Tüp Bebek Merkezleri Kayseri Acıbadem Hastanesi Dr Turgut Aydın'a tedavi olanlar

Benim çok az yumurtam oluştu belki de transfere kadar bile gidemeyeceğim.Çok üzgünüm yine o kadar emek çöpe gidecek sanırım sadece 3 yumurtam büyümüş 1 taneside 11 mm de kalmış.

Benim çok az yumurtam oluştu belki de transfere kadar bile gidemeyeceğim.Çok üzgünüm yine o kadar emek çöpe gidecek sanırım sadece 3 yumurtam büyümüş 1 taneside 11 mm de kalmış.

Tek yumurta tek spermle hamile kalanlar var cnm.dua et allah büyuk ya hic olmasaydi.oyle dusun herseyde vardir bir hayir.rabbim emeklerini bosa cikarmaz insallah

Canim bebek icin 1 sperm 1 yumurta .icini ferah tut olacaksa onlarda yeter.allahtan umidini kesme sakin..yumurta toplanmadi daha dimi

Hamis arkadaslarimizin saglikli bebek dunyaya getirmesi.beklemede olanlarinda hamile kalmasi icin yasini serif okuyoruz.

Kardelen 20
zeliss 20
Esila 10
mybaby38 10
alin42 30
Bnz 10
arcabalim 10
duha 12
Nisan50 10
yasini serif okuyacak.allah kabul eder insallah...(mayis 15kadar)

Kizlar daha 132 deyiz sizlerde el atsanizda 250ye tamamlasak su muberek aylar hurmetine allah kabul eder insallah...

Tek yumurta tek spermle hamile kalanlar var cnm.dua et allah büyuk ya hic olmasaydi.oyle dusun herseyde vardir bir hayir.rabbim emeklerini bosa cikarmaz insallah

İnşallah öyle olur ama ben Turgut Bey'e söyledim aşılamada bu doz kullanıldı az yumurtam oluştu yine öyle olursa dedim o da sen istiyorsan değiştirelim dedi.Bende sonra işine karıştım onun dediği doğrudur dedim.Sizin tecrübelerinize güveniyorum dedim ama maalesef dediğim gibi oldu.Dünden beri çok kötüyüm kendimi çok kötü hissediyorum boşa kürek çekiyormuşum gibi kendimi yapayalnız hissediyorum.

Canim bebek icin 1 sperm 1 yumurta .icini ferah tut olacaksa onlarda yeter.allahtan umidini kesme sakin..yumurta toplanmadi daha dimi

Daha opu olmadı yumurtalar yeterli kalitede çıkmazsa transfer olmamasından korkuyorum.Ne bileyim çaresiz gibi hissediyorum kendimi dünden beri ruh halim hiç iyi değil.

Doktor beyle gorustunmu peki cnm o ne diyo?belki yumurtalarin kalitelidir gelincik cok olmasi degil kaliteli olmasi onemliymis cnm.senin icin dua edicem insallah yumurtalarin kaliteli olacaktir.allahtan umit kesilmez.kendini yalniz hissetme bak hepimiz burdayiz hepimizin ayri ayri sorunu derdi var.birbirimize destek olmak icin burdayiz bir nevi.suan allah seni siniyor belkide cnm bol dua et sen tevekkul et gerisi allahtan.

benim canım sıkılıyor ............başım agrıyor...........gögüslerimin hassasiyetide gitti........öyle yatıyorum.....kızlar bir kafam rahatlasında oldu veya olmadı...........yasin okumaya katılacagım..........inşallah...............

İnci bugunmu test yapacakti kizlarr? nisan ne yapti acaba yumoslari almis gelmistir herlde?

Kızlar şimdi geldim eve evet altım geldim 2tane 1.kalite embriyo sıkışıklığın dışında sorun yok hiç çok basit bir işlem ama hastaneden çıkmadan 4kez tuvalete girdim düşünün artık...dua edin de tutunsunlar bana..yola çıktık ya çok tedirginiz 2saat sürdü yol yavaş geldik...turgut bey hiçbişey olnaz çıkın yola dedi ama insan korkuyor..inşallah darısı sana olsun canım...

hadi masallah.........sonunu güzel etsin rabbim birsey olmaz allahın korudugunu hiç bir şey korumaz...............

nisan transferden sonra nekadar yattın........yoksa sürgümü verdiler.................kahvaltınıda yedinmi..............

Hadi hayirlisi cnm insallah tutunurda rabbim seninde yüzünü güldürur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…