- Konu Sahibi damlailayda
-
- #2.661
evet ulkublt yeni katıldım.hoşbulduk.memnun oldum.az cok bilgim vardı ama bu aydınlatıcı oldu tşk ederim :) igneyi kendim yapamam sanırım,acıtıyomuş dogru mu? okuduklarımdan cıkardıgım bu yani. bi de jel varmış onu da burda okudum. o ne işe yarıyo? daha önce hiç narkoz almadım cok tedrgin ediyo beni :/
Ha birde bu progesteron ignenin yaninda birde tekrar gobekten yapacagin kan pihtilasmasini onleyecek igne veriyolar.
Hergun ayni saatte yaptirdim. Hastanede. Hic merak etme canim. Hetseyi ogreniyosun ister istemez. Vajinal jeli. Progesteron iceriyo. Bebegin tutunmasi icin.
tsk ederim verdigin bilgiler için ulkublt :) haklısın ister istemez ögreniyosun. haftaya bugun ilk kez gidecegim adetten sonra işte.
hakkımızda hayırlısı olsuun. kalcadan yapılan o igne de cok can yakıyomuş okudugum kadarıyla.
neyse katlanacagız..
sen ne durumdasın?
tsk ederim verdigin bilgiler için ulkublt :) haklısın ister istemez ögreniyosun. haftaya bugun ilk kez gidecegim adetten sonra işte.
hakkımızda hayırlısı olsuun. kalcadan yapılan o igne de cok can yakıyomuş okudugum kadarıyla.
neyse katlanacagız..
sen ne durumdasın?
Evet canim hayirlisi insallah. Kalcadan igne mahvediyo. Dokunamiyosun bile. Ama bes gunluk. Hemen geciyo. Ben haftayA kese gormeye gidecem insallah. Bol bol yatiyorum. Dinleniyorum
Evet canim hayirlisi insallah. Kalcadan igne mahvediyo. Dokunamiyosun bile. Ama bes gunluk. Hemen geciyo. Ben haftayA kese gormeye gidecem insallah. Bol bol yatiyorum. Dinleniyorum
yaa ne güzel :) darısı bana :) fazla da yatma kabızlık olabiliyomuş,o safhaları gectin heralde sen ama..
transfer işleminden sonra,onlar mı diyo su gün gel yada su gün test yaptır diye?
kızlar çok yatmayın iyi bişi değil günlük yaşantınıza geri dönün derim ben öyle yapıyorum çünkü şimdiden tamm 5 kilo almışım dr yürüyüş yapmamda bir sorun olur mu dedim oda yap daha iyi olur dedi artık yürüyüş zamanı keldi kilo alınca moralim bozuldu
kızlar çok yatmayın iyi bişi değil günlük yaşantınıza geri dönün derim ben öyle yapıyorum çünkü şimdiden tamm 5 kilo almışım dr yürüyüş yapmamda bir sorun olur mu dedim oda yap daha iyi olur dedi artık yürüyüş zamanı keldi kilo alınca moralim bozuldu[/
Canim su keseyi bi goruyum ozaman baslasam olmazmi. Sanki hep kalkinca bisey olacakmis gibi dusunuyorum
Transferden sonra 10. Gun 12. Gun ve 14. Gun beta testi yaptiriyosun.
Benim
10. Gun 24
12. Gun. 60
14. Gun. 133 cikti
Bu ilk sayi devamli katlanmasi gerek
kızlar iyi degilim......yine simdi test yaptım....hiçççççççç bişey yok..........çok üzülüyorum..........buseferde olmadı..........ay dünden beri gözlerimin yaşını tutamıyorum.......aglıyorum....niye bilmiyorum..............hepinizi öpüyorum.................................
ülkü transfergününüde sayıptamı 10. gün yaptın........seninki düşük başlamış....24 10.gün..................incininki ikizmi acaba..64 9.gün......................
Ben 10. Gun beta yaptim ama transfer gununu saydim
Abla seninki kacinci gun bugun belki daha erkendir belli.olmamistir biraz daha beklesen.belki gec dollenmedir seninki
kızlar iyi degilim......yine simdi test yaptım....hiçççççççç bişey yok..........çok üzülüyorum..........buseferde olmadı..........ay dünden beri gözlerimin yaşını tutamıyorum.......aglıyorum....niye bilmiyorum..............hepinizi öpüyorum.................................
geçen salıydı transferim.............birde hiç belirti yok..............of of...........aglıyorum ya ................
Ablacım üzülme daha kanda baktırmadın ki idrarda çıkmayabilir..sabahtır bakıyorum sen yazdın mı ne durumdasın diye soramıyorda insan..bak biz inançlı insanlarız sonuç ne olursa olsun hayırlısı buymuş deriz ama ben inanıyorum olacak inşallah kanda çıkacak...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?