- Konu Sahibi damlailayda
-
- #2.561
Ben de okuldayim calisiyorum.sel 76 acaba 76 dogumlu musun.ben 76liyim da
Bende öğretmenim meslekdaşım transferen sonra yatacak mısın okula gidecek misin?
Benim çok az yumurtam oluştu belki de transfere kadar bile gidemeyeceğim.Çok üzgünüm yine o kadar emek çöpe gidecek sanırım sadece 3 yumurtam büyümüş 1 taneside 11 mm de kalmış.
Canim bebek icin 1 sperm 1 yumurta .icini ferah tut olacaksa onlarda yeter.allahtan umidini kesme sakin..yumurta toplanmadi daha dimiBenim çok az yumurtam oluştu belki de transfere kadar bile gidemeyeceğim.Çok üzgünüm yine o kadar emek çöpe gidecek sanırım sadece 3 yumurtam büyümüş 1 taneside 11 mm de kalmış.
merhaba ben de aranıza yeni katıldım.Allah herkesin gönlünün muradını versin.
Tek yumurta tek spermle hamile kalanlar var cnm.dua et allah büyuk ya hic olmasaydi.oyle dusun herseyde vardir bir hayir.rabbim emeklerini bosa cikarmaz insallah
Canim bebek icin 1 sperm 1 yumurta .icini ferah tut olacaksa onlarda yeter.allahtan umidini kesme sakin..yumurta toplanmadi daha dimi
Hosgeldin meeleim aramiza.allah razi olsun.sen ne asamadasin.suan basldnmi.tedaviye?
İnşallah öyle olur ama ben Turgut Bey'e söyledim aşılamada bu doz kullanıldı az yumurtam oluştu yine öyle olursa dedim o da sen istiyorsan değiştirelim dedi.Bende sonra işine karıştım onun dediği doğrudur dedim.Sizin tecrübelerinize güveniyorum dedim ama maalesef dediğim gibi oldu.Dünden beri çok kötüyüm kendimi çok kötü hissediyorum boşa kürek çekiyormuşum gibi kendimi yapayalnız hissediyorum.
İnci bugunmu test yapacakti kizlarr? nisan ne yapti acaba yumoslari almis gelmistir herlde?
Kızlar şimdi geldim eve evet altım geldim 2tane 1.kalite embriyo sıkışıklığın dışında sorun yok hiç çok basit bir işlem ama hastaneden çıkmadan 4kez tuvalete girdim düşünün artık...dua edin de tutunsunlar bana..yola çıktık ya çok tedirginiz 2saat sürdü yol yavaş geldik...turgut bey hiçbişey olnaz çıkın yola dedi ama insan korkuyor..inşallah darısı sana olsun canım...
Kızlar şimdi geldim eve evet altım geldim 2tane 1.kalite embriyo sıkışıklığın dışında sorun yok hiç çok basit bir işlem ama hastaneden çıkmadan 4kez tuvalete girdim düşünün artık...dua edin de tutunsunlar bana..yola çıktık ya çok tedirginiz 2saat sürdü yol yavaş geldik...turgut bey hiçbişey olnaz çıkın yola dedi ama insan korkuyor..inşallah darısı sana olsun canım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?