Tüp Bebek Merkezleri Kayseri Acıbadem Hastanesi Dr Turgut Aydın'a tedavi olanlar

yok cnmm ben arzu yurciye yaptirdim bizim sorun esimde digeri tuttu ama gelismedi bi hafta sona dustuu senin ilk denemenmii cnm

Günaydın haber iyi değildi o yüzden sizide üzmemek için yazmadım çünkü 2 gündür ne yerdeyim ne gökte eşimle çok zor bi 2 gün geçirdik 10 günden daha zordu ama bugün dünyaları verdiler bana :) 9 unda bakılan tahlil 24 çıktı turgut bey gebelik var ama değer biraz düşük 2 gün sonra tekrar bakalım ikiye katlarsa sağlıklı gebeliktir dedi vee bugün değer 69 çıktı korkacak hiç bişey yokmus herşey yolundamış bebeğimiz yola çıkmış bile Rabbim şu yarım saattir yaşadığım duyguyu herkeze yaşatsın. Eve girer girmez size yazdım hepinizi kocaman öpüyorum büyük destek oldunuz saolun.

çok şükür cnm gözün aydın.inan kendim hamile kalmiş kadar sevindim:)aklım hep sendeydi yazsa artık diye bekliyodum.inşallah bebegin sıkı sıkı tutunur.allah acısını göstermesin.bizede dua et nolur bizde hamile kalalım

Gözün aydın canım.Allah devamını getirsin inşallah.Darısı hepimize.

Canım ben de henüz başlamadım ben de düşünüyorum izin işini.Rapor almayı düşünüyorum.İşlemlerin tamamı 1 ay sürüyor sanırım.Adetin ikinci günü gidiyosun ilk.İlaç iğne kullanıp ara ara kontrole gidiyorsun.Bu dönemde günlük saatlik izinlerle geçiştirilebilir.Yumurta toplama işleminde 2-3 gün dinlenme gerekebilirmiş ama istersen çalışabilirsinde.Zaten yumurta toplama işleminden sonra 3. ya da 5. gün transfer oluyor.Ondan sonra da 10 gün bekleme süreci.Pozitif çıktıktan sonra (inşallah) eğer aksi bir durum yoksa normal bir hamile gibi hayatına devam edebilirsin.Sonra doğuma sekiz hafta kala doğum izni ohhh.gel keyfim gel.Şu an bu benim hayalım :)))

Çok teşekkür ederim Allah razı olsun dualarim seninle canım benim

ALLAH iyiligini versin olduk meraktan.hayirli olsun canim RABBIM kucagina almayida nasip etsin.sen simdi tum heyecan bitti saniyorsan yaniliyorsun aman kesesiydi kalp atisiydi gelisimiydi hep bi heyecan benimde persembeye 2li testim var 1 ay gecti 2 gun gecemedi.dualarinizdan eksik etmeyin insaALLAH bende iyi haberlerle geleyim

ben kendi iş yerim olduğundan işe gitmedim ama aslında devamlı evde durmanı gerektirecek bir durum yok. yumurta toplamada anestezi almadığım halde fazla ağrım olmadı. transferden sonra akşam evde dinlendim. ertesi günden itibaren normal hayatıma devam ettim. sürekli dua ettim.. düşük tehdidi olan bi gebelik olmadıktan sonra fazla izin almana gerek olmaz. transferden sonra birkaç gün dinlensen yeter bence ama doktora danış yine de.. inşallah hakkında hayırlısı olsun canım..

hakkında hayırlısı olsun inşallah..

çok sevindim canım.. kafana takılmasın benim de değerlerim düşüktü. çok şükür hiçbir sorun çıkmadı tam tersine değer fazla yüksek olmadığından hiç bulantım olmadı şimdiye kadar.. çok rahat geçiyor günlerim..
bebeğini kucağına almayı nasip etsin Rabbim..

İnşallah hiçbir sorun çıkmaz canım. dualarım seninle..

Son düzenleme:

mrb destina bu msjı yazalı çok olmuş ama merak ettim ne yaptın turgut beye gittinmi hamilemisn?bende orda tedaviye başlamayı düşünüyorumda oyüzden sordum.
mrb...evet turgut beyde tedavi olduk....çok şükür 20 günlük bi oğlum var ..darısı başına ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…