- Konu Sahibi damlailayda
-
Cok sukur yapildi cnm iki embriyo yerlestirildi iki side donduruldu cnm simdi dinleniyorum hayirlisiyla olur insallah .başak nasılsın cnm transferin yapıldımı nasıl geçti.kaç embriyo yerleştirildi?
mrb sizdemi turgut beyin hastasısınız.tüp bebek yaptırdınızmı?
Evet kardelen11. Tüp bebek tedavisi görüyorum bu ay Turgut beyin hastasıyım
💗💗💗💗💗💗
Cok sukur yapildi cnm iki embriyo yerlestirildi iki side donduruldu cnm simdi dinleniyorum hayirlisiyla olur insallah .
💗💗💗💗💗💗
Allah yardimcin olsun cnm transferin ne zaman bnde turgut bey bugun transfer etti
ilk kezmi yaptırıyosun esila.sıkıntı neydi sizde?hangi aşamadasın şuan?
hadi hayırlısı cnm inşallah güzel sonuçlar alırsın.beklemek çok zor olcak herlde 12 gün dayanabilecekmisin bikaç gün sonra yapsan belli olurmu acaba.bak ben bile meraklandım şimdiden:)durunnehir arakadaşımız 6.gün belli olmuştu herlde.gerçi herkeste bir olmaz.inşallah rabbim gönlüne göre verir cnm.
Benim bugun transferim.oldu cnm.beklemek kalldi Allahin izniyle insallah herkezinki iyi sonuclanir cnmEvet ilk deneme.. Şu an günde 3 iğne vuruluyorum. Çrş tekrar kontrol bakalım.. Senin nası gidiyo??
💗💗💗💗💗💗
Valla cnm bklemek zor on gunde cikiomus kanda bnimki gecen sefer idrarda belli olmustu insallah cnm hepimizin gonlune verir biraz once uyumustum ruyamda beyaz bi yatak tuller filan var bide besik gordum mavi Allahim insallah hwpimizin cocugu olur insallah birbirimize dua edelim All
ahim isteyen.herkeze versin minik meleklerimizi
İnsallah canim benim.insallahCanım çok güzel bi rüya görmüşün hayırlısı inşallah..bugün 10.30 da transferin olmuş. Aynı saatte ordaymışız. Belki gördük birbirimizi ben kontrole gittimya.. Sen bugün Nevşehir'e döndün mü izin verdi mi??
💗💗💗💗💗💗
Aaaa öyle mi ne güzel.. Şimdi sarılıyolardır inşallah sana sıkıca.. Benim transfer muhtemelen 5-6 Nisan gibi bugün de kontroldeydim.. Belki de gördük birbirimizi bugün 😊😊 ay inşallah olur.. Kaç embriyo yerleştirdi?? Kaçıncı denemen canım? Hep pozitif ol işin sırrı bu biliyosun..
💗💗💗💗💗💗
💗💗💗💗💗💗
Öncelikle ALLAH(C.C) hepinizin dualarını kabul etsin hayallerininz gerçek olsun inşallah.
bir tavsiye üzerine topiğinizi inceledim çünkü bana da turgut beyi önerdiler.bizde de sayı hareket ve morfoloji sorunu var ayrıca bende pko luyum.daha önce 1 aşılama 2 tüp denedik sonuç alamadık geride dondurulmuş 6 embriyo daha var ama onlarla devam etmek istemiyoruz başımıza gelmeyen kalmadı o hastanede çünkü.
Şu anda maddi imkanlarımız kısıtlı olduğundan devlet hastanesine müracat ettik eğer burada yaptırırsam 410 tl ödeyeceğim sadece ama bizim sorunumuzda kullanılması geren IMSI gibi ileri tetkikler anladığım kadarıyla bu devlet hastanesinde yok.Bu yüzden şartları zorlayıp heyet raporunu alınca özele gidelim diyoruz ama ne kadarı bulur bilemiyoruz.
