Tüp Bebek Merkezleri Kayseri Acıbadem Hastanesi Dr Turgut Aydın'a tedavi olanlar

Cok sukur yapildi cnm iki embriyo yerlestirildi iki side donduruldu cnm simdi dinleniyorum hayirlisiyla olur insallah .

hadi hayırlısı cnm inşallah güzel sonuçlar alırsın.beklemek çok zor olcak herlde 12 gün dayanabilecekmisin bikaç gün sonra yapsan belli olurmu acaba.bak ben bile meraklandım şimdiden:)durunnehir arakadaşımız 6.gün belli olmuştu herlde.gerçi herkeste bir olmaz.inşallah rabbim gönlüne göre verir cnm.

Allah yardimcin olsun cnm transferin ne zaman bnde turgut bey bugun transfer etti

Aaaa öyle mi ne güzel.. Şimdi sarılıyolardır inşallah sana sıkıca.. Benim transfer muhtemelen 5-6 Nisan gibi bugün de kontroldeydim.. Belki de gördük birbirimizi bugün 😊😊 ay inşallah olur.. Kaç embriyo yerleştirdi?? Kaçıncı denemen canım? Hep pozitif ol işin sırrı bu biliyosun..

💗💗💗💗💗💗

Valla cnm bklemek zor on gunde cikiomus kanda bnimki gecen sefer idrarda belli olmustu insallah cnm hepimizin gonlune verir biraz once uyumustum ruyamda beyaz bi yatak tuller filan var bide besik gordum mavi Allahim insallah hwpimizin cocugu olur insallah birbirimize dua edelim All
ahim isteyen.herkeze versin minik meleklerimizi

Canım çok güzel bi rüya görmüşün hayırlısı inşallah..bugün 10.30 da transferin olmuş. Aynı saatte ordaymışız. Belki gördük birbirimizi ben kontrole gittimya.. Sen bugün Nevşehir'e döndün mü izin verdi mi??

💗💗💗💗💗💗

İnsallah canim benim.insallah
Evet cnm.dondum geri iki saat yattim birbirimizi onceden tanisaydik gorurduk kiz daha iyi olurdu konusurduk valla keske tanisaymisik bir birimizi

İki tane yerlestirdiler canim insallah sikica tutunsunlar kiz hepimiziki tutunur insallah sag salim cnm sen ne zaman basladinki uzunmu suruoo seninki

Öncelikle ALLAH(C.C) hepinizin dualarını kabul etsin hayallerininz gerçek olsun inşallah.
bir tavsiye üzerine topiğinizi inceledim çünkü bana da turgut beyi önerdiler.bizde de sayı hareket ve morfoloji sorunu var ayrıca bende pko luyum.daha önce 1 aşılama 2 tüp denedik sonuç alamadık geride dondurulmuş 6 embriyo daha var ama onlarla devam etmek istemiyoruz başımıza gelmeyen kalmadı o hastanede çünkü.
Şu anda maddi imkanlarımız kısıtlı olduğundan devlet hastanesine müracat ettik eğer burada yaptırırsam 410 tl ödeyeceğim sadece ama bizim sorunumuzda kullanılması geren IMSI gibi ileri tetkikler anladığım kadarıyla bu devlet hastanesinde yok.Bu yüzden şartları zorlayıp heyet raporunu alınca özele gidelim diyoruz ama ne kadarı bulur bilemiyoruz.
Ben istanbuldan kayseri acıbademe gitmeyi düşünüyorum ama acaba orada ne kadar tutuyor.bana yaptıran arkadaşlar bilgi verirlerse sevinirim.bu arada klasik tüp bebek değilde IMSI tekniği ile sperm ayrıştırma ve pgd yapılanlar varsa yada daha detaylı işlemler bunların ekstraları ne kadar??Lütfen yaptıran arkadaşlar bilgi versinler( özelliklede heyet raporuyla gidenler varsa )çünkü konseye giriyorum haftaya rapor çıktığında 3 gün içinde yaptıracağım hastaneye başvurmalıymışım.şimdiden bul dediler.
Yardımınızı bekliyorum arkadaşlar.

Seninde Allah yardimcin olsun canim insallah olur hepimizin...

İnşallah canım.Sanada bugün transfer edilmiş bebişlerin inşallah ikiside tutunur ikizlerin olur.Rüyanda çok güzel hayırolsun inşallah.

Saolasin canim benim insallahh olur hepimizin saglikli sihhatliii Allah isteyen herkeze versin canim cok zor ama bizim sinavimizda bu Allah isyan ettirmesin insallah...

tatlım çok sağol cevap yazdığın için sanırım bende turgut beyi düşünüyorum görüştüm telefonda embriyologla mayısta muayene ve ön görüşme için kayseriye gidicem hayırlısı bakalım sen ne aşamadasın

canım Allah bebeğini sağ selamet kucağına aldırsın çok sevindim okudum yazdıklarını da ama bi kaç ay önce tam aklımda kalmadı ama ikizleri olan sen miydin?cevap yazdığın için de ayrıca teşekkürler turgut bey daha aklıma yattı hastane ekip çok önemli hemşiresinden danışmanına kadar psikoloji çok etkili ben çok naifim çünkü insanlara çok kibar davranırım bana da öyle davranılsın isterim saygısızkığa asla tahammül edemem onun için başarı benim için ilgi ve saygıyla eş anlamlı hayırlısı olsun rabbim tüm isteyenlere nasip etsin olmazsa da Allah vermedi derim dr.suçlayamam O ol demezse herşey bahane senin durumun nasıl şimdi sağlığın filan

sağol canım benim aydınlattın beni bende Turgut beyi daha çok istedim hepinizin yazdıklarına göre Allah bebeğini sana bağışlasın sağlıcakla al kucağına mayısta geliyorum Kayseriye memleketimden 10 aydır uzaktayım çok özledim gelince hemen turgut beyi görmeye gidicem hakkımızda hayırlısı olsun artık çok sağol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…