- Konu Sahibi damlailayda
-
yok cnm ben kayserili degilim uzaklardayım.yarın sonucu paylaşırsan sevinirim.hayırlı haberlerle gelirsin inşallah.bol bol dua et.dualarım seninle..[/QUO
Tm cnm haberdar ederim Allah razi olsun cnm benim benim duamda da sizler varsiniz isteyen herkez var Allahim.aratmasin.insallah kucamiza aldigimiz gunlleride yazariz insallah saglikli sihhatli gun gelir cocuklarimiz bi yasina basti bugun cok yaramaz gunlerde gelir insallah yazarim Allahim nasip etdin bizlere
yok cnm ben kayserili degilim uzaklardayım.yarın sonucu paylaşırsan sevinirim.hayırlı haberlerle gelirsin inşallah.bol bol dua et.dualarım seninle..[/QUO
Tm cnm haberdar ederim Allah razi olsun cnm benim benim duamda da sizler varsiniz isteyen herkez var Allahim.aratmasin.insallah kucamiza aldigimiz gunlleride yazariz insallah saglikli sihhatli gun gelir cocuklarimiz bi yasina basti bugun cok yaramaz gunlerde gelir insallah yazarim Allahim nasip etdin bizlere
kocamnan hayır...............................
canım biz turgut beyle ön görüşme yaptık.mensimi bekliyorum.2.gün gidecez inşallah
off yaa..ben de bir an önce başlamak istiyorum canım sıkılıyor
basak50
canım nasılsın .yumurtalar toplandımı nasıl son durum. kaçı döllenmiş haber varmı merak ettim?
Cnm gecende arkadasimin 22 gunu gecti hamile zannettik ama stresten gectini soledi doktor bnce ilaclara baslama zaten.tup bebek icin ilac kullanaxan ya yan etki yapabilir hakkimizda hayirlisi tatlim...arkdaşlar aranızda adet düzensizligi yaşayan varmı.bir hafta geçti yeni oldum.tüp bebegede başlıcaz. bişeyler denesemmi hayıt tohumu sogan kürü falan ters etki yaparmı acaba hiçmi içmesem kararsızım. önerebileceginiz bişeyler varmı?
insallah basak insallah hepimiz anne oluruz.masallah baya yumos toplanmis.insallah yarinda guzel haberler alirsin cnm.icimdeki ses seninde hamile kalacagini soyluyo.insallah yanilmiyorumdur.yarinda haber et bakalim yumoslar ne alemdeler.allah dualarini geri cevirmesin kucagini tez zamanda doldursun insallah..
bizde bu ay başlayamadık bazı sebeblerden dolayı birkaç aya inşallah başlıyoruz.bu arada hoşgeldiniz ilk denemimi olcak sizinki sıkıntı neydi özel degilse?
basak yumoslar ne alemdeymis cnm aradilarmi bugün.transfer yarinsa 4.gun transferimi olck seninki.bizimki kismetse nisana olcak cnm..
bugun aradilar iyi ilerlio dediler bi aksilik cikmaz insallah Evet canim dorduncu gunu embiriyosu olacak iyi ilerler insallah sende obur aya baslarsan aramizda bi ay olcak insallah kucagimizada aliriz cnm insallah duamizi eksik etmeyelim ...
Sanırım yakın zamanda hiç yazan olmamış..Turgut bey kayseride herkesi hamile yapmış 😊😊
💗💗💗💗💗💗
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?