Tüp Bebek Merkezleri Kayseri Acıbadem Hastanesi Dr Turgut Aydın'a tedavi olanlar

kızlar özel erciyes hastanesinde zeki bey varmış onunla ilgili bilgisi olan varmı? ben kayseride olmadıgım için gidip bizzat görüşemiyorum...

İnşallah bu sefer her şey yolunda gider.. Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Rabbim..

Sperm sayısında ve hareketliliğinde sorun vardı bizde canım..
Sana 2. gün transferi yapıldığına göre embriyo kalitesi düşükmüş büyük ihtimalle, döllenme olmadan transferi hiçbir doktorun yapacağına inanmak istemem açıkçası.. doktoruna güvenmek çok önemli gerçekten.. Sağolsun Turgut Bey çok titiz davrandı her konuda. İçime hiçbir şüphe düşmedi.. Çok şükür sonucumuz da olumlu oldu..
İnşallah senin de hakkında hayırlısı olsun canım.. Rabbim gönlündekini versin..

ne güzel kiminiz hamile kiminiz transfer olmuş beklemede kimide benim gibi hala kararsız kazım beklemede.rabbim emeklerinizi çektıgınız sıkıntıları boşa çıkarmasın inşallah:)

İnşallah en kısa zamanda senden de güzel haberler gelecek canım.. İnancını yüksek tut.. Bol bol dua et.. Hakkında hayırlısı olsun..

hadi hayırlısı bakalım rabbim yüzünü güldürsün.buarada cnm yumurta toplama öncesi yumurtaları geliştırmek için nasıl beslendin yediğin özel birşey varmıydı?

1 aydır kavga dövüş günde bir tatlı kaşığı mesir macunu yediriyorum eşime canim açıkçası işe yaradımı bilmiyorum artik yemiyo zaten bu arada dün aradılar 7si de gelisimine devam ediyomuş 5. gün transferi yapılacak yarın transfer günüm. İnşallah bende hamileyim yazabilirim buraya hayırlısı bakalım. Hepimizin yardımcısı olsun.

İnşallah yazarsın canım.İnşallah güzel haberler alın da bize de umut olun bize.Biz de yakında yaptıracaz (
5.gün transferiyse embriyolar kaliteli oluyormuş.İnşallah sağlıkla alırsın bebeğini kucağıına

nasıl geçti transferin.. kaç embriyo transfer edildi..

nasıl geçti transferin.. kaç embriyo transfer edildi..

Transferim çok iyi geçti turgut bey o kadar eminki gebe kalacağımdan acaip umut verdi ama yinede ben kendimi her duruma hazırladım benim bebek sahibi olmamı en az benim kadar istiyo bunu hissettim ve elinden geleni yaptı laboratuvar ekibi de çok güven verdi 4 embriyomu dondurdular çok memnun kaldım Allah razı olsun artık yapacak tek şey Allaha sığınıp dua edip beklemek. Bu dönemde burda bana destek olduğunuz için sizlere de çok teşekkür ederim dünden beri gereğinden fazla duygusalım artık iyi haberlerle görüşürüz insallah.

İnşallah her şey güzel olur.. Hakkında hayırlısı olsun..

Hayirli olsun canim insaALLAH bebislerin sana sımsıkı tutunurlar 10 gun sonra anne burdayiz derler

Hayırlı olsun. İnşaallah herşey yolunda gider.
i

Dondurulmuş embriyo transferinden sonra hamileliğimin 5 ya da 6. haftasındayım. Bugün ultrasonda kese göründü. Kayseride olmadığım için kendi oturduğum şehirde başka bir kadın hastalıkları uzmanına da gidiyorum. 1. denememiz düşükle sonuçlandığı için bir de progestan hap yazdı. Çlexane iğneyi Turgut Bey yazmıştı.Diğer doktorun tavsiyesine göre progestan hap da kullanıyorum. Dondurulmuş embriyo transferi olan ve progestan hap kullanan başka var mı?

şükürler olsun ki bugün bebeğimin kalp atışlarını duymayı nasip etti Rabbim.. çok güzel bir duygu. Allah'ın izniyle doktorumun sayesinde ilk tüp bebek denememde bu mutluluğu yaşadım..
Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah..

Amiiinnn inşallah.Ne güzel.Allah sağlıklı bir şekilde kucağına aldığın, kalp atışını kucağında hissettiğin günleri de göstersin inşallah.

Merhaba.Hayırlı olsun bebeğin.İnşallah sağlıkla devam eder hamileliğin.İçini ferah tutmaya çalış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…