uzaniyorum. Yedigim onumde yemedigim arkamda. Sagolsun kayinvalidem cok guzel bakiyo.
Maşallah allah daim etsin......
Tsk ederim durunnehir insallah bende olumlu sonuc alirim.cnm sana tek embriyo verilmisti sanirim.neden iki emriyo konmadi senmi istemedin yoksa 5.gunde iki embriyo konmuyormu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?