Tüp Bebek Merkezleri Kayseri Acıbadem Hastanesi Dr Turgut Aydın'a tedavi olanlar

biraz dısarı çıktım........kendime dondurma aldım..........iki minik bebek çorabı.......aldım.......geldim eve tam asansöre binecegim elektrik gitti........neyse 11.kata çıkamam...........gittim cami yakın bahçesinde bankta oturdum......ikindi okundu camide namazı kıldım.........şimdi evdeyim............ama canım hala sıkkın..............................

tamam fatmahanım daha cok yeni bi durum ve ben tam adapte olamadım sanırım, kimseyle paylasmadım. Oyüzden sizi okuyorum hikayelerinizi görüyorum.inşallah biz de güzel haberler veririz burada birbirimize..

hoşgeldınız canım hayırlısı olsun hakkınızda

Ya arkadaşlar ben normal yolla hamile kalmayı bekliyorum amelliyat oldum da acaba kasıkta seyirme derler ya sanki hamile olursunda karnın atar bende de o oluyo sizde de oluyomu

amin bnz amiin. Sen ne durumdasın? Beni bilgilendirecek kadar tecruben varmı ?
Neler bekliyor beni az cok biliyorum bilgilendim ama canlı duymak ayrı.

arkadaşım ben 2. Buçuk yıllık evlıyım normal yoldan hamıle kaldım ıkız bebeklerım vardı ama düşük yaptım ve sonra kendiliğimden hamıle kalamadım sonra turgut beye gıttık ve 2 sefer tüp bebek denedık olmadı şuanın çikolata kistinden amellıyat oldum ve 6 ay beklıyecez normal yolla hamıle kalabılmek için böyle bızım durumumuz

anladım..Allah herseyin hayırlısını versin.Nilay hemşire demişti ki, 'o bebek düşüyosa Allah'ın bi bildigi var,yasaması onun için de ailesi içinde iyi olmayacak demek ki,' .. gercekten de öyle. gecmiş olsun inşallah 6 ay sonunda iyi haberlerini alırız.
ben de yaklasık 2 yıllık evliyim.yaklasık 1 yıldr da korunmuyoduk. bikac doktora gittim hersey normal,eşimde azospermi rahatsızlıgı varmış. bianda kendimi tüp bebek hikayeleri arastırırken buldum daha alısamadım bu fikre. bu ay deneyecegiz ilk defa. hayırlısı

HAYIRLI OLSUN ARKADAŞIM ALLAHIM HAKKINDA HAYIRLISINI VERSIN CANIM

kızlar bu gün bebeklerimin minicik kalp atışlarını duydum çok güzeldi ve çok heycanlandım biri çift yumurta ikizi dedi diğeri tek dedi 3 hafta sonra tekrar gidicez allahım isteyen herkese versinnnn

Çok teşekkürederim canım duana ihtiyacım var Allah razı olsun.Buradaki doktor çok az yumurtan ama umutsuzluğa kapılma dedi.Turgut Bey'le görüşemedim hemşire de opudan sonra bir karar verilir dedi.

Arkadaşlar benim 1 saat sonra iğnem var da sizler bu iğneyi nerden vurdunuz?Ben önceden kalçadan vurdurmuştum doktorada sormadım cevaplar mısınız lütfen?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…