Tüp Bebek Merkezleri Kayseri Acıbadem Hastanesi Dr Turgut Aydın'a tedavi olanlar

tatlım çok sağol cevabın için okudum sayende ve hiç hoşuma gitmedi ben de turgut beyin hastası olucam inşallah gidiyorum mayısta memlekete hakkımızda hayırlısı Allah ol derse olur inşallah dr.u suçlamam ama bir arkadaşım dr.sekreteriyle kavga etti tutan bebeği de düştü onun için hem dr.hem ekip önemli benim için parasını da geçtim psikolojim bozlumasın yeter sen ne yaptın peki merak ediyorum hepinizi sen denedin mi oldu mu olmadı mı yazabilir misin bana canım

Canim oncelikle RABBIM yar ve yardimcin olsun.ben turgut beyde ozel olarak yaptirdim tup bebegi yumurta toplama asamadinda 4250 tl odeme yaptik,tum tedavi surecinde kullandigim ilaclar toplamda 1000 tlyi buldu.rapor oldugunda ne kadari odeniyor bilmiyorum ama belki bu fiyatlar fikir sahibi olman icin isine yarayabilir.hastaneyi arayip konusursan daha net bi bilgi alabilirsin.

evet canım ben bekleyemedim 6. gün baktırdım. çok şükür olumlu sonuç göründü..

İki tane yerlestirdiler canim insallah sikica tutunsunlar kiz hepimiziki tutunur insallah sag salim cnm sen ne zaman basladinki uzunmu suruoo seninki

Walla ne iyi olurdu tanışsaydık önceden ben de güldüm şimdi kendi kendime 😀😀 ben adetle birlikte başladım şimdi çrş gitcem kontrole tekrar. Sonra da günaşırı çağırıp bakacak sanırım 😔 Nisan bir gibi yumurta toplama var beşi gibi de yerleştirilecek sanırım..ben de sana dua ediyorum inşallah güzel haberlerini verirsin..belki koca göbeklerle tanışırız.. 😜😜

💗💗💗💗💗💗

Ay ne guzel valla bebislerimizle birlikte valla pek guzel olur insallah insallahhh cnm.bnim tutar bebisim sarilir bna duam isteyen herkeze gurban olsum Allah aratmasin zor cok zor

Kardelencim mesaj ginderemiyorum cnm yazdim.kinu elliyi gecmemis:-( burdan konusalim
bizim sorun esimde ydi morfoloji bozuk du cnm

kaçtı peki hatırlıyomusun?bizde hareket ve morfoloji düşük.bendede polikistikover olunca korkuyorum olmayacak diye oyüzden soruyorum.birde tedavin adetin ikinci gün başladı herlde transfere kadar kaç gün sürdü yazarmısın?

Cnm yuzde 0morfoloji uc ay ilacla yuzde 1oldu adwtin ikinci gunu basladim 13gun surdu bnimki korkma insallah olur cnm insallahh

Cnm yuzde 0morfoloji uc ay ilacla yuzde 1oldu adwtin ikinci gunu basladim 13gun surdu bnimki korkma insallah olur cnm insallahh

inşallah cnm ya bizdede %4 tü düşük dendi.hangi ilacı kullandı eşin?polikistkover varmıydı sende? buarada sen nasılsın varmı belirti falan nezaman test yapmayı düşünüyosun? senin ilk denemende tutmuştu demi?

Ay ne guzel valla bebislerimizle birlikte valla pek guzel olur insallah insallahhh cnm.bnim tutar bebisim sarilir bna duam isteyen herkeze gurban olsum Allah aratmasin zor cok zor

Sen napıyosunya yatıyo musun sürekli?? Ne dedi Turgut bey?? Bi de adetin kaçıncı günü transfer yaptı??

💗💗💗💗💗💗

Başak tamam okudum 13. Gün transfer olmuşsun..benim çrş 11. Gün oluyo kontrole çağırdı. Ama senin dondurulmuş muydu bak şimdi karıştırdım 😕 benim yumurta toplama gününü merak ediyorum. Çok tırsıyom ondan 😱😱😱 çığlık atasım geliyo kız 😫😫😫

💗💗💗💗💗💗

Yok cnm dondurulmus konmadi bastan tedaviye basladim kisiden.kisoye degisio cnm bnim gecen sefer ucgun fazla surmusdu bu.kisa surdu

basak nezaman test yapacaksın?yarın test yapsana ama tek çizgi çıkarsa hiç güvenme sen ona erken oldugu içindir
Kiz daha cikmaz ki uc gun olcak yarin idrarda test de yaptirmio esim kizar kiz cikmayinca uzuluo insan o yuzden yaptirtmio kiz gecen.kondugunda erken yaptim testti cikmadi cok uzulduydum.olmadi die erken oldu
Cikmamis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…