- 27 Mart 2014
- 588
- 267
- 63
- 40
- Konu Sahibi damlailayda
-
- #2.641
Masallah tugba ne guzel ucer tane birden insallah bebislerini saglikli bir sekilde kucagina alirsin...
önce allahin izniyle sonra turgut beyin tedavisiyle hamiş olan arkadaşlarımız:)
1 damlailayda
2 aysegül8901
3 htc1010
4 yaprak8383
5 destina38
6 mira
7 durunnehir
8 burdabirivar
9 yüksel89
10 erguvan02
11 arcabalım
12 yadde
13 canımcanım
14 basak50
15 gamzede
16 zelliiss1992
17 esila38(ikiz annesi)
18 tugba_keles(ücüz annesi)
19 mybaby38
20 ulkublt
21 incii
bu listeye birgun kendi adimida yazarim insallah:))
:
listemiz hergecen gün artıyor.darısı beklemede olan
1 1kardelen11
2 sel76
3 nisan50
4 nefes1
5 bnz
6 fatmahanim
7duha42
8 meelekim
herkese olsun....
dualarınızı eksik etmezseniz seviniriz...
1 damlailayda
2 aysegül8901
3 htc1010
4 yaprak8383
5 destina38
6 mira
7 durunnehir
8 burdabirivar
9 yüksel89
10 erguvan02
11 arcabalım
12 yadde
13 canımcanım
14 basak50
15 gamzede
16 zelliiss1992
17 esila38(ikiz annesi)
19 mybaby38
20 ulkublt
21 incii
:
1 1kardelen11
2 sel76
3 nisan50
4 nefes1
5 bnz
6 fatmahanim
7duha42
8 meelekim
herkese olsun....
Insallah cigerim. Yazarsin insallah.
Canım o çatlatma iğnesini ben göbekten vurundum
🌸🌸🌸
Rabbime binlerce kez şükürler olsun. Allahim isteyen herkese nasib etsin. Bütün hamilelere de bebeklerini sağlıkla kucagina almayi nasib etsin. Amin.
Insallah cigerim. Yazarsin insallah.
İnsallah utkuuu banada dua edermisinn:)
İnsallah utkuuu banada dua edermisinn:)
Canim ederim tabi. Bugun biner tane el halik. El mubdi el bari ve el fettah okudum. Bu mubarek isimlerin yuzusuyu hurmetine allah butun dileklerimizi. Gonlumuzden kopan herseyi nasip etsin insallah
Canim ederim tabi. Bugun biner tane el halik. El mubdi el bari ve el fettah okudum. Bu mubarek isimlerin yuzusuyu hurmetine allah butun dileklerimizi. Gonlumuzden kopan herseyi nasip etsin insallah
Aminnnnn insallah allah kabul etsin canim..
gözünaydın maşallah Barekallah demek üçuz ne güzel ya.kızlar bu gün bebeklerimin minicik kalp atışlarını duydum çok güzeldi ve çok heycanlandım biri çift yumurta ikizi dedi diğeri tek dedi 3 hafta sonra tekrar gidicez allahım isteyen herkese versinnnn
Kizlar iyi akşamlar. Bugun test yaptirdim 64,28 çıktı. 9.gun du bugün.
Ayyy inanmiyorum inci yemin ederim cok sevindim.esimle paylastim sukurler olsun cnm benim.allah seninde yuzunu guldurdu.darisi bize.insallah
Canımmm çok mutlu oldum çok şükür darısı bize inşallah
Massallah. Iyi cikmis beta. Hadi hayirli olsun
inci gözün aydın cnm çok sevindim allahım sağlıklı kucağına almayı nasip etsin inşllh
1 damlailayda
2 aysegül8901
3 htc1010
4 yaprak8383
5 destina38
6 mira
7 durunnehir
8 burdabirivar
9 yüksel89
10 erguvan02
11 arcabalım
12 yadde
13 canımcanım
14 basak50
15 gamzede
16 zelliiss1992
17 esila38(ikiz annesi)
19 mybaby38
20 ulkublt
21 incii
:
1 1kardelen11
2 sel76
3 nisan50
4 nefes1
5 bnz
6 fatmahanim
7duha42
8 meelekim
herkese olsun....
amiiin inşallah 1kardelen11, ama bana kimse neyin ne oldugunu anlatmıyor
amiiin inşallah 1kardelen11, ama bana kimse neyin ne oldugunu anlatmıyor
Ah canim. Seninle kimse ilgilenmedimi. Ben sana yardimci olurum tatlim. Sor ve anlatiyim
Ah canim. Seninle kimse ilgilenmedimi. Ben sana yardimci olurum tatlim. Sor ve anlatiyim
sagol kardelen, biz yeni baslıyoruz, adetimi bekliyorum. 2 . yada 3. günü gel dediler. sonra ne asamaları olacak bilmiyorum.kan mı alacaklar? igne mi yapacaklar? neler yapılacak genel olarak bilgin varsa anlatırmısın .
