- Konu Sahibi damlailayda
-
- #2.681
Kizlar iyi akşamlar. Bugun test yaptirdim 64,28 çıktı. 9.gun du bugün.
saol cnm darısı sana inşlh bana 2 embiriyo koydular ama kendiliğinden bölünebiliyomuş bizde şaşırdık üçüz yani
neyse sizide üzmeyeyim..akadaşlar......
çok teşekkür ederim kızlar. Allah herkese versin inşallah. Bu yola giren kimsenin elini boş çevirmesin. ınşallah sizde pozitif sonuç alırsınız.
Tuğbacim maşallah sana da. Hepsini sağlıkla kucağına alırsın insallah. Acaba bizim ki kaç tane :)
mrb tugba sen ne durumdasın suan?
tugba maşallah maşallah...............allahım........o en güzel dogumyapacagın günüdeböyle üçüz oldugunu anladıgındada mutlu oldugundan daha kat kat yaşayacaksın tatlım.................rabbim mutlulugunu daim etsin..... öpüyorum...
cnm şu an biz 6+6 gün olduk ama kilo aldımmm dikkat :)
kızlar çok yatmayın iyi bişi değil günlük yaşantınıza geri dönün derim ben öyle yapıyorum çünkü şimdiden tamm 5 kilo almışım dr yürüyüş yapmamda bir sorun olur mu dedim oda yap daha iyi olur dedi artık yürüyüş zamanı keldi kilo alınca moralim bozuldu[/
Canim su keseyi bi goruyum ozaman baslasam olmazmi. Sanki hep kalkinca bisey olacakmis gibi dusunuyorum
cnm görürsün inişlh ben transferin 3.günü gezdim hamile olduğumu duyunca hiç evde durmadım keseyi bile görmemiştik daha gezdim dışarı çıktım dolaştım
Tuğba tşk ederim ilgilendiğin için. Üzüldüm ben de aklıma sen geldin. Belki bi teselli olur diye.. Bi de bugün 7+3 olduk cuma kalp atışına gitcez. . Kalp atışına vajinal usg mi bakıyor acaba??
🌸🌸🌸
cnm yazdım ama inşlh okumuştur bende üzüldüm ama hayırlısı ne ise o olsun maşlh 7+3 olmuşun ooooo sende duyucaksın kalp atışlarını inşllh cnm vajinal bakmadı karnımdan baktı ordan duyduk pıt pıtları
Çok sabırsızlanıyorum sorma. E sen üç pıt pıt dıydun ne tuhaftır.. Sen de 4 kalp atıyo aman allahım ... 😀😀 maşallah Allah esirgesin..
🌸🌸🌸
Tuğba tşk ederim ilgilendiğin için. Üzüldüm ben de aklıma sen geldin. Belki bi teselli olur diye.. Bi de bugün 7+3 olduk cuma kalp atışına gitcez. . Kalp atışına vajinal usg mi bakıyor acaba??
🌸🌸🌸
ben bir sefer gittigimde.........hanıma 1 de gelin demişti......yani transferi ögleden sonraydı.................Kizlar bugun aradilar yarin 12de transferim var.saat cok gec degilmi.sabah olmuyomuydu transferler?.bugun embriyolara hic bakilmamis daha.yarinki gelisimi cok onemliymis.insallah kaliteli yumoslar olurda bende hamile kalirim.dualariniza ihtiyacim.var.
cnm şu an biz 6+6 gün olduk ama kilo aldımmm dikkat :)
Merhabalar sizleri uzun suredir takip ediyordum, artik araniza katilmaya karar verdim.Birbirimizi tanimasakta dualarimda sizlerde varsiniz.cogul gebelik yasayan arkadaslar hersey yoluna girene kadar etrafiniza hatta en yakinlariniza bile cogul oldugunu soylemeyin, biraz bekleyin derim.nazar...saol cnm çok güzel bir duygu her birininkini ayrı ayrı duyduk pıt pıt allahım bu güzel duyguyu herkese yaşatsın inşlh
sel76 dualarimdasin insallah mutlu haberlerini paylasirsin.aslinda daha fazla stres yasamamak icin betahcg baktirabilirsin.ben bir sefer gittigimde.........hanıma 1 de gelin demişti......yani transferi ögleden sonraydı.................
6+6 gün derken? :) daha o terimlerinizi anlamıyorum tugba :) hemen ne kılosuymuş yaa :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?