- Konu Sahibi damlailayda
-
kızlar bişey sorabilirmiyim yardım edin lütfen ben tedaviye başlıcam ama iş yernden kaç gün izin alcam bilemiyorum..adetin ilk gününden itibaren yumurta toplamaya kadar kaç gün sürüyodu?bide test yaptıktan sonra olumlu çıkan arkadşlarımız istirahat ettinizmi yoksa normal hayata devam ettinizmi?
Günaydın haber iyi değildi o yüzden sizide üzmemek için yazmadım çünkü 2 gündür ne yerdeyim ne gökte eşimle çok zor bi 2 gün geçirdik 10 günden daha zordu ama bugün dünyaları verdiler bana :) 9 unda bakılan tahlil 24 çıktı turgut bey gebelik var ama değer biraz düşük 2 gün sonra tekrar bakalım ikiye katlarsa sağlıklı gebeliktir dedi vee bugün değer 69 çıktı korkacak hiç bişey yokmus herşey yolundamış bebeğimiz yola çıkmış bile Rabbim şu yarım saattir yaşadığım duyguyu herkeze yaşatsın. Eve girer girmez size yazdım hepinizi kocaman öpüyorum büyük destek oldunuz saolun.
Günaydın haber iyi değildi o yüzden sizide üzmemek için yazmadım çünkü 2 gündür ne yerdeyim ne gökte eşimle çok zor bi 2 gün geçirdik 10 günden daha zordu ama bugün dünyaları verdiler bana :) 9 unda bakılan tahlil 24 çıktı turgut bey gebelik var ama değer biraz düşük 2 gün sonra tekrar bakalım ikiye katlarsa sağlıklı gebeliktir dedi vee bugün değer 69 çıktı korkacak hiç bişey yokmus herşey yolundamış bebeğimiz yola çıkmış bile Rabbim şu yarım saattir yaşadığım duyguyu herkeze yaşatsın. Eve girer girmez size yazdım hepinizi kocaman öpüyorum büyük destek oldunuz saolun.
kızlar bişey sorabilirmiyim yardım edin lütfen ben tedaviye başlıcam ama iş yernden kaç gün izin alcam bilemiyorum..adetin ilk gününden itibaren yumurta toplamaya kadar kaç gün sürüyodu?bide test yaptıktan sonra olumlu çıkan arkadşlarımız istirahat ettinizmi yoksa normal hayata devam ettinizmi?
çok şükür cnm gözün aydın.inan kendim hamile kalmiş kadar sevindim:)aklım hep sendeydi yazsa artık diye bekliyodum.inşallah bebegin sıkı sıkı tutunur.allah acısını göstermesin.bizede dua et nolur bizde hamile kalalım
Gözün aydın canım.Allah devamını getirsin inşallah.Darısı hepimize.
Allahim sen herseyin.hayirlisini ver herkeze yarin bende tedaviye basliyorum.arkadaslar bu ikinci denemem.olcak cok korkuyorum.ne olur duaniza beni de katin duaya ihtiyacimiz var yer gok dua ustune herseyin.hayyirlisi uyuyamiom bile yarin gidecegiz...
ALLAH iyiligini versin olduk meraktan.hayirli olsun canim RABBIM kucagina almayida nasip etsin.sen simdi tum heyecan bitti saniyorsan yaniliyorsun aman kesesiydi kalp atisiydi gelisimiydi hep bi heyecan benimde persembeye 2li testim var 1 ay gecti 2 gun gecemedi.dualarinizdan eksik etmeyin insaALLAH bende iyi haberlerle geleyim
Canım ben de henüz başlamadım ben de düşünüyorum izin işini.Rapor almayı düşünüyorum.İşlemlerin tamamı 1 ay sürüyor sanırım.Adetin ikinci günü gidiyosun ilk.İlaç iğne kullanıp ara ara kontrole gidiyorsun.Bu dönemde günlük saatlik izinlerle geçiştirilebilir.Yumurta toplama işleminde 2-3 gün dinlenme gerekebilirmiş ama istersen çalışabilirsinde.Zaten yumurta toplama işleminden sonra 3. ya da 5. gün transfer oluyor.Ondan sonra da 10 gün bekleme süreci.Pozitif çıktıktan sonra (inşallah) eğer aksi bir durum yoksa normal bir hamile gibi hayatına devam edebilirsin.Sonra doğuma sekiz hafta kala doğum izni ohhh.gel keyfim gel.Şu an bu benim hayalım :)))[/QUO
inşallah hayalin gerçek olur cnm.yumurta toplamadan itibaren 15 gün izin alsam yeter heralde.off her iş bitti izin meselesi kaldı sanki.neyse cnm sen karar verdinmi kime nezaman başlıyosun?
Canım ben de henüz başlamadım ben de düşünüyorum izin işini.Rapor almayı düşünüyorum.İşlemlerin tamamı 1 ay sürüyor sanırım.Adetin ikinci günü gidiyosun ilk.İlaç iğne kullanıp ara ara kontrole gidiyorsun.Bu dönemde günlük saatlik izinlerle geçiştirilebilir.Yumurta toplama işleminde 2-3 gün dinlenme gerekebilirmiş ama istersen çalışabilirsinde.Zaten yumurta toplama işleminden sonra 3. ya da 5. gün transfer oluyor.Ondan sonra da 10 gün bekleme süreci.Pozitif çıktıktan sonra (inşallah) eğer aksi bir durum yoksa normal bir hamile gibi hayatına devam edebilirsin.Sonra doğuma sekiz hafta kala doğum izni ohhh.gel keyfim gel.Şu an bu benim hayalım :)))[/QUO
inşallah hayalin gerçek olur cnm.yumurta toplamadan itibaren 15 gün izin alsam yeter heralde.off her iş bitti izin meselesi kaldı sanki.neyse cnm sen karar verdinmi kime nezaman başlıyosun?
Canım biz daha tam karar veremedik.Ama çok beklemek istemiyorum ben.Eşim haftaya bir üroloğa gidecek.Ondan sonra karar verecez.Belki bir aşılama deneriz duruma göre.Sonuç aynı gelirse direk tüpe geçecez.
mrb sel76 hoşgeldin.sendemi tutgut beyde tedavi görenlerdensin?
evettttttttttttttttttt
Canım biz daha tam karar veremedik.Ama çok beklemek istemiyorum ben.Eşim haftaya bir üroloğa gidecek.Ondan sonra karar verecez.Belki bir aşılama deneriz duruma göre.Sonuç aynı gelirse direk tüpe geçecez.
cnm hakkınızda hayırlısı olsun.bizde önce aşılama dedik kayseride özel bir muayenehanede iki ay garanti olsun diye hatta doktorumuz arka arkaya iki gün yani dört kez asılama yaptı.ama olmadı.morfolojimiz düşük oldugu halde bize aşılamanın tutmayacagından hiç bahsetmedi.tam bir para tuzagıymış sonradan anladık.hakkımı helal etmiyorum.düşük morfolojide aşılamayla tutma şansı düşük bir ihtimalmiş biz bunu bilmiyorduk..sizde öyle bir sorun varsa aşılamayla çok vakit kabetmeyin derim..benim düşüncem başımdan geçtigi için söylüyorum.tabi allah ne dilerse o olur.rabbim yar ve yardımcın olsun.
selam kızlar
bende turgut beye gitcem nasıl memnunmusunuz :44::44:
mrb...evet turgut beyde tedavi olduk....çok şükür 20 günlük bi oğlum var ..darısı başına ...mrb destina bu msjı yazalı çok olmuş ama merak ettim ne yaptın turgut beye gittinmi hamilemisn?bende orda tedaviye başlamayı düşünüyorumda oyüzden sordum.
mrb...evet turgut beyde tedavi olduk....çok şükür 20 günlük bi oğlum var ..darısı başına ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?