Kizlar iyi akşamlar. Bugun test yaptirdim 64,28 çıktı. 9.gun du bugün.
sagol kardelen, biz yeni baslıyoruz, adetimi bekliyorum. 2 . yada 3. günü gel dediler. sonra ne asamaları olacak bilmiyorum.kan mı alacaklar? igne mi yapacaklar? neler yapılacak genel olarak bilgin varsa anlatırmısın .
Canim ben ulkublt. Yeni katildin herhalde. Hosgeldin. Ucuncu gittiginde seni muayene edecek. Neyin var doktor anlatir. Esinin testi elindeyse onuda gotur. Senden belki testler ister. Kan verirsin ve sonucunla beraber tekrar doktora gidersin. Eger yumurtaliklarda sorunun varsa sana igne yazar. Gobekten yapacaksin. Bu igne yumurtaliklarini cogaltip buyutuyor. Sonra sana bi tarih verirler. O tarihte yumurta toplama islemi baslar. Sana biraz narkoz verip. Hic aci cekmeden.bu islemde biter. Daha sonra esinin ornegiyle senin yumurtalik döllenmeye bırakilir. Sonra tel acarlar. Nekadar dollendigini soylerler. Ve bidaha aradiklarinda transfer islemi nezaman olacagini soylerler. Bu islem narkoz olmadan olacak. Bes dakika falan suruyo
Umarim yardimci olmusumdur
Çok sağol canım çok teşekkür ederim. Amin insaallah cumlemiz sağlıkla bebislerimizi kucagimiza alirizçok sevindim cnm.. sağlıkla kucağına alırsın inşallah..
Canim ben ulkublt. Yeni katildin herhalde. Hosgeldin. Ucuncu gittiginde seni muayene edecek. Neyin var doktor anlatir. Esinin testi elindeyse onuda gotur. Senden belki testler ister. Kan verirsin ve sonucunla beraber tekrar doktora gidersin. Eger yumurtaliklarda sorunun varsa sana igne yazar. Gobekten yapacaksin. Bu igne yumurtaliklarini cogaltip buyutuyor. Sonra sana bi tarih verirler. O tarihte yumurta toplama islemi baslar. Sana biraz narkoz verip. Hic aci cekmeden.bu islemde biter. Daha sonra esinin ornegiyle senin yumurtalik döllenmeye bırakilir. Sonra tel acarlar. Nekadar dollendigini soylerler. Ve bidaha aradiklarinda transfer islemi nezaman olacagini soylerler. Bu islem narkoz olmadan olacak. Bes dakika falan suruyo
Umarim yardimci olmusumdur
evet ulkublt yeni katıldım.hoşbulduk.memnun oldum.az cok bilgim vardı ama bu aydınlatıcı oldu tşk ederim :) igneyi kendim yapamam sanırım,acıtıyomuş dogru mu? okuduklarımdan cıkardıgım bu yani. bi de jel varmış onu da burda okudum. o ne işe yarıyo? daha önce hiç narkoz almadım cok tedrgin ediyo beni :/
evet ulkublt yeni katıldım.hoşbulduk.memnun oldum.az cok bilgim vardı ama bu aydınlatıcı oldu tşk ederim :) igneyi kendim yapamam sanırım,acıtıyomuş dogru mu? okuduklarımdan cıkardıgım bu yani. bi de jel varmış onu da burda okudum. o ne işe yarıyo? daha önce hiç narkoz almadım cok tedrgin ediyo beni :/
Canim igneyi kendin yaparsan cok iyi olur. Gobek deligin dort parmak soluna veya sagina gobegini iki parmaginla sikistirip igneyi batiriyosun. Cok kolay. Vajinal jel yumurta toplama isleminden sonra veriyolar. Birde progesteron igne verirler icinde bes tane var. O kalcadan yapiliyo. Ben hergun ayni saatte
Canim igneyi kendin yaparsan cok iyi olur. Gobek deligin dort parmak soluna veya sagina gobegini iki parmaginla sikistirip igneyi batiriyosun. Cok kolay. Vajinal jel yumurta toplama isleminden sonra veriyolar. Birde progesteron igne verirler icinde bes tane var. O kalcadan yapiliyo. Ben hergun ayni saatte
Hergun ayni saatte yaptirdim. Hastanede. Hic merak etme canim. Hetseyi ogreniyosun ister istemez. Vajinal jeli. Progesteron iceriyo. Bebegin tutunmasi icin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?