- 22 Mart 2012
- 1.926
- 240
- 173
- Konu Sahibi damlailayda
-
çok teşekkürler canım.. inşallah darısı sana..
bu kilo için hedefi çizelgeyi nasıl yapıcaz
Amin canım inşallah.Ben de sabredemiyorum artık hemen yaptırmak istiyorum aslında.İnşallah ben de senin gibi olumlu sonuç alırım.
tüp bebeğin düşüncesi bile bana çok korkunç geliyordu. eşim hemen yapalım diye ısrar ediyordu ben hiç yaptırmak istemiyordum. normal yolla olacağına inanıyordum. bi gün aniden karar verdim yaptırmaya. apar topar doktorla görüşmeye gittim.. nasıl cesaret ettiğime inanamadım eve geldiğimde.. doktordan da olumlu elektrik alınca hemen yaptırdık. Allaha şükürler olsun.. demek ki kısmette varmış canım..
Evet kısmette varsa oluyor işte.Ben de hala normal olur umudundayım ama beklemekte istemiyorum artık.Ben yaza kadar deneyelim olmazsa yaptırırız diyordum ama şimdi hemen yaptırsak mı diyorum. İnşallah sağ salim bebeğini kucağına alınca iyi ki yaptırmışım diyeceksin.Nasıl gidiyor hamilelik.Bulantıların falan varmı??İnşallah rahat bir hamilelik geçirirsin.
bulantı fln hiçbir şikayetim yok çok şükür.. hatta maşallah eskisinden bile sağlıklıyım..gündüz uykum geliyo ve iştahım arttı sadece..
Amiiinnn inşallah.Ne güzel.Allah sağlıklı bir şekilde kucağına aldığın, kalp atışını kucağında hissettiğin günleri de göstersin inşallah.
Maşallah maşallah
İnşallah hep böyle devam eder.Çalışmıyorsan bol bol uyu.
Zayıfsan iştahın açılması da iyi.Mide bulantısı olup bişey yiyememekten iyidir en azından.Hem bebişin besleniyor.
İnşallah canım..
İşe gitmek istemiyor canım, genelde evdeyim.. Uyuyorum gündüzleri, bişeyler yiyorum sürekli..kilolu da değilim, fazla almaya müsait bi yapım da yok Allah'tan.. her şey güzel gidiyor.. İnşallah senin de böyle olur..
İnşallah canım inşallah.Biz de bir başlasaydık hayırlısıyla.Başlamaya karar verdiğimizde adetin 2.günü gidiyoruz değil mi??
Bir de benim yumurtalarım klomenle falan büyüyor yine de gonal-f iğne kullanmak zorunda mıyım acaba? Sen kullandın mı?
Başka hangi ilaçları kullandın? Bir de ne kadar tuttu ilaçlar?
Canım tickerfactory sitesine girip yapılıyor.Ama site İngilizce. KK da Karatayla eğlenerek zayıflıyoruz diye bir başlık var.Onun ilk mesajında adım adım anlatmışlar nasıl yapıldığını.Ordan okuyarak kolaylıkla yapabilirsin.
teşekkür ederim canım eşime okutturum artık bende ing sıfır
Kk da Türkçe anlatmışlar canım nasıl yapılacağını.Neyaptın bu arada?Bat ne zamandı?
mrb hamişler hamiş olmayı bekleyenleryeni gebelik haberleri yokmu ya?burdabirivar nikli arkadaşımızın sonucu ne oldu acaba bile varmı?
Son 2 3 gun kalmis olmali teste insaALLAH iyi haberlerle gelir
Allahim sen herseyin.hayirlisini ver herkeze yarin bende tedaviye basliyorum.arkadaslar bu ikinci denemem.olcak cok korkuyorum.ne olur duaniza beni de katin duaya ihtiyacimiz var yer gok dua ustune herseyin.hayyirlisi uyuyamiom bile yarin gidecegiz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?