- Konu Sahibi damlailayda
-
- #2.621
kızlar bu gün bebeklerimin minicik kalp atışlarını duydum çok güzeldi ve çok heycanlandım biri çift yumurta ikizi dedi diğeri tek dedi 3 hafta sonra tekrar gidicez allahım isteyen herkese versinnnn
Arkadaşlar benim 1 saat sonra iğnem var da sizler bu iğneyi nerden vurdunuz?Ben önceden kalçadan vurdurmuştum doktorada sormadım cevaplar mısınız lütfen?
kızlar bu gün bebeklerimin minicik kalp atışlarını duydum çok güzeldi ve çok heycanlandım biri çift yumurta ikizi dedi diğeri tek dedi 3 hafta sonra tekrar gidicez allahım isteyen herkese versinnnn
Darısı bize cuma günü inşallah..
🌸🌸🌸
Hangi iğne canım ? Kullandıysm yardımcı olayım
🌸🌸🌸
CANIM NE GÜZEL TEBRIK EDERIM DARISI BIZLERE HAMILE ANNENIN DUASI TUTAR BIZE DUA ET ARKADAŞIM MAŞALLAH SANA
Ovitrelle esilacım
Maşallah ya süper öyle oluyomuymuş ki üçüz vayy bee allah tamamına erdirsin..
Kizlar iyi akşamlar. Bugun test yaptirdim 64,28 çıktı. 9.gun du bugün.
Canımmm çok mutlu oldum çok şükür darısı bize inşallahRabbime binlerce kez şükürler olsun. Allahim isteyen herkese nasib etsin. Bütün hamilelere de bebeklerini sağlıkla kucagina almayi nasib etsin. Amin.
saol cnm darısı sana inşlh bana 2 embiriyo koydular ama kendiliğinden bölünebiliyomuş bizde şaşırdık üçüz yani
saol cnm darısı sana inşlh bana 2 embiriyo koydular ama kendiliğinden bölünebiliyomuş bizde şaşırdık üçüz yani
Tuğbacım kaçıncı gün embriyosuydu..
Kizlar iyi akşamlar. Bugun test yaptirdim 64,28 çıktı. 9.gun du bugün.
Rabbime binlerce kez şükürler olsun. Allahim isteyen herkese nasib etsin. Bütün hamilelere de bebeklerini sağlıkla kucagina almayi nasib etsin. Amin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?