- Konu Sahibi damlailayda
-
Aynı kararsızlıklari hepimiz yaşadık heralde en çok ben uykularım kaçıyodu artık akışına bırakmak lazım hayat seni en güzel şekilde yonlendiriyo zaten ben memorial hakkında burda okuduklarimdan çok etkilendim memorialin bu sitede kendi sayfasina git 4 kişi orda yaşadıklarını bütün detaylariyla yazmış hadi biri oldu diyelim iki üç dört bu kadar olumsuzluk oluyorsa burda sıkıntı var demektir o yuzden hic gitmedim bile sende oku bence bizi dinleme iyice arastir ben aylarca didik didik araştırdım hakkında hayırlısı bu arada konu doktor sa turgut bey çok bey efendi bir adam biz çok sevdik belliki işinin ehli de. Senin içinde hayırlı ne ise o olsun canim benim.
Öncelikle ALLAH(C.C) hepinizin dualarını kabul etsin hayallerininz gerçek olsun inşallah.
bir tavsiye üzerine topiğinizi inceledim çünkü bana da turgut beyi önerdiler.bizde de sayı hareket ve morfoloji sorunu var ayrıca bende pko luyum.daha önce 1 aşılama 2 tüp denedik sonuç alamadık geride dondurulmuş 6 embriyo daha var ama onlarla devam etmek istemiyoruz başımıza gelmeyen kalmadı o hastanede çünkü.
Şu anda maddi imkanlarımız kısıtlı olduğundan devlet hastanesine müracat ettik eğer burada yaptırırsam 410 tl ödeyeceğim sadece ama bizim sorunumuzda kullanılması geren IMSI gibi ileri tetkikler anladığım kadarıyla bu devlet hastanesinde yok.Bu yüzden şartları zorlayıp heyet raporunu alınca özele gidelim diyoruz ama ne kadarı bulur bilemiyoruz.
Ben istanbuldan kayseri acıbademe gitmeyi düşünüyorum ama acaba orada ne kadar tutuyor.bana yaptıran arkadaşlar bilgi verirlerse sevinirim.bu arada klasik tüp bebek değilde IMSI tekniği ile sperm ayrıştırma ve pgd yapılanlar varsa yada daha detaylı işlemler bunların ekstraları ne kadar??Lütfen yaptıran arkadaşlar bilgi versinler( özelliklede heyet raporuyla gidenler varsa )çünkü konseye giriyorum haftaya rapor çıktığında 3 gün içinde yaptıracağım hastaneye başvurmalıymışım.şimdiden bul dediler.
Yardımınızı bekliyorum arkadaşlar.
hadi hayırlısı cnm inşallah güzel sonuçlar alırsın.beklemek çok zor olcak herlde 12 gün dayanabilecekmisin bikaç gün sonra yapsan belli olurmu acaba.bak ben bile meraklandım şimdiden:)durunnehir arakadaşımız 6.gün belli olmuştu herlde.gerçi herkeste bir olmaz.inşallah rabbim gönlüne göre verir cnm.
evet canım ben bekleyemedim 6. gün baktırdım. çok şükür olumlu sonuç göründü..
İki tane yerlestirdiler canim insallah sikica tutunsunlar kiz hepimiziki tutunur insallah sag salim cnm sen ne zaman basladinki uzunmu suruoo seninki
Walla ne iyi olurdu tanışsaydık önceden ben de güldüm şimdi kendi kendime 😀😀 ben adetle birlikte başladım şimdi çrş gitcem kontrole tekrar. Sonra da günaşırı çağırıp bakacak sanırım 😔 Nisan bir gibi yumurta toplama var beşi gibi de yerleştirilecek sanırım..ben de sana dua ediyorum inşallah güzel haberlerini verirsin..belki koca göbeklerle tanışırız.. 😜😜
💗💗💗💗💗💗
Evet ilk deneme.. Şu an günde 3 iğne vuruluyorum. Çrş tekrar kontrol bakalım.. Senin nası gidiyo??
💗💗💗💗💗💗
Kardelencim mesaj ginderemiyorum cnm yazdim.kinu elliyi gecmemis:-( burdan konusalimben daha başlamadım cnm nisan gibi düşünüyoruz.sizde sıkıntı neydi esila?
Kardelencim mesaj ginderemiyorum cnm yazdim.kinu elliyi gecmemis:-( burdan konusalim
bizim sorun esimde ydi morfoloji bozuk du cnm
kaçtı peki hatırlıyomusun?bizde hareket ve morfoloji düşük.bendede polikistikover olunca korkuyorum olmayacak diye oyüzden soruyorum.birde tedavin adetin ikinci gün başladı herlde transfere kadar kaç gün sürdü yazarmısın?
Cnm yuzde 0morfoloji uc ay ilacla yuzde 1oldu adwtin ikinci gunu basladim 13gun surdu bnimki korkma insallah olur cnm insallahh
ben daha başlamadım cnm nisan gibi düşünüyoruz.sizde sıkıntı neydi esila?
Ay ne guzel valla bebislerimizle birlikte valla pek guzel olur insallah insallahhh cnm.bnim tutar bebisim sarilir bna duam isteyen herkeze gurban olsum Allah aratmasin zor cok zor
Eşimde mırfoloji ve hareketsizlik,bende de enfometriozis vardı.. Sizinde az kalmış Allah yardımcımız olsun..
💗💗💗💗💗💗
amin inşallah.sen hangi aşamadasın şuan nasıl gidiyor tedavin?birde kullandıgın ilaçları yazabilirmisin?
Başak tamam okudum 13. Gün transfer olmuşsun..benim çrş 11. Gün oluyo kontrole çağırdı. Ama senin dondurulmuş muydu bak şimdi karıştırdım 😕 benim yumurta toplama gününü merak ediyorum. Çok tırsıyom ondan 😱😱😱 çığlık atasım geliyo kız 😫😫😫
💗💗💗💗💗💗
Sen napıyosunya yatıyo musun sürekli?? Ne dedi Turgut bey?? Bi de adetin kaçıncı günü transfer yaptı??
💗💗💗💗💗💗
Yatiyom cnm insallah olur hayirlisiyla cnm cok zor veklemek dusunmemeye calisiyomm :--)
Kiz daha cikmaz ki uc gun olcak yarin idrarda test de yaptirmio esim kizar kiz cikmayinca uzuluo insan o yuzden yaptirtmio kiz gecen.kondugunda erken yaptim testti cikmadi cok uzulduydum.olmadi die erken oldubasak nezaman test yapacaksın?yarın test yapsana ama tek çizgi çıkarsa hiç güvenme sen ona erken oldugu içindir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?