- Konu Sahibi damlailayda
-
- #2.721
Rabbim yardimcin olsun.ona siginmaktan baska caremiz yok.Allah dualarinda israrci kullarini sever.Hz. musanin kissasindaki evlat isteyen kari kocanin hikayesini hatirla.hersey guzel olacak tevekkul et...başka türlü olsa şaşardım zaten...........allahım......sen yanımda ol.................
Rabbim yardimcin olsun.ona siginmaktan baska caremiz yok.Allah dualarinda israrci kullarini sever.Hz. musanin kissasindaki evlat isteyen kari kocanin hikayesini hatirla.hersey guzel olacak tevekkul et...
[/QUOTE]Kardelen 20 tane de ben okuyayim, Allah Kabul etsin insallah.Hamis arkadaslarimizin saglikli bebek dunyaya getirmesi.beklemede olanlarinda hamile kalmasi icin yasini serif okuyoruz.
Kardelen 20
zeliss 20
Esila 10
mybaby38 10
alin42 30
Bnz 10
arcabalim 10
duha 12
Nisan50 10
yasini serif okuyacak.allah kabul eder insallah...(mayis 15kadar)
Kizlar daha 132 deyiz sizlerde el atsanizda 250ye tamamlasak su muberek aylar hurmetine allah kabul eder insallah...
başka türlü olsa şaşardım zaten...........allahım......sen yanımda ol.................
sabah saglık ocagına kan vermiştim.........sizi üzmeyim merakta bırakmayayım diye yazmadım............şimdi negatif...........
yine burnum kanadı.......en sonda böyle olmustu negatiften sonra..........
Bende yarın kontrole gidiyorum keseyi görebilecekmiyiz bakalım kızlar dua edin lütfen bi de üçüz annemizi tebrik ediyorum tuğbaydı sanırım sağlıcakla kucağına alır inşallah
Abla cok.uzuldum inan.okurken bogazim dugumlendi sanki icim sizladi.ben senin hamile kalcani düsunuyodm hep.kacinci gundesin yazmiyosnki. yinede beklesen biraz bellimi olur.bilmiyorumki vardir herseyde bir hayir.allah sabrini bol kilsinn..sabah saglık ocagına kan vermiştim.........sizi üzmeyim merakta bırakmayayım diye yazmadım............şimdi negatif...........
kan sonucum negatif kızlar............................
Hamis arkadaslarimizin saglikli bebek dunyaya getirmesi.beklemede olanlarinda hamile kalmasi icin yasini serif okuyoruz.
Kardelen 20
zeliss 20
Esila 10
mybaby38 10
alin42 30
Bnz 10
arcabalim 10
duha 12
Nisan50 10
Ezodilay 20
yasini serif okuyacak.allah kabul eder insallah...(mayis 15kadar)
Kizlar daha 152 deyiz sizlerde el atsanizda 250ye tamamlasak su muberek aylar hurmetine allah kabul eder insallah......
daha ne kadar ısrarcı olbilirim...20 yıldır..........birde yaında esşimin tavrı............
Yemin ederim çok üzgünüm. . Inanmak istemiyorum buna. Seni hiç tanımıyorum ama sanki komşum bi tanıdığım vs haberini aldım.. Çok çok çok üzgünüm şu an ne diyebilirim ki... Eğer sonuç 1 değilse baktır derim yine. 5-10 arası şüpheli yazıyo testte.. Allah yardımcın olsun..
🌸🌸🌸
tsk ederim abla guzel haberlerini bekliyoruz insallah:)
yine burnum kanadı.......en sonda böyle olmustu negatiften sonra..........
bilmiyorum saglıkocagı hemsiresi negatif dedi...........sıfırdır herhalde...............çok kötüyüm........bende sizi çok seviyorum..........kimseye söylemedim bile.eşime anneme......................sadece siz ve gözyaşlarım varsınız............inşallah altından kalkarım yine depresyona girmem........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?