Tüp Bebek Merkezleri Kayseri Acıbadem Hastanesi Dr Turgut Aydın'a tedavi olanlar

canım allahım kucagina almayı nasip etsin benimlide tuttu galiba 10. gün kan yaptım 48.5 cıktı yarın doktora gidecim bakalım hayırlısı

Azramelek Allah bagislasin kucagina almayi nasip etsin insallah bizde hamile kaliriz insallah bebislerim.bna sarilmislardir simdi Allahim hayirli saglikli sihhatli tutunmustur insallah isteyen.herkeze Allahim nasip et

Azramelek Allah bagislasin kucagina almayi nasip etsin insallah bizde hamile kaliriz insallah bebislerim.bna sarilmislardir simdi Allahim hayirli saglikli sihhatli tutunmustur insallah isteyen.herkeze Allahim nasip et

amin canım bakalım yarında yüksek cıkacakmı allahim herkese yaşatsın bu sevinci

Herkesi lokal yaptığını sanmıyorum hemşirelerin bi gecikmesydi sanırım doktor baktı anestezi yapılmamış uyumamıştım istersen hiç uyutmayayım dedi. siz nasıl bilirsiniz diyince lokal yapayım dayanamayacak olursan genel yaparız dedi. zaten sakinleştirici iğne de yapıyolar. Ha yine de genel tavsiye ederim hiç acı duymazsın. Söylemeye çalıştığım eğer acı eşiğin çok düşük değilse dayanılmayacak bişey değil opu korkma hiç hissetmemek tabiki daha iyi ama.

Yoyoo öyle çıtkırıldım değilim 😊😊 ben de katılıyorum sana eminim yine abartıldığı gibi değildir.. Senin nası gidiyo peki şimdi?? Ne kadar oldu?

💗💗💗💗💗💗

Hayır hayır..işte çrş belli olur yumurta toplama günüm sanırım. Ama çok korkuyorum ondan. Çok zor oluyo mu??işlem ve sonrası??

💗💗💗💗💗💗

zor bir işlem değil canım, korkmana gerek yok. doktorum bana hiç anestezi uygulamadı, ama çok narin davrandığından hiç acı duymadım. işlem sonrasında birkaç saat hafif sızı oldu o kadar..

Ne guzel cnm.insallah bnde olumlu sonucu gorebilirim beklemek cor insan iyice stres yapiyo valla Allahim bnada nasip eder insallah o duyguyu isteyen herkeze insallah...

İnşallah rabbim isteyen herkese nasip eder.. İçini ferah tutmak çok önemli..
Dua et devamlı.. Ya Halik,Ya Bari,Ya Musavvir,Ya Mübdi,Ya Muhyi esmalarını her gün oku, ihmal etme.. Ben tedavinin başından beri okuyorum..

zor bir işlem değil canım, korkmana gerek yok. doktorum bana hiç anestezi uygulamadı, ama çok narin davrandığından hiç acı duymadım. işlem sonrasında birkaç saat hafif sızı oldu o kadar..

Tşk ederim durunehir.. Senin ne kadar oldu??tek mi ikiz mi??

💗💗💗💗💗💗

Ayyy nası güzel nası.. Darısı önce basak50 ile bana.. Sonra isteyen herkese..dimi kız?? 😊😊 hayırlı uğurlu olsun. Tek mi çoğul mu mira??

💗💗💗💗💗💗

Canim cogul gebelikle basladik ama bebeklerden birinin kalp atislarini hic duyamadik tek olarak devam ediyoruz.RABBIM isteyen herkese nasip etsin.

canım allahım kucagina almayı nasip etsin benimlide tuttu galiba 10 gün kan yaptım 48.5 cıktı yarın doktora gidecim bakalım hayırlısı

Canim gozun aydin RABBIM saglikli bi hamilelik sonrasi evladini kucagina almayi nasip etsin.

İyi aman olmasin cnm Allahin izniyle kucana alirsin insallah bizede Allahim nasip eder insallahh ...bkleme cok zor:-(

InsaALLAH canim kimsenin kucagi bos kalmasin.inan ben test gununu hic saymadim bile ama simdi kontrole gidecegimizde zaman bi turlu gecmek bilmiyor.

💗💗💗💗💗💗

Âmin inşallah..

💗💗💗💗💗💗

İnsallah cnm insallah okuyorum tedaviye basladimdan beri insallah saglikli sihhatli olur rabbim.isteyen herkeze nasip etsin insallah sen ne zaman test yapacan cnm

Bende saymamaya calisiomm cnm ama yinede olmiyo sen.nasi bekledin bide ben cok sabirsizim ya insallah bizde anne olacaz cnm buraya yazacaz

💗💗💗💗💗💗

Benimki tek embriyoydu zaten.. O da tuttu çok şükür.. 9 haftalık oldu..

İnsallah cnm insallah okuyorum tedaviye basladimdan beri insallah saglikli sihhatli olur rabbim.isteyen herkeze nasip etsin insallah sen ne zaman test yapacan cnm

Benimki 9 haftalık oldu canım..

Kizlar ya bnim sol tarafimda arada bisey batiyo.gibi sizce bebislerim.ordamidir birde ben bu ara cok tuvalete gidiyorum.bi sakincasi olmaz demi :-(

Kizlar bna bi bilgi verin sol tarafimda arada bi batmalar oluyo bebislerim ordamidir benimlemidir bide cok tuvalete cikiyorum bi sorun.olmaz demi kizlar ...

kaçtı morfoloji hatırlıyomusun? bizimki%4 ve harekette biraz düşük polikistikoverde var inşallah bizimde olur
canım meraba kusura bakma bebek olunca anca yazabiliyorum ....morfoloji birinde %6 birinde %9 çıkmış....ileri hızlıdada düşüklük vardı....umarım tedavin hayırlı olurda benim gibi bebeğini kucağına alırsın aminnnnn....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…