- Konu Sahibi damlailayda
-
Normal sperm morfolojisi %1 yazıyor.
Normal sperm morfolojisi %1 yazıyor.
bizdede morfoloji %4 hareket sınırda çok korkuyorum olmuyacak diye.senin ikinci denemmi?sen umut oldun bana birazda inş bende hamile kalabilirim:)
cemre sizde sıkıntı neydi cnm özel degilse?
kızlar özel erciyes hastanesinde zeki bey varmış onunla ilgili bilgisi olan varmı? ben kayseride olmadıgım için gidip bizzat görüşemiyorum...
İlk embriyo transferim sonucu hamilelik gerçekleşmişti. Fakat 4. haftada düşük gerçekleşmişti. 2. embriyo transferim yapıldı. Dondurulmuş embriyolarla. Doktorum 10. gün B hcg testi yaptır dedi ama ben bekleyemedim. 7. gün yaptırdım ve sonuc 59 çıktı. Umarım bu kez herşey olumlu gider. :)
durunehir sizde sorun neydi canım bende nisan gibi kayseriye gelip turgut beye tedavi olmayı düşünüyorum benim ilk denemem negatifle sonuçlandı.2. gün emriyosu yerleştirdiler acaba tam döllenme olmadanmı trasfer ettiler bilmiyorum doktorumu Allaha havale ediyorum..sende bebegini sağlıkla kucağına alırsın inşallah...rabbim bizlerinde yüzünü güldürsün...
ne güzel kiminiz hamile kiminiz transfer olmuş beklemede kimide benim gibi hala kararsız kazım beklemede.rabbim emeklerinizi çektıgınız sıkıntıları boşa çıkarmasın inşallah:)
hadi hayırlısı bakalım rabbim yüzünü güldürsün.buarada cnm yumurta toplama öncesi yumurtaları geliştırmek için nasıl beslendin yediğin özel birşey varmıydı?
1 aydır kavga dövüş günde bir tatlı kaşığı mesir macunu yediriyorum eşime canim açıkçası işe yaradımı bilmiyorum artik yemiyo zaten bu arada dün aradılar 7si de gelisimine devam ediyomuş 5. gün transferi yapılacak yarın transfer günüm. İnşallah bende hamileyim yazabilirim buraya hayırlısı bakalım. Hepimizin yardımcısı olsun.
1 aydır kavga dövüş günde bir tatlı kaşığı mesir macunu yediriyorum eşime canim açıkçası işe yaradımı bilmiyorum artik yemiyo zaten bu arada dün aradılar 7si de gelisimine devam ediyomuş 5. gün transferi yapılacak yarın transfer günüm. İnşallah bende hamileyim yazabilirim buraya hayırlısı bakalım. Hepimizin yardımcısı olsun.
nasıl geçti transferin.. kaç embriyo transfer edildi..
Transferim çok iyi geçti turgut bey o kadar eminki gebe kalacağımdan acaip umut verdi ama yinede ben kendimi her duruma hazırladım benim bebek sahibi olmamı en az benim kadar istiyo bunu hissettim ve elinden geleni yaptı laboratuvar ekibi de çok güven verdi 4 embriyomu dondurdular çok memnun kaldım Allah razı olsun artık yapacak tek şey Allaha sığınıp dua edip beklemek. Bu dönemde burda bana destek olduğunuz için sizlere de çok teşekkür ederim dünden beri gereğinden fazla duygusalım artık iyi haberlerle görüşürüz insallah.
Transferim çok iyi geçti turgut bey o kadar eminki gebe kalacağımdan acaip umut verdi ama yinede ben kendimi her duruma hazırladım benim bebek sahibi olmamı en az benim kadar istiyo bunu hissettim ve elinden geleni yaptı laboratuvar ekibi de çok güven verdi 4 embriyomu dondurdular çok memnun kaldım Allah razı olsun artık yapacak tek şey Allaha sığınıp dua edip beklemek. Bu dönemde burda bana destek olduğunuz için sizlere de çok teşekkür ederim dünden beri gereğinden fazla duygusalım artık iyi haberlerle görüşürüz insallah.
şükürler olsun ki bugün bebeğimin kalp atışlarını duymayı nasip etti Rabbim..çok güzel bir duygu. Allah'ın izniyle doktorumun sayesinde ilk tüp bebek denememde bu mutluluğu yaşadım..
Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah..
Dondurulmuş embriyo transferinden sonra hamileliğimin 5 ya da 6. haftasındayım. Bugün ultrasonda kese göründü. Kayseride olmadığım için kendi oturduğum şehirde başka bir kadın hastalıkları uzmanına da gidiyorum. 1. denememiz düşükle sonuçlandığı için bir de progestan hap yazdı. Çlexane iğneyi Turgut Bey yazmıştı.Diğer doktorun tavsiyesine göre progestan hap da kullanıyorum. Dondurulmuş embriyo transferi olan ve progestan hap kullanan başka var mı?
Amiiinnn inşallah.Ne güzel.Allah sağlıklı bir şekilde kucağına aldığın, kalp atışını kucağında hissettiğin günleri de göstersin inşallah.
Amiiinnn inşallah.Ne güzel.Allah sağlıklı bir şekilde kucağına aldığın, kalp atışını kucağında hissettiğin günleri de göstersin inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?