Tüp Bebek Merkezleri Kayseri Acıbadem Hastanesi Dr Turgut Aydın'a tedavi olanlar

basak50

canım nasılsın .yumurtalar toplandımı nasıl son durum. kaçı döllenmiş haber varmı merak ettim?

Son düzenleme:
arkdaşlar aranızda adet düzensizligi yaşayan varmı.bir hafta geçti yeni oldum.tüp bebegede başlıcaz. bişeyler denesemmi hayıt tohumu sogan kürü falan ters etki yaparmı acaba hiçmi içmesem kararsızım. önerebileceginiz bişeyler varmı?

basak50

canım nasılsın .yumurtalar toplandımı nasıl son durum. kaçı döllenmiş haber varmı merak ettim?

Cnm kusura bakma hemen cvb verenedim aktiflesme maili yeni geldi ay cnm.bugun aradilar 12yumurta topladilar 9tanesi olgun.iyi dedi.bunun.6si dollenmis insallah daha iyi dollenir yarin.yine arayip haber vercekler bi aksilik cikmassa cumartesi transfer etcez dedi

Cnm gecende arkadasimin 22 gunu gecti hamile zannettik ama stresten gectini soledi doktor bnce ilaclara baslama zaten.tup bebek icin ilac kullanaxan ya yan etki yapabilir hakkimizda hayirlisi tatlim...

insallah basak insallah hepimiz anne oluruz.masallah baya yumos toplanmis.insallah yarinda guzel haberler alirsin cnm.icimdeki ses seninde hamile kalacagini soyluyo.insallah yanilmiyorumdur.yarinda haber et bakalim yumoslar ne alemdeler.allah dualarini geri cevirmesin kucagini tez zamanda doldursun insallah..

İnsallah canim hep birlikte burda cocukdan bahsedicez Allah vermiyecegi biseyin hayalini kurdurmazmis insallah o gunler en.yakin zamanda sen tam olarak ne zaman baslion kismetse....

bizde bu ay başlayamadık bazı sebeblerden dolayı birkaç aya inşallah başlıyoruz.bu arada hoşgeldiniz ilk denemimi olcak sizinki sıkıntı neydi özel degilse?

Canım ben İnci86.
bj56bha benim eski kullanıcı kodumdu.Değiştirmiştim.Şimdi yine eskiye dönmüş kendiliğinden.Geçen sitede sıkıntı vardı giremedim ertesi gün baktım böyle olmuş.Geçmişe dönmüş.

Sanırım yakın zamanda hiç yazan olmamış..Turgut bey kayseride herkesi hamile yapmış 😊😊

💗💗💗💗💗💗

basak yumoslar ne alemdeymis cnm aradilarmi bugün.transfer yarinsa 4.gun transferimi olck seninki.bizimki kismetse nisana olcak cnm..

bugun aradilar iyi ilerlio dediler bi aksilik cikmaz insallah Evet canim dorduncu gunu embiriyosu olacak iyi ilerler insallah sende obur aya baslarsan aramizda bi ay olcak insallah kucagimizada aliriz cnm insallah duamizi eksik etmeyelim ...

bugun aradilar iyi ilerlio dediler bi aksilik cikmaz insallah Evet canim dorduncu gunu embiriyosu olacak iyi ilerler insallah sende obur aya baslarsan aramizda bi ay olcak insallah kucagimizada aliriz cnm insallah duamizi eksik etmeyelim ...

başak nasılsın cnm transferin yapıldımı nasıl geçti.kaç embriyo yerleştirildi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…