- Konu Sahibi damlailayda
-
- #2.741
bilmiyorum saglıkocagı hemsiresi negatif dedi...........sıfırdır herhalde...............çok kötüyüm........bende sizi çok seviyorum..........kimseye söylemedim bile.eşime anneme......................sadece siz ve gözyaşlarım varsınız............inşallah altından kalkarım yine depresyona girmem........
alt alta nasıl yazı yazacagım..........böyle mektup gibi degil şiir gibi söylermisiniz...............
Bi cümle yazdıktan sonra enter tuşuna bas abla alta geçer
🌸🌸🌸
kardelenciğim kafana takma çok streslisin eğer kı yumurtalar ıyı olmassa çağırmazlar dualarımız senınle arkadaşım yarın al gel bebişlerini ınşallah
bebek özlemi acı hasret.........bebegimin adı:yıllarca bekledim binbir umutla................hasret koydum bebegimin adını.............;özlemler içinde yandım günbe gün..........;sevgi koydum bebegimin adını.........; hasrete direndim yaktıkça yaktı..sevdası içimde arttıkça arttı......,biliyorum defter artık kapandı...;umut koydum bebegimin adını.....;ümit dünyasında tükendi yolum......;kırıldı kanadım,kırıldı kolum.......;allaha ayandır neolur sonum.......;hasret koydum bebegimin adını.....; hayallar olmasa gerçekler acı......;kalbim yaradana hergün duacı........,minicik bir evlat gönlün ilacı.....;sevda koydum bebegimin adını.......dua edin bana seven dostlarım............,kapanıyor artık bir bir yollarım..........,onun için hep hayallar kurarım.,rüya koydum bebegimin adını.......,DOKUNMA KARDEŞ......gözlerimden akar seller gibi YAŞ.zehir oldu soframda her yedigim AŞ.bir evlat yerine bagrıma bir TAŞ.basmışım derdime dokunma KARDEŞ.herkes evladını basmış bagrına,yalvarır dururum yaradanıma,yalnızlık gidiyor inan ağrıma,ne olur derdime dokunma kardeş,ocagım tütüyor binbir dert ile,ellermi girecek garip kabrime?bir ateş düştüki benim yüregime,neolur derdime dokunma kardeş,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,eller evladını alıp seviyor,gözlerimde buram buram tütüyor,bu ömür dedigin kısa,bitiyor..,neolur derdime dokunma kardeş,yalnızlık belimi kırıp büküyor,bir EVLAT gözümde yanıp tütüyor,düşmanlarım bana bakıp gülüyor, ne olur derdime dokunma kardeş,ALLAHIM......................... açtım ellerimi semaya,ulu mevlam sana yalvarıyorum..........bana bir evlat ver güldür yüzümü,ıssız köşelerde koyma,allahım evlat hasretiyle günüm geçiyor.kader bana türlü çile biçiyor....bir çocuk görünce içim gidiyor.....beni yalnızlıga koyma allahım....ümit dünyasında yol alıyorum......geçtikce günlerim daralıyorum............milyonlar içinde bunalıyorum.....benide evlatsız koyma allahım.....................kimse anlamıyor bu heyacanımı...........duymuyorlar benim bu feryadımı.......sana yönelttigim dualarımı.......ne olursun kabul eyle allahım.............akar gözlerimden umut yaşları......gördükçe ellerin evlatlarını............sen verdin herkese muratlarını.............sen benide mahrum eyleme allahım..............senin rızan için ugraşanların.....makbul olup sana el açanların.........alemlere rahmet rasulullahın hatırına...........bizi güldür allahım................amin..............olsaydı eger....................................................................mutluluktan kanat çırpar dururdum.. benimde bir çocugum olsaydı eğer..dağları taşları dümdüz ederdim.benimde bir çocugum olsaydı eğer.sevinç çığlıklarım arşaçıkardı.vucut sıcaklıgım kırkı aşardı.denizler deryalar dolup taşardı.benimde bir çocugum olsaydı eğer.kızgın çöller bile suya doyardı.çığlıgımı sagır sultan duyardı...tırnaklarım dağı taşı oyardı.benimde bir çocugum olsaydı eğer.hava aydın kalır,güneş batmazdı.bedenim uykuya dalıp kalmazdı.dünya yansa benim otum yanmazdı.benimde bir çocugum olsaydı eger...hasret kurşunları ,beni vurmazdı.sevincim dünyaya bile sıgmazdı..hiçbir hakim dahi kalem kırmazdı.benimde bir çocugum olsaydı eger............EY YERİ GÖĞÜ YARATAN.EY CANSIZLARA CAN VEREN...EY OLMAZLARI OLDURAN.......SANA YALVARIYORUM YÜCE RABBİM........HABİBİN MUHAMMED MUSTAFA SAV EFENDİMİZİN VE BÜTÜN CİHANDA BULUNAN EN SEVDİGİN KULLARININ YÜZÜ SUYU HÜRMETİNE EVLAT HASRETİ ÇEKEN BÜTÜN İNSANLARA HAYIRLI UZUN ÖMÜRLÜ EVLATLAR VER...ŞÜPHESİZ SENİN HERŞEYE GÜCÜN YETER... AMİNNNNNNNNN
yarın yaptrmanın bir anlamı yok degilmi.........o kadar hayal etmiştimki hamieyim diye yazmayı................
kan sonucum negatif kızlar............................
Abla
geldi esila yemek yapıyordum...............................
Abla
geldi esila yemek yapıyordum...............................
Tamam nolur çok yıpratma kendini..
🌸🌸🌸
Beni ağlattın ablam, rabbim yüzünü güldürsün inşallah en kısa zamanda, seni çok iyi anlıyorum yıllarca uğraşan biri olarak...rabbim yar ve yardımcımız olsun..bebek özlemi acı hasret.........bebegimin adı:yıllarca bekledim binbir umutla................hasret koydum bebegimin adını.............;özlemler içinde yandım günbe gün..........;sevgi koydum bebegimin adını.........; hasrete direndim yaktıkça yaktı..sevdası içimde arttıkça arttı......,biliyorum defter artık kapandı...;umut koydum bebegimin adını.....;ümit dünyasında tükendi yolum......;kırıldı kanadım,kırıldı kolum.......;allaha ayandır neolur sonum.......;hasret koydum bebegimin adını.....; hayallar olmasa gerçekler acı......;kalbim yaradana hergün duacı........,minicik bir evlat gönlün ilacı.....;sevda koydum bebegimin adını.......dua edin bana seven dostlarım............,kapanıyor artık bir bir yollarım..........,onun için hep hayallar kurarım.,rüya koydum bebegimin adını.......,DOKUNMA KARDEŞ......gözlerimden akar seller gibi YAŞ.zehir oldu soframda her yedigim AŞ.bir evlat yerine bagrıma bir TAŞ.basmışım derdime dokunma KARDEŞ.herkes evladını basmış bagrına,yalvarır dururum yaradanıma,yalnızlık gidiyor inan ağrıma,ne olur derdime dokunma kardeş,ocagım tütüyor binbir dert ile,ellermi girecek garip kabrime?bir ateş düştüki benim yüregime,neolur derdime dokunma kardeş,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,eller evladını alıp seviyor,gözlerimde buram buram tütüyor,bu ömür dedigin kısa,bitiyor..,neolur derdime dokunma kardeş,yalnızlık belimi kırıp büküyor,bir EVLAT gözümde yanıp tütüyor,düşmanlarım bana bakıp gülüyor, ne olur derdime dokunma kardeş,ALLAHIM......................... açtım ellerimi semaya,ulu mevlam sana yalvarıyorum..........bana bir evlat ver güldür yüzümü,ıssız köşelerde koyma,allahım evlat hasretiyle günüm geçiyor.kader bana türlü çile biçiyor....bir çocuk görünce içim gidiyor.....beni yalnızlıga koyma allahım....ümit dünyasında yol alıyorum......geçtikce günlerim daralıyorum............milyonlar içinde bunalıyorum.....benide evlatsız koyma allahım.....................kimse anlamıyor bu heyacanımı...........duymuyorlar benim bu feryadımı.......sana yönelttigim dualarımı.......ne olursun kabul eyle allahım.............akar gözlerimden umut yaşları......gördükçe ellerin evlatlarını............sen verdin herkese muratlarını.............sen benide mahrum eyleme allahım..............senin rızan için ugraşanların.....makbul olup sana el açanların.........alemlere rahmet rasulullahın hatırına...........bizi güldür allahım................amin..............olsaydı eger....................................................................mutluluktan kanat çırpar dururdum.. benimde bir çocugum olsaydı eğer..dağları taşları dümdüz ederdim.benimde bir çocugum olsaydı eğer.sevinç çığlıklarım arşaçıkardı.vucut sıcaklıgım kırkı aşardı.denizler deryalar dolup taşardı.benimde bir çocugum olsaydı eğer.kızgın çöller bile suya doyardı.çığlıgımı sagır sultan duyardı...tırnaklarım dağı taşı oyardı.benimde bir çocugum olsaydı eğer.hava aydın kalır,güneş batmazdı.bedenim uykuya dalıp kalmazdı.dünya yansa benim otum yanmazdı.benimde bir çocugum olsaydı eger...hasret kurşunları ,beni vurmazdı.sevincim dünyaya bile sıgmazdı..hiçbir hakim dahi kalem kırmazdı.benimde bir çocugum olsaydı eger............EY YERİ GÖĞÜ YARATAN.EY CANSIZLARA CAN VEREN...EY OLMAZLARI OLDURAN.......SANA YALVARIYORUM YÜCE RABBİM........HABİBİN MUHAMMED MUSTAFA SAV EFENDİMİZİN VE BÜTÜN CİHANDA BULUNAN EN SEVDİGİN KULLARININ YÜZÜ SUYU HÜRMETİNE EVLAT HASRETİ ÇEKEN BÜTÜN İNSANLARA HAYIRLI UZUN ÖMÜRLÜ EVLATLAR VER...ŞÜPHESİZ SENİN HERŞEYE GÜCÜN YETER... AMİNNNNNNNNN
biliyorum inancım sonsuz ama...................işte aglıyorum iyi degilim...........20 yıl........ 7.deneme..........maddi.........manevi..........destekcim yok diyeyim size.....dost olarak.........ben böyle biri degilim aslında ama........aglıyorum işte....................
Önce benim de çıkmamıştı sonra başka bir test aldım çok çok silik çıktı. İlk başta sadece güneşe tutunca gorunuyordu. Yarın kanda baktirsana bir abla. Lütfen uzme kendini.
Beni ağlattın ablam, rabbim yüzünü güldürsün inşallah en kısa zamanda, seni çok iyi anlıyorum yıllarca uğraşan biri olarak...rabbim yar ve yardımcımız olsun..
aglamayın diyecegim ama aglamak bile güzeldir bazen degilmi............
inci sabah saglıkocagında kan verdim........hemşire negatif dedi..........saol canım benim.........
maşallah rabbim evlatlarınla eşinle güzel bir ömür.......versin.saolun canlar.........oglum olsa adı belliydi...mustafa kerim.......babamda allaha niyazda bulunmuştu dua etmişti kızımın çocugu olursa onu umreye götüreyim inş .diye..............canım babam.........ben evladımın babaannesi dedesi yok ama annemin ve babamın benim evladımıda büyütmesini hep istemişimdir.........hayırlısı.diyoruz demekki hayırlısı buymuş ama içim çok acıyor.............Yeni okudum abla.(( benim adimda hasret, biliyor musun? Hasret koyma adini ümit koy. Inşallah daha fazla bekletmez seni.
Mutluluktan ağlayalım bundan sonra inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?