- Konu Sahibi damlailayda
-
- #2.601
Hayır hayır hiç sıkmadın sor tabiki iğne yaptırdım inanırmısın hiç acımadı hiç korkma..özellikle kalçadan dediler canım kendin yapma bence..
Gerçekten bambaşka bir his esila çok farklı duygularda oluyor insan..allahım ne olur tutunsunlar...[/Q
arkadaslar lütfen biriniz bana sırasıyla hangi asamaları takip edecegim,beni nasıl bir süre bekliyor, anlatır mııadetimi bekliyorum suan.
Gerçekten bambaşka bir his esila çok farklı duygularda oluyor insan..allahım ne olur tutunsunlar...[/Q
arkadaslar lütfen biriniz bana sırasıyla hangi asamaları takip edecegim,beni nasıl bir süre bekliyor, anlatır mııadetimi bekliyorum suan.
melek sen ankaradamısın........profilinde öyle yazıyorda.........
Gerçekten bambaşka bir his esila çok farklı duygularda oluyor insan..allahım ne olur tutunsunlar...
tamam fatmahanım daha cok yeni bi durum ve ben tam adapte olamadım sanırım, kimseyle paylasmadım. Oyüzden sizi okuyorum hikayelerinizi görüyorum.inşallah biz de güzel haberler veririz burada birbirimize..
hoşgeldınız canım hayırlısı olsun hakkınızda
melek sen ankaradamısın........profilinde öyle yazıyorda.........
kayserideyim aslında..sen?
amin bnz amiin. Sen ne durumdasın? Beni bilgilendirecek kadar tecruben varmı ?
Neler bekliyor beni az cok biliyorum bilgilendim ama canlı duymak ayrı.
arkadaşım ben 2. Buçuk yıllık evlıyım normal yoldan hamıle kaldım ıkız bebeklerım vardı ama düşük yaptım ve sonra kendiliğimden hamıle kalamadım sonra turgut beye gıttık ve 2 sefer tüp bebek denedık olmadı şuanın çikolata kistinden amellıyat oldum ve 6 ay beklıyecez normal yolla hamıle kalabılmek için böyle bızım durumumuz
anladım..Allah herseyin hayırlısını versin.Nilay hemşire demişti ki, 'o bebek düşüyosa Allah'ın bi bildigi var,yasaması onun için de ailesi içinde iyi olmayacak demek ki,' .. gercekten de öyle. gecmiş olsun inşallah 6 ay sonunda iyi haberlerini alırız.
ben de yaklasık 2 yıllık evliyim.yaklasık 1 yıldr da korunmuyoduk. bikac doktora gittim hersey normal,eşimde azospermi rahatsızlıgı varmış. bianda kendimi tüp bebek hikayeleri arastırırken buldumdaha alısamadım bu fikre. bu ay deneyecegiz ilk defa. hayırlısı
HAYIRLI OLSUN ARKADAŞIM ALLAHIM HAKKINDA HAYIRLISINI VERSIN CANIM
Ya arkadaşlar ben normal yolla hamile kalmayı bekliyorum amelliyat oldum da acaba kasıkta seyirme derler ya sanki hamile olursunda karnın atar bende de o oluyo sizde de oluyomu
evet bu segirmeler bende oluyoo
ama ablacığım sen hamılesıne ben değılım
Doktor beyle gorustunmu peki cnm o ne diyo?belki yumurtalarin kalitelidir gelincik cok olmasi degil kaliteli olmasi onemliymis cnm.senin icin dua edicem insallah yumurtalarin kaliteli olacaktir.allahtan umit kesilmez.kendini yalniz hissetme bak hepimiz burdayiz hepimizin ayri ayri sorunu derdi var.birbirimize destek olmak icin burdayiz bir nevi.suan allah seni siniyor belkide cnm bol dua et sen tevekkul et gerisi allahtan.
meelegim haşgeldin aramıza...........gelincik hepsi güzel olacak..................
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?