Tüp Bebek Merkezleri Kayseri Acıbadem Hastanesi Dr Turgut Aydın'a tedavi olanlar

Nisan sen sikisikmi gittin ordami su icmeye basladin.yine amaliyathanemi yapiliyor transfer?bide bu dondurma kac senelik suresi varmi acaba siz dondurdunuzmu

nisan nasılsn...............

Nisan nasil gecti cnm iyimisin.kac embriyo kondu.kaliteleri nasilmis?dondurdunuzmu kalani?

hadi masallaah.........sonunu güzel etsin rabbim birsey olmaz allahın korudugunu hiç bir şey korumaz...............

nisan transferden sonra nekadar yattın........yoksa sürgümü verdiler.................kahvaltınıda yedinmi..............

İiyyiimm abla çok şükür evrt hemen sürgü verdiler patlıcaktım bende yoksa..sonra 40dk yattım yeniden wc ye gittim sonra gelmeden bir daha girdim tam arabaya bincektim geri döndüm ve yine wc mahvoldum inşallah bi zarar olmamıştır..doktor korkma kalk dedi ama ne bileyim insan çok korkuyo..kardelencim embriyolog geldi rahmime yerleştirilen yumoşların resmini gösterdi 2tane çok kaliteli dedi diğerlerini dondurmak konusunda kararsız kaldık 5.güne kadar bakıcaz sizi arıcaz dedi...

Nisan sen sikisikmi gittin ordami su icmeye basladin.yine amaliyathanemi yapiliyor transfer?bide bu dondurma kac senelik suresi varmi acaba siz dondurdunuzmu

Canım nevşehirden geldiğim için yolda içmeye başladım orada da içtim önlüklerimi giydim hsla çok sıkışık değildim aşağıda beklerken çok sıkıştım..ama yinede yerleştirirken çok okudum dua ettim..yukarı çıkar çıkma Sürgü verdiler zaten..ama doktor iyi sıkışmışın bu iyi oldu benim için dedi...

Nisan bebeciklerini aldın demek. Aksi ispatlanana kadar şu an hamilesin unutma 😀😀 aman allahım transferden sonra ne kadr değişik duygular yaşamıştım. Ne kadar güzeldi bambaşkayfı.. İçeri girerken burdan 10 dk sonra bebişlerimle çıkıcam demiştim.. Hayırlı olsun..

🌸🌸🌸

Nisan ben de nevsehirdeyim.allahim insallah bebislerini kucagina almayi nasip eder.

Gerçekten bambaşka bir his esila çok farklı duygularda oluyor insan..allahım ne olur tutunsunlar...

Hadi bakalim ayni gunleri takip edicez demekki. cok sevindim.haberleselim burdan cnm.

Tamam fatmahanım daha cok yeni bi durum ve ben tam adapte olamadım sanırım, kimseyle paylasmadım. oyüzden sizi okuyorum hikayelerinizi görüyorum.inşallah biz de güzel haberler veririz burada birbirimize..

Tamam fatmahanım daha cok yeni bi durum ve ben tam adapte olamadım sanırım, kimseyle paylasmadım. oyüzden sizi okuyorum hikayelerinizi görüyorum.inşallah biz de güzel haberler veririz burada birbirimize..

Ilk deneme herhalde di mi.kac yillik evlisin. Benimki sebepsiz kisirlik belli bi sorun var mı sizde?

Evet canım ptogeston iğne yazdı 5ampul,kan sulandırıcı yazdı clexane,estrofem diye bi ilaç yazdı, birde folik plus yazdı.bunun dışında önceki jele devam ama hapları kesti..

Tmm cnm.igne cok agritiyomus.insallah agri esigin yuksektir.benimki dusuk nasil dayanirim bilmiyorum.bu igne.sadece kalcadanmi oluyomus bacaktan kendimiz yapsak olmazmi acaba?buarada ben cok soru sordum.kusra bakma sıktım galiba

Tmm cnm.igne cok agritiyomus.insallah agri esigin yuksektir.benimki dusuk nasil dayanirim bilmiyorum.bu igne.sadece kalcadanmi oluyomus bacaktan kendimiz yapsak olmazmi acaba?buarada ben cok soru sordum.kusra bakma sıktım galiba

Hayır hayır hiç sıkmadın sor tabiki iğne yaptırdım inanırmısın hiç acımadı hiç korkma..özellikle kalçadan dediler canım kendin yapma bence..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…