Tüp Bebek Merkezleri Kayseri Acıbadem Hastanesi Dr Turgut Aydın'a tedavi olanlar

sabah saglık ocagına kan vermiştim.........sizi üzmeyim merakta bırakmayayım diye yazmadım............şimdi negatif...........

yarın yaptrmanın bir anlamı yok degilmi.........o kadar hayal etmiştimki hamieyim diye yazmayı................

başka türlü olsa şaşardım zaten...........allahım......sen yanımda ol.................
Rabbim yardimcin olsun.ona siginmaktan baska caremiz yok.Allah dualarinda israrci kullarini sever.Hz. musanin kissasindaki evlat isteyen kari kocanin hikayesini hatirla.hersey guzel olacak tevekkul et...

Rabbim yardimcin olsun.ona siginmaktan baska caremiz yok.Allah dualarinda israrci kullarini sever.Hz. musanin kissasindaki evlat isteyen kari kocanin hikayesini hatirla.hersey guzel olacak tevekkul et...

daha ne kadar ısrarcı olbilirim...20 yıldır..........birde yaında esşimin tavrı............

[/QUOTE]Kardelen 20 tane de ben okuyayim, Allah Kabul etsin insallah.

başka türlü olsa şaşardım zaten...........allahım......sen yanımda ol.................

sabah saglık ocagına kan vermiştim.........sizi üzmeyim merakta bırakmayayım diye yazmadım............şimdi negatif...........

yine burnum kanadı.......en sonda böyle olmustu negatiften sonra..........

ablacim sonucun u ben de merakla bekliyorumdum
vardir bi Hayır tum samimiyetimle diyorum ins normal yoldan gelir en kisa zamanda rabbimden umut kesilmez
allah yar ve yardımcın olsun inşallah

Bende yarın kontrole gidiyorum keseyi görebilecekmiyiz bakalım kızlar dua edin lütfen bi de üçüz annemizi tebrik ediyorum tuğbaydı sanırım sağlıcakla kucağına alır inşallah

saol cnm tşk ederim sende keseni görürsün inşlh buraya yaz merak ederiz

Abla cok.uzuldum inan.okurken bogazim dugumlendi sanki icim sizladi.ben senin hamile kalcani düsunuyodm hep.kacinci gundesin yazmiyosnki. yinede beklesen biraz bellimi olur.bilmiyorumki vardir herseyde bir hayir.allah sabrini bol kilsinn..

daha ne kadar ısrarcı olbilirim...20 yıldır..........birde yaında esşimin tavrı............

Yemin ederim çok üzgünüm. . Inanmak istemiyorum buna. Seni hiç tanımıyorum ama sanki komşum bi tanıdığım vs haberini aldım.. Çok çok çok üzgünüm şu an ne diyebilirim ki... Eğer sonuç 1 değilse baktır derim yine. 5-10 arası şüpheli yazıyo testte.. Allah yardımcın olsun..

🌸🌸🌸

bilmiyorum saglıkocagı hemsiresi negatif dedi...........sıfırdır herhalde...............çok kötüyüm........bende sizi çok seviyorum..........kimseye söylemedim bile.eşime anneme......................sadece siz ve gözyaşlarım varsınız............inşallah altından kalkarım yine depresyona girmem........

ablacığım allahım bol sabır versın o durumu biliyorum söyleyecek bişey bulamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…