Tüp Bebek Merkezleri Kayseri Acıbadem Hastanesi Dr Turgut Aydın'a tedavi olanlar

kızlar çok yatmayın iyi bişi değil günlük yaşantınıza geri dönün derim ben öyle yapıyorum çünkü şimdiden tamm 5 kilo almışım dr yürüyüş yapmamda bir sorun olur mu dedim oda yap daha iyi olur dedi artık yürüyüş zamanı keldi kilo alınca moralim bozuldu

Transferden sonra 10. Gun 12. Gun ve 14. Gun beta testi yaptiriyosun.
Benim
10. Gun 24
12. Gun. 60
14. Gun. 133 cikti

Bu ilk sayi devamli katlanmasi gerek

mrb tugba sen ne durumdasın suan?

tugba maşallah maşallah...............allahım........o en güzel dogumyapacagın günüdeböyle üçüz oldugunu anladıgındada mutlu oldugundan daha kat kat yaşayacaksın tatlım.................rabbim mutlulugunu daim etsin..... öpüyorum...

inci masallah........................çok güzel ........hep böyle güzel gitsin sıkıntısız hamilelk nasip etsin rabbim............şimdidende anneler günün kutlu olsun................

kızlar iyi degilim......yine simdi test yaptım....hiçççççççç bişey yok..........çok üzülüyorum..........buseferde olmadı..........ay dünden beri gözlerimin yaşını tutamıyorum.......aglıyorum....niye bilmiyorum..............hepinizi öpüyorum.................................

ülkü transfergününüde sayıptamı 10. gün yaptın........seninki düşük başlamış....24 10.gün..................incininki ikizmi acaba..64 9.gün......................

Abla seninki kacinci gun bugun belki daha erkendir belli.olmamistir biraz daha beklesen.belki gec dollenmedir seninki

Ablacım üzülme daha kanda baktırmadın ki idrarda çıkmayabilir..sabahtır bakıyorum sen yazdın mı ne durumdasın diye soramıyorda insan..bak biz inançlı insanlarız sonuç ne olursa olsun hayırlısı buymuş deriz ama ben inanıyorum olacak inşallah kanda çıkacak...

biliyorum inancım sonsuz ama...................işte aglıyorum iyi degilim...........20 yıl........ 7.deneme..........maddi.........manevi..........destekcim yok diyeyim size.....dost olarak.........ben böyle biri degilim aslında ama........aglıyorum işte....................

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…