Tüp Bebek Merkezleri Kayseri Acıbadem Hastanesi Dr Turgut Aydın'a tedavi olanlar

H.g.ezodilay tedaviye basladinmi? ilk denememi seninkide?sizde sorun neydi özel degilse?

inşallah kardelen embriyolara 4. gün hiç bakmıyolarmış acaba seninkiler de 4. günde mi suan.. 3. ve 5. gün önemliymiş. Allah yardımcın olsun.dua ederim.

inşallah kardelen embriyolara 4. gün hiç bakmıyolarmış acaba seninkiler de 4. günde mi suan.. 3. ve 5. gün önemliymiş. Allah yardımcın olsun.dua ederim.

Evet cnm bugun 4.gun bakilmamis.dun bakmislar guzeldi dedi.yarin daha onemliymis.korkuyorum yarina kadr dayanamz yumoslar kalitesi duser diye.oyuuzden 5.gun transferine sevinmelisin diyolar ben sevinemedim bile.cok takiyorum herseyi kafama(

Evet cnm bugun 4.gun bakilmamis.dun bakmislar guzeldi dedi.yarin daha onemliymis.korkuyorum yarina kadr dayanamz yumoslar kalitesi duser diye.oyuuzden 5.gun transferine sevinmelisin diyolar ben sevinemedim bile.cok takiyorum herseyi kafama(

düşmez düşmez merak etme sen bugune gelebilmişsin sükret. sevin. bende herseyi takıyorum kafama. sen benden daha iyi durumdasın ben baslamadım bile.sen son evrelere yaklasmıssın. hersey güzel olacak inşallah. dua edecegim sana.

H.g.ezodilay tedaviye basladinmi? ilk denememi seninkide?sizde sorun neydi özel degilse?
Tesekkur ederim kardelen.Benim bir cocugum var 7 yasinda, bizim sperm hareket morfoloji sorunumuz var.6 ay once tedavi sonucunda gebe kaldm ve 14 haftalik dusuk yaptimSimdilik beklemedeyim dondurulmuslarim var.ayrica 5.gun tutunma daha iyi oluyor endiselenme.

Cok tsk.ederim.dualarin icin.rabbim.sanada hayirli guzel tedaviler sonuclar nasip etsin.

kızlar bu gün bebeklerimin minicik kalp atışlarını duydum çok güzeldi ve çok heycanlandım biri çift yumurta ikizi dedi diğeri tek dedi 3 hafta sonra tekrar gidicez allahım isteyen herkese versinnnn

ayyyyyyyy
tebrikler canım benim
cok sevindim
üçüz mü vay be inanımıyorum çok sevindim senin adına. allah hepsini sağ salim kucağına almayı ve büyütmeyi nasip etsin allahım.

Kardelen herşey güzel olacak 😉

🌸🌸🌸

Hamis arkadaslarimizin saglikli bebek dunyaya getirmesi.beklemede olanlarinda hamile kalmasi icin yasini serif okuyoruz.

Kardelen 20
zeliss 20
Esila 10
mybaby38 10
alin42 30
Bnz 10
arcabalim 10
duha 12
Nisan50 10
yasini serif okuyacak.allah kabul eder insallah...(mayis 15kadar)

Kizlar daha 132 deyiz sizlerde el atsanizda 250ye tamamlasak su muberek aylar hurmetine allah kabul eder insallah...[/QUOTE]

[/QUOTE]

Sel abla nerde onun adını göremedim yazalım ona da kardelen
Seeeelll aplaaaaaa yaz bakam hadi ...

🌸🌸🌸

Sel abla nerde onun adını göremedim yazalım ona da kardelen
Seeeelll aplaaaaaa yaz bakam hadi ...

durun bir neolur sonucumu alayımda...........
🌸🌸🌸[/QUOTE]

kendini üzme lütfen ben de kandan önce yapmıştım çıkmadı çok üzüldüm inşallah kanda çıkar ve sana bu 20 yılı unutturur

...................................................................................................................................

Bende yarın kontrole gidiyorum keseyi görebilecekmiyiz bakalım kızlar dua edin lütfen bi de üçüz annemizi tebrik ediyorum tuğbaydı sanırım sağlıcakla kucağına alır inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…