Tüp Bebek Merkezleri Kayseri Acıbadem Hastanesi Dr Turgut Aydın'a tedavi olanlar

Kiz daha cikmaz ki uc gun olcak yarin idrarda test de yaptirmio esim kizar kiz cikmayinca uzuluo insan o yuzden yaptirtmio kiz gecen.kondugunda erken yaptim testti cikmadi cok uzulduydum.olmadi die erken oldu
Cikmamis

anladım cnm idrarda çıkmayabilir haklısın.kan tahlili yaptırabilirdin.durunnehir nikli arkadsımz 6. gün kan tahlilnde ögrenmişti o aklıma geliyor hep.ben çok sabırsızım herlde ya.neyse dedigin gibi üzülmemek için beklemek daha mantıklı heralde.

Yapma dur bekle biraz ama evet düşünmemeye çalış 😜😜😜 bu mümkün değil ki.. En güzeli iyi düşün onları hisset bırakmayın beni de döverim de tehdit et beş kardeş geliyo bak de.. 😜 Aman güzel düşün işte ya mutlu ol onlar da bırakmaz seni. Sakın tereddüt etme.. 😘

💗💗💗💗💗💗

İnsallah kizlar insallah bnde cok sabirsizimmm illa olcak o an gecen sefer yaptim.tahlili uzulmeyim diye bu sefer yapmicamm Allahin izniyle olacak insallah hepimiz anne olcakkk

amin inşallah.sen hangi aşamadasın şuan nasıl gidiyor tedavin?birde kullandıgın ilaçları yazabilirmisin?

Canım bana adetten 10 gün önce lucrin başladı . Adetin 7. Günü gonal f ve menogon ilave etti. 11. Güne kadar bu üçü devam.. 11. Gün kontrol..

💗💗💗💗💗💗

İnsallah kizlar insallah bnde cok sabirsizimmm illa olcak o an gecen sefer yaptim.tahlili uzulmeyim diye bu sefer yapmicamm Allahin izniyle olacak insallah hepimiz anne olcakkk

Canim sakin erken yapma tahlili drun kacinci gun kan vermeni istedi ise o gun kan ver.bizim tedavilerimizde moral cok onemli erken yaptirinca insanin morali bozuluyor ister istemez.insaALLAH hyirli haberler alirsin.

Hayır hayır..işte çrş belli olur yumurta toplama günüm sanırım. Ama çok korkuyorum ondan. Çok zor oluyo mu??işlem ve sonrası??

💗💗💗💗💗💗
Canim opuya girerken bi anesteziyi aldigini hatirliyorsun bide odada gozunu aciyorsun.bana agri kesici yazmisti dr agrin olursa kullan diye ilaci icecek kadar agrim olmadi.

Miracım tşk ederim.. Ya işte herkes öyle bi yazıyoki insan çok tedirgin oluyo..gerçi rahim filmi içinde bi sürü şey okumuştum ama hiç acı çekmemiştim.. Sen ne durumdasın??

💗💗💗💗💗💗

Evet canim moral cok onemli uzulmedim dioz ama uzuluoz gecen sefer yaptim cikmayinca tuttu tutmadimi diye iim icimi yediydi insallah bu tutar yedi gunum var kanda baktircaz insallah Allahim saglikli sihhatli nasip eder insallah senin kac ay oldu cnm zor geciyomu mira...

RABBIMe sukurler olsun ilk denemede pozitif sonuc aldik.13. Haftamiz bitmek uzere canim

4. Ayin icindeyiz canim bulanti disinda herhangi bi sikayetim yok cok sukur

RABBIMe sukurler olsun ilk denemede pozitif sonuc aldik.13. Haftamiz bitmek uzere canim

Ayyy nası güzel nası.. Darısı önce basak50 ile bana.. Sonra isteyen herkese..dimi kız?? 😊😊 hayırlı uğurlu olsun. Tek mi çoğul mu mira??

💗💗💗💗💗💗

Hayır hayır..işte çrş belli olur yumurta toplama günüm sanırım. Ama çok korkuyorum ondan. Çok zor oluyo mu??işlem ve sonrası??

💗💗💗💗💗💗

Opuda turgut bey yanındaki doktora hasta sana güvenirse acı hisstmez demişti. dediği gibi de oldu genel anestezi yapmadı bana uyumadım yani lokal yaptı ve o kadar da çok ağrı olmadı turgut beye güvenin

Opuda turgut bey yanındaki doktora hasta sana güvenirse acı hisstmez demişti. dediği gibi de oldu genel anestezi yapmadı bana uyumadım yani lokal yaptı ve o kadar da çok ağrı olmadı turgut beye güvenin

Öyle mi..hadi inşallah çok saol canım..acaba herkesi mi lokal yapıyo?genel yapsa zaten bi de utanıyom ki nası..tümden bayılıyım da utanmayım bari.. 😜😜

💗💗💗💗💗💗

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…