Tüp Bebek Merkezleri Kayseri Acıbadem Hastanesi Dr Turgut Aydın'a tedavi olanlar

bu kilo için hedefi çizelgeyi nasıl yapıcaz

Canım tickerfactory sitesine girip yapılıyor.Ama site İngilizce. KK da Karatayla eğlenerek zayıflıyoruz diye bir başlık var.Onun ilk mesajında adım adım anlatmışlar nasıl yapıldığını.Ordan okuyarak kolaylıkla yapabilirsin.

Amin canım inşallah.Ben de sabredemiyorum artık hemen yaptırmak istiyorum aslında.İnşallah ben de senin gibi olumlu sonuç alırım.

tüp bebeğin düşüncesi bile bana çok korkunç geliyordu. eşim hemen yapalım diye ısrar ediyordu ben hiç yaptırmak istemiyordum. normal yolla olacağına inanıyordum. bi gün aniden karar verdim yaptırmaya. apar topar doktorla görüşmeye gittim.. nasıl cesaret ettiğime inanamadım eve geldiğimde.. doktordan da olumlu elektrik alınca hemen yaptırdık. Allaha şükürler olsun.. demek ki kısmette varmış canım..

Evet kısmette varsa oluyor işte.Ben de hala normal olur umudundayım ama beklemekte istemiyorum artık.Ben yaza kadar deneyelim olmazsa yaptırırız diyordum ama şimdi hemen yaptırsak mı diyorum. İnşallah sağ salim bebeğini kucağına alınca iyi ki yaptırmışım diyeceksin.Nasıl gidiyor hamilelik.Bulantıların falan varmı??İnşallah rahat bir hamilelik geçirirsin.

bulantı fln hiçbir şikayetim yok çok şükür.. hatta maşallah eskisinden bile sağlıklıyım.. gündüz uykum geliyo ve iştahım arttı sadece..

bulantı fln hiçbir şikayetim yok çok şükür.. hatta maşallah eskisinden bile sağlıklıyım.. gündüz uykum geliyo ve iştahım arttı sadece..

Maşallah maşallah
İnşallah hep böyle devam eder.Çalışmıyorsan bol bol uyu.
Zayıfsan iştahın açılması da iyi.Mide bulantısı olup bişey yiyememekten iyidir en azından.Hem bebişin besleniyor.

İnşallah canım..
İşe gitmek istemiyor canım, genelde evdeyim.. Uyuyorum gündüzleri, bişeyler yiyorum sürekli.. kilolu da değilim, fazla almaya müsait bi yapım da yok Allah'tan.. her şey güzel gidiyor.. İnşallah senin de böyle olur..

İnşallah canım inşallah.Biz de bir başlasaydık hayırlısıyla.Başlamaya karar verdiğimizde adetin 2.günü gidiyoruz değil mi??
Bir de benim yumurtalarım klomenle falan büyüyor yine de gonal-f iğne kullanmak zorunda mıyım acaba? Sen kullandın mı?
Başka hangi ilaçları kullandın? Bir de ne kadar tuttu ilaçlar?

adetin 2. günü gittim, doktor bey kist görünüyor diğer ay yaparız büyük ihtimal dedi. ertesi gün tekrar çağırdı e2 değerim iyi çıkmıştı ve bir gün önce görünen kist yoktu. hemen başladı tedaviye.
gonal f kullanacaksın tabi ki.. bende fazla yumurta gelişmediğinden biraz fazla kullandım 5 kutu fln, normalde 3 kutu yeter. cetrotide ve ovitrelle diğer ilaçlar.. 1000 tl civarı tutar..

teşekkür ederim canım eşime okutturum artık bende ing sıfır

Kk da Türkçe anlatmışlar canım nasıl yapılacağını.Neyaptın bu arada?Bat ne zamandı?

bu ayda olmadı babamlar gelmişti yapamadım ama yaparım benim bat 5 marttı bu ayda olmadı benim için Allah rızası için yasin okuyabilirmisiniz hamile arkadaşlarım

mrb hamişler hamiş olmayı bekleyenleryeni gebelik haberleri yokmu ya?burdabirivar nikli arkadaşımızın sonucu ne oldu acaba bile varmı?

Allahim sen herseyin.hayirlisini ver herkeze yarin bende tedaviye basliyorum.arkadaslar bu ikinci denemem.olcak cok korkuyorum.ne olur duaniza beni de katin duaya ihtiyacimiz var yer gok dua ustune herseyin.hayyirlisi uyuyamiom bile yarin gidecegiz...

cnm allah gönlündekini muradını versin rabbim seninde yüzünü güldürsün.sizde sıkıntı neydi özel degilse?.ilk denemenidemi turgut beyde yaptırmıştın?

kızlar bişey sorabilirmiyim yardım edin lütfen ben tedaviye başlıcam ama iş yernden kaç gün izin alcam bilemiyorum..adetin ilk gününden itibaren yumurta toplamaya kadar kaç gün sürüyodu?bide test yaptıktan sonra olumlu çıkan arkadşlarımız istirahat ettinizmi yoksa normal hayata devam ettinizmi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…