Ben istanbuldan kayseri acıbademe gitmeyi düşünüyorum ama acaba orada ne kadar tutuyor.bana yaptıran arkadaşlar bilgi verirlerse sevinirim.bu arada klasik tüp bebek değilde IMSI tekniği ile sperm ayrıştırma ve pgd yapılanlar varsa yada daha detaylı işlemler bunların ekstraları ne kadar??Lütfen yaptıran arkadaşlar bilgi versinler( özelliklede heyet raporuyla gidenler varsa )çünkü konseye giriyorum haftaya rapor çıktığında 3 gün içinde yaptıracağım hastaneye başvurmalıymışım.şimdiden bul dediler.
Yardımınızı bekliyorum arkadaşlar.
Seninde Allah yardimcin olsun canim insallah olur hepimizin...
İnşallah canım.Sanada bugün transfer edilmiş bebişlerin inşallah ikiside tutunur ikizlerin olur.Rüyanda çok güzel hayırolsun inşallah.
mrb cnm seninle sıkıntılarımız aynı morfoloji %4 ve pcoluyum.normal yolla gebelik olur dendi.olmadı.iki aşılama kayseride yine olmadı.bende senin gibi il dışındayım.hem memorial hem acıbademle görüşmüş biri olarak söyleyim.her ikiside benim için olumluydu.hatta memorilde bir arkadaşım hamile kalmiştı.oyuzden memorial benm için ön plandaydı.ama turgut beyle görüşünce(eşim erkek dr istemedigi halde)düşüncelerimiz tamamen değişti.ön görüşme ücretsiz oldugu halde mueyene etmek istemesi ve turgut beyin güleryüzü ilgili tavırları bizim karar vermemizde etkili oldu.ayrıca acıbadem türkiye genelinde çok daha gelişmiş bir hastane diye biliyorum.turgut beyin hastası çoktu evet. oturack yer yoktu diyebilrim.buna ragmen dr bey çok ilgiliydi bence.bu sitede ben turgut beyle hamile kalanları daha çok gördüm.memorialdekiler yazmıyomu artık onu bilemiyorum ama bir arkadaşta memorialden hiç iyi bahsetmemişti bu sitede.burdaki yorumlardan çok etkilenmemk lazım aslında.allah verecek olduktan sonra dr bahane.hepsinin yaptıgı iş aynı gibi ama yinede insan araştırmadan edemiyo işte.inşallah dogru karar vermişmdr.senin içinde hakkında hayırlısı neresiyse orası olsun cnm seni çok iyi anlıyorum.neresi olursa olsun inşallah emeginin karşılıgını alır burda o güzel haberi bizmle paylaşırsın:)
Canim oncelikle RABBIM kucagini bos boynunu bukuk birakmasin.kayseride tup bebek denince 2 isim geciyor biri memorial nurettin bey digeri acibadem turgut bey.ben turgut beyin hastasiyim ilk denememizde hamile kaldim cok sukur.dr secimi icin seni etkilemek istemem ikisiylede bi on gorusme yapip karar vermelisin bu surec o kadar zorki acebalarla gecmiyor.turgut beyin yogunlugunun sebebi;devletin maddi imkansizliklardan dolayi cocugu olmayan insanlara yaptigi yardimi duymussundur o hastalarin coguna turgut bey bakiyor bunun ustune birde ozel hastalar eklenince haliyle yogunluk oluyor.
Ben de memorial ile acıbadem arasında kararsızdım, Turgut beyin sıcak tavırları beni ikna etti açıkçası. Aslında kalabalık olmasının daha çok tercih edilen bir doktor olmasından dolayı olumlu olacağını düşündüm. Hastane ile ilgili ufak tefek aksilikler elbette oluyor ama bunların sonuçla hiç ilgisi yok. Turgut Bey çok yoğun olmasına rağmen her zaman çok detaylı ilgilendi bizimle. Çok şükür ilk denememizde olumlu sonuç aldık ama almasaydım da yine Acıbademe giderdim. doktorumdan çok memnun kaldım, Allah razı olsun..
Kararını etkilemek istemem. Sadece yaşadıklarımı yazdım. Rabbim hakkında hayırlısını nasip etsin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?