Tüp Bebek Merkezleri Kayseri Acıbadem Hastanesi Dr Turgut Aydın'a tedavi olanlar

çok sevindim maşallah allah bağışlasın.sizde sorun neydi peki özel degilse?
teşekkür ederim saol.....bize turgut bey eşimdede bendede sorun olmadığını söylemişti...eşimin morfolojisi hafif düşükmüş ama normal yolla hamilelik için engel değil demişti...

hadi kızlar turgut beyle tedavi olup hamile kalan arkadaşlarımızın isimlerini yazalım.yazalımki (benim gibi) tedaviye başlıyacak arkadaşlara umut olsun:)ben başlayım aklıma gelenleri yazayım.sizde bildiklerinizi yazın.

1 damlailayda
2 ayşegül8901
3 htc1010
4 yaprak8383
5 destina38
6 mira
7 durunnehir
8 burdabirivar
9 yüksel..(nikini tam hatırlayamadım:)
rabbim evlatlarını saglıkla kucaklarına almayı bütütmeyi nasip etsin.darısıda isteyen herkese olsun inşallah:)

teşekkür ederim saol.....bize turgut bey eşimdede bendede sorun olmadığını söylemişti...eşimin morfolojisi hafif düşükmüş ama normal yolla hamilelik için engel değil demişti...

kaçtı morfoloji hatırlıyomusun? bizimki%4 ve harekette biraz düşük polikistikoverde var inşallah bizimde olur

kaçtı morfoloji hatırlıyomusun? bizimki%4 ve harekette biraz düşük polikistikoverde var inşallah bizimde olur
canım morfolojiyi şimdi hatırlamıyorum ama yarın yazarım...pco'yada takılma tüp bebekte pco'luların şansı çok yüksek..biçok arkadaşım var pco olupta ilk denemesinde hamile kalan ....

Kızlar merhaba sitede eski sayfada yeniyim öncelikle tüm bebek bekleyenlere hayırlı uğurlu olsun allah sağ selamet aldırsın bebeğiniz kucağınıza benim gibi isteyenlere de rabbim nasip etsin anneliği

ben karsta memurluk yapan bir kayseriliyim neredeyse 5 yıldır bebeğim olmadı hiç annelik yaşamadım eşimde morfoloji sorunu (%4) bende pko sorunu var dün rahim filmi çekildim bir sorun çıkmadı şükür aslında tüm doktorlar kendiliğinden olur dedi ama olmadı 2 ay önce aşılama bile denedim olmadı artık yaş 30 u geçti tüp bebeğe geçeyim dedim önce istanbulda alman hastanesi memorial bahçeci dedim aradım görüştüm sonra acaba kendi memleketim daha mı iyi olur dedim sonuçta allah isterse her yerde olacak el memleketinde hele de kimsen yoksa otel köşlerinde kalmak daha çok strese sokar adamı dedim maddi olaraksa bambaşka bir sıkıntı zaten hesabıma göre 10 milyarı bulacak tedavi kalacağım otel uçak parası vs.ile kayseride acıbademle telefonda görüştüm ikna oldum gibi ama daha sonra duyduklarım şüpheye koydu beni çok kalabalık kimse bizle ilgilenmedi tek dr.var zaten o da napsın kimseye yetişemiyor para tuzağı rezil oldum keşke acıbademe hiç gitmeseydim diyen komşularım akrabalarım varmış da haberim yokmuş memoriale git dediler başarı şansı çok yüksek kimi duyduysam hamile dediler ama benim gönlüm hala acıbademden yana eşimse memorial diyor hayır tutmazsa ben orayı istedim de ondan olmadı olacak taaaaaaa karstan gelicem milyar milyar para dökücem tüm sülalem orda diye kayseri istedim rezil olmaktan korkuyorum tabi ki takdiri ilahi ama nolur bana akıl verin ne halt ediyim ben şimdi deneyimli olanlar şu çaresiz bacınıza hemşerinize bi yardım edin nolur

mrb cnm seninle sıkıntılarımız aynı morfoloji %4 ve pcoluyum.normal yolla gebelik olur dendi.olmadı.iki aşılama kayseride yine olmadı.bende senin gibi il dışındayım.hem memorial hem acıbademle görüşmüş biri olarak söyleyim.her ikiside benim için olumluydu.hatta memorilde bir arkadaşım hamile kalmiştı.oyuzden memorial benm için ön plandaydı.ama turgut beyle görüşünce(eşim erkek dr istemedigi halde)düşüncelerimiz tamamen değişti.ön görüşme ücretsiz oldugu halde mueyene etmek istemesi ve turgut beyin güleryüzü ilgili tavırları bizim karar vermemizde etkili oldu.ayrıca acıbadem türkiye genelinde çok daha gelişmiş bir hastane diye biliyorum.turgut beyin hastası çoktu evet. oturack yer yoktu diyebilrim.buna ragmen dr bey çok ilgiliydi bence.bu sitede ben turgut beyle hamile kalanları daha çok gördüm.memorialdekiler yazmıyomu artık onu bilemiyorum ama bir arkadaşta memorialden hiç iyi bahsetmemişti bu sitede.burdaki yorumlardan çok etkilenmemk lazım aslında.allah verecek olduktan sonra dr bahane.hepsinin yaptıgı iş aynı gibi ama yinede insan araştırmadan edemiyo işte.inşallah dogru karar vermişmdr.senin içinde hakkında hayırlısı neresiyse orası olsun cnm seni çok iyi anlıyorum.neresi olursa olsun inşallah emeginin karşılıgını alır burda o güzel haberi bizmle paylaşırsın:)

Canim oncelikle RABBIM kucagini bos boynunu bukuk birakmasin.kayseride tup bebek denince 2 isim geciyor biri memorial nurettin bey digeri acibadem turgut bey.ben turgut beyin hastasiyim ilk denememizde hamile kaldim cok sukur.dr secimi icin seni etkilemek istemem ikisiylede bi on gorusme yapip karar vermelisin bu surec o kadar zorki acebalarla gecmiyor.turgut beyin yogunlugunun sebebi;devletin maddi imkansizliklardan dolayi cocugu olmayan insanlara yaptigi yardimi duymussundur o hastalarin coguna turgut bey bakiyor bunun ustune birde ozel hastalar eklenince haliyle yogunluk oluyor.

Ben de memorial ile acıbadem arasında kararsızdım, Turgut beyin sıcak tavırları beni ikna etti açıkçası. Aslında kalabalık olmasının daha çok tercih edilen bir doktor olmasından dolayı olumlu olacağını düşündüm. Hastane ile ilgili ufak tefek aksilikler elbette oluyor ama bunların sonuçla hiç ilgisi yok. Turgut Bey çok yoğun olmasına rağmen her zaman çok detaylı ilgilendi bizimle. Çok şükür ilk denememizde olumlu sonuç aldık ama almasaydım da yine Acıbademe giderdim. doktorumdan çok memnun kaldım, Allah razı olsun..

Kararını etkilemek istemem. Sadece yaşadıklarımı yazdım. Rabbim hakkında hayırlısını nasip etsin..

Aynı kararsızlıklari hepimiz yaşadık heralde en çok ben uykularım kaçıyodu artık akışına bırakmak lazım hayat seni en güzel şekilde yonlendiriyo zaten ben memorial hakkında burda okuduklarimdan çok etkilendim memorialin bu sitede kendi sayfasina git 4 kişi orda yaşadıklarını bütün detaylariyla yazmış hadi biri oldu diyelim iki üç dört bu kadar olumsuzluk oluyorsa burda sıkıntı var demektir o yuzden hic gitmedim bile sende oku bence bizi dinleme iyice arastir ben aylarca didik didik araştırdım hakkında hayırlısı bu arada konu doktor sa turgut bey çok bey efendi bir adam biz çok sevdik belliki işinin ehli de. Senin içinde hayırlı ne ise o olsun canim benim.

merhaba kızlar bende turgut beyin hastasıydım kendisinden çok memnun kaldık ikiz kızlarım var kendisi işinin ehli birisi hem iyiy bir hekim hemde iyi bir insan nereye karar verirseniz verin bence önce görüşmeye gidin sonra karar verin ben önce ercan aygene gittim 2 kez denedik olmadı sonra içime sinmiyordu ben ankaraya gitmek istiyordum timur gürgana eşim şehir dışı zor olur git gel kayseride bir daha deneyelim sonra olmazsa nereyi istersen dedi o zaman çok araştırdım turgut beyin özel yeri vardı nurettin beyle özel olduğu için şüphede kaldım o zaman acıbademde baskası vardı ordan randevu aldım ama çok dua ettim en hayırlı yeri seçmek için son anda acıbademe gitmedim turgut beye gittim yaşadıklarımdan dr. lara hiç güvenim yoktu turgut bey bize hiç söylenmeyen birşey söyledi o kadar dr. profa gitmiştim sadece tüpüm kapalı sanıyordum ama tüplerim sıvı ile doluymuş bu hali ile tüp bebekte bile şansımızın düşük olduğunu ameliyat olmam gerektiğini söyledi çok üzüldüm önce defalarca ameliyat olmuştum ve bir kez daha düşündük eşimle önce tüp bebek deneyip olmazsa ameliyat olacaktım turgut beyle olmama ihtimalinin yüksek olduğunu bile bile tüp bebek tedavisine başladık ve tabi sonuç negatif oldu sonra kendisi beni ameliyat etti 1 ay sonra yeni tedaviye başladık ve ameliyattan 3 ay sonra 1 aylık ikizlere hamileydim. gebelik takibimde doğumumda drumdu ayrıca hala bir sorun olsa ona giderim tüm bu süreçte çok ilgiliydi iyi bir dr.du benim çok güvendiğim birisi olmasa yine ona gidecektim olana kadar ayrıca 3. bebeğe hazır olduğumuzda yine ona gitmeyi düşünüyorum tabi ki bu iş nasip meselesi nasibimiz nerden nasıl gelecek bilemiyoruz rabbim isteyen herkese sağlıklı ömürlü bebişler versin bu arada kızlardan düzgün yazamamış olabilirim ama kusura bakmayın

Kardelen sende mi turgut beyde tedavi goruyorsun ?

Hayirlisi olsun canim bizim yarin yumurta toplanacak insallah hepimiz hamile oluruz saglikli sihhatli kucamiza aliriz...sen kac senelik evlisin tatlim.

kaç yumurta oluşmuş cnm söylendimi.inşallah rabbim gönlüne göre verir.hayırlı haberlerini bekliyoruz.ben 3 yıllık evliyim.sen kaç yıllık evlisin?ikinci denemendi herlde.

kaç yumurta oluşmuş cnm söylendimi.inşallah rabbim gönlüne göre verir.hayırlı haberlerini bekliyoruz.ben 3 yıllık evliyim.sen kaç yıllık evlisin?ikinci denemendi herlde.

Yok cnm soylemedi yarin toplayinca soylerler kiz bende uc senelik evliyim.ayniymisiz hayirlisi olsun canim sen kayserliydin demi sen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…