- Konu Sahibi damlailayda
-
mrb azra gözün aydın hayırlı olsun.inşallah sag saglim kucagına alırsın.sendemi turgut beyin hastasısın?bu ilk denemenