- Konu Sahibi damlailayda
-
- #2.581
nisan nasılsn...............
Nisan nasil gecti cnm iyimisin.kac embriyo kondu.kaliteleri nasilmis?dondurdunuzmu kalani?
hadi masallaah.........sonunu güzel etsin rabbim birsey olmaz allahın korudugunu hiç bir şey korumaz...............
nisan transferden sonra nekadar yattın........yoksa sürgümü verdiler.................kahvaltınıda yedinmi..............
Nisan sen sikisikmi gittin ordami su icmeye basladin.yine amaliyathanemi yapiliyor transfer?bide bu dondurma kac senelik suresi varmi acaba siz dondurdunuzmu
Kızlar şimdi geldim eve evet altım geldim 2tane 1.kalite embriyo sıkışıklığın dışında sorun yok hiç çok basit bir işlem ama hastaneden çıkmadan 4kez tuvalete girdim düşünün artık...dua edin de tutunsunlar bana..yola çıktık ya çok tedirginiz 2saat sürdü yol yavaş geldik...turgut bey hiçbişey olnaz çıkın yola dedi ama insan korkuyor..inşallah darısı sana olsun canım...
1kardelen11 bu ay kısmetse baslayacagım. arastırıyoruz işte bir kac gündür sizi takip ediyorum
Canım nevşehirden geldiğim için yolda içmeye başladım orada da içtim önlüklerimi giydim hsla çok sıkışık değildim aşağıda beklerken çok sıkıştım..ama yinede yerleştirirken çok okudum dua ettim..yukarı çıkar çıkma Sürgü verdiler zaten..ama doktor iyi sıkışmışın bu iyi oldu benim için dedi...
meelegim haşgeldin aramıza...........gelincik hepsi güzel olacak..................
Hosgeldinnnnnn
Kismetse ben de buay basliycam 9mayis gibi adet olmayi bekliyorum.
Kızlar inş güzel haberler verirsiniz..
Nisan ben de nevsehirdeyim.allahim insallah bebislerini kucagina almayi nasip eder.
Hadi bakalim ayni gunleri takip edicez demekki. cok sevindim.haberleselim burdan cnm.ben de 11-12 mayıs :/
Nisan bebeciklerini aldın demek. Aksi ispatlanana kadar şu an hamilesin unutma 😀😀 aman allahım transferden sonra ne kadr değişik duygular yaşamıştım. Ne kadar güzeldi bambaşkayfı.. İçeri girerken burdan 10 dk sonra bebişlerimle çıkıcam demiştim.. Hayırlı olsun..
🌸🌸🌸
Hadi bakalim ayni gunleri takip edicez demekki. cok sevindim.haberleselim burdan cnm.
Çok tşk ederim kızlar inşallah güzel haber vermek nasip olur fatmacım inşallah senin içinde herşey yolunda gider..
Tamam fatmahanım daha cok yeni bi durum ve ben tam adapte olamadım sanırım, kimseyle paylasmadım. oyüzden sizi okuyorum hikayelerinizi görüyorum.inşallah biz de güzel haberler veririz burada birbirimize..
Nisancim progestan igne veya fitil yazdimi cnm.onceki ilaclari kestimi devammi?
Ilk deneme herhalde di mi.kac yillik evlisin. Benimki sebepsiz kisirlik belli bi sorun var mı sizde?
Evet canım ptogeston iğne yazdı 5ampul,kan sulandırıcı yazdı clexane,estrofem diye bi ilaç yazdı, birde folik plus yazdı.bunun dışında önceki jele devam ama hapları kesti..
Tmm cnm.igne cok agritiyomus.insallah agri esigin yuksektir.benimki dusuk nasil dayanirim bilmiyorum.bu igne.sadece kalcadanmi oluyomus bacaktan kendimiz yapsak olmazmi acaba?buarada ben cok soru sordum.kusra bakma sıktım galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?