Tüp Bebek Merkezleri Kayseri Acıbadem Hastanesi Dr Turgut Aydın'a tedavi olanlar

Kizlar iyi akşamlar. Bugun test yaptirdim 64,28 çıktı. 9.gun du bugün.

canım gozun aydın ınsaALLAH degerın katlanarak devam eder bebegını saglıkla kucagına aırsın.

saol cnm darısı sana inşlh bana 2 embiriyo koydular ama kendiliğinden bölünebiliyomuş bizde şaşırdık üçüz yani

canım hayırlı olsun RABBIM meleklerını sana bagıslasın.

neyse sizide üzmeyeyim..akadaşlar......

sel lütfen uzulme ben 10. gune kadar bekledim kanda baktırdım,kanda cıkınca 12.gün idrar testi yaptım sırf o çift çizgiyi görmek için 5dkda cıkması gereken çizgi çıkmadı annemle babam kızdı hatta kendine dert mi arıyosun diye.15.gün tekrar yaptım idrar o zaman belli belirsiz bi çizgi gördüm.demem o ki kanda hamileyken idrarda hamile değildim.üstelikte ikizlerdi.sen gununu bekle kanda baktır.ceeee eeee biz burdayız anne diyecekler insaALLAH.

canım gözün aydın allahım kucağına almayı nasıp etsın

saol cnm tşk ederim darsı sana inşlh bende meleklerimi 12 yıldan sonra buldum hemen moralini bozma hast gidip beta yaptır merak ediyosun ben 8.günümde yaptırdım cnm sende yaptır varsa çıkar zaten üzülme bukadar sizleri üzgün görünce bende üzülüyorum ne olur üzülmeyin

İnci
Çok tebrikk ederim seni..

@@@@@

Sel
Ablacım kan testi yaptırdın mı, idrar testleri çok güvenli olmuyor, benim değerimin yüksek olmasına rağmen o testte çıkmamıştı..gönlünü ferah tut..

cnm yazdım ama inşlh okumuştur bende üzüldüm ama hayırlısı ne ise o olsun maşlh 7+3 olmuşun ooooo sende duyucaksın kalp atışlarını inşllh cnm vajinal bakmadı karnımdan baktı ordan duyduk pıt pıtları

Çok sabırsızlanıyorum sorma. E sen üç pıt pıt dıydun ne tuhaftır.. Sen de 4 kalp atıyo aman allahım ... 😀😀 maşallah Allah esirgesin..

🌸🌸🌸

Çok sabırsızlanıyorum sorma. E sen üç pıt pıt dıydun ne tuhaftır.. Sen de 4 kalp atıyo aman allahım ... 😀😀 maşallah Allah esirgesin..

🌸🌸🌸

saol cnm çok güzel bir duygu her birininkini ayrı ayrı duyduk pıt pıt allahım bu güzel duyguyu herkese yaşatsın inşlh

Kizlar bugun aradilar yarin 12de transferim var.saat cok gec degilmi.sabah olmuyomuydu transferler?.bugun embriyolara hic bakilmamis daha.yarinki gelisimi cok onemliymis.insallah kaliteli yumoslar olurda bende hamile kalirim.dualariniza ihtiyacim.var.

asıl sen üzülme güzel annemiz.......saglıcakla inş............

ben bir sefer gittigimde.........hanıma 1 de gelin demişti......yani transferi ögleden sonraydı.................

saol cnm çok güzel bir duygu her birininkini ayrı ayrı duyduk pıt pıt allahım bu güzel duyguyu herkese yaşatsın inşlh
Merhabalar sizleri uzun suredir takip ediyordum, artik araniza katilmaya karar verdim.Birbirimizi tanimasakta dualarimda sizlerde varsiniz.cogul gebelik yasayan arkadaslar hersey yoluna girene kadar etrafiniza hatta en yakinlariniza bile cogul oldugunu soylemeyin, biraz bekleyin derim.nazar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…