- Konu Sahibi damlailayda
-
- #2.701
6 hafta 6 gün olduk yani cuma günü 7. haftamıza gircez inşlh ben ilk zmnlarda kilo aldım şimdi ise sabahları bulantım olduğu için fazla bişi yemiyorum
Merhabalar sizleri uzun suredir takip ediyordum, artik araniza katilmaya karar verdim.Birbirimizi tanimasakta dualarimda sizlerde varsiniz.cogul gebelik yasayan arkadaslar hersey yoluna girene kadar etrafiniza hatta en yakinlariniza bile cogul oldugunu soylemeyin, biraz bekleyin derim.nazar...
ben bir sefer gittigimde.........hanıma 1 de gelin demişti......yani transferi ögleden sonraydı.................
Kizlar bugun aradilar yarin 12de transferim var.saat cok gec degilmi.sabah olmuyomuydu transferler?.bugun embriyolara hic bakilmamis daha.yarinki gelisimi cok onemliymis.insallah kaliteli yumoslar olurda bende hamile kalirim.dualariniza ihtiyacim.var.
inşallah kardelen embriyolara 4. gün hiç bakmıyolarmış acaba seninkiler de 4. günde mi suan.. 3. ve 5. gün önemliymiş. Allah yardımcın olsun.dua ederim.
Evet cnm bugun 4.gun bakilmamis.dun bakmislar guzeldi dedi.yarin daha onemliymis.korkuyorum yarina kadr dayanamz yumoslar kalitesi duser diye.oyuuzden 5.gun transferine sevinmelisin diyolar ben sevinemedim bile.cok takiyorum herseyi kafama(
Tesekkur ederim kardelen.Benim bir cocugum var 7 yasinda, bizim sperm hareket morfoloji sorunumuz var.6 ay once tedavi sonucunda gebe kaldm ve 14 haftalik dusuk yaptimSimdilik beklemedeyim dondurulmuslarim var.ayrica 5.gun tutunma daha iyi oluyor endiselenme.H.g.ezodilay tedaviye basladinmi? ilk denememi seninkide?sizde sorun neydi özel degilse?
düşmez düşmez merak etme sen bugune gelebilmişsin sükret. sevin. bende herseyi takıyorum kafama. sen benden daha iyi durumdasın ben baslamadım bile.sen son evrelere yaklasmıssın. hersey güzel olacak inşallah. dua edecegim sana.
Tesekkur ederim kardelen.Benim bir cocugum var 7 yasinda, bizim sperm hareket morfoloji sorunumuz var.6 ay once tedavi sonucunda gebe kaldm ve 14 haftalik dusuk yaptimSimdilik beklemedeyim dondurulmuslarim var.ayrica 5.gun tutunma daha iyi oluyor endiselenme.[/Q
Masallah allah bagislasin.bizimde.sorun ayni.ama dr bey uzerinde pek durmadi.siz hamile kalirsiniz dedi.cok vahimbir sorun degil dedi.cok sukur.sen kalmissin bak demkki oluyomus.bak incinin morfolojide dusuktu cok sukur oda hamile darisi sana bana isteyen herkese insallah
kızlar bu gün bebeklerimin minicik kalp atışlarını duydum çok güzeldi ve çok heycanlandım biri çift yumurta ikizi dedi diğeri tek dedi 3 hafta sonra tekrar gidicez allahım isteyen herkese versinnnn
Kizlar bugun aradilar yarin 12de transferim var.saat cok gec degilmi.sabah olmuyomuydu transferler?.bugun embriyolara hic bakilmamis daha.yarinki gelisimi cok onemliymis.insallah kaliteli yumoslar olurda bende hamile kalirim.dualariniza ihtiyacim.var.
[/QUOTE]Hamis arkadaslarimizin saglikli bebek dunyaya getirmesi.beklemede olanlarinda hamile kalmasi icin yasini serif okuyoruz.
Kardelen 20
zeliss 20
Esila 10
mybaby38 10
alin42 30
Bnz 10
arcabalim 10
duha 12
Nisan50 10
yasini serif okuyacak.allah kabul eder insallah...(mayis 15kadar)
Kizlar daha 132 deyiz sizlerde el atsanizda 250ye tamamlasak su muberek aylar hurmetine allah kabul eder insallah...
asıl sen üzülme güzel annemiz.......saglıcakla inş............
Kizlar iyi akşamlar. Bugun test yaptirdim 64,28 çıktı. 9.gun du bugün.
kızlar iyi degilim......yine simdi test yaptım....hiçççççççç bişey yok..........çok üzülüyorum..........buseferde olmadı..........ay dünden beri gözlerimin yaşını tutamıyorum.......aglıyorum....niye bilmiyorum..............hepinizi öpüyorum.................................
kendini üzme lütfen ben de kandan önce yapmıştım çıkmadı çok üzüldüm inşallah kanda çıkar ve sana bu 20 yılı unutturur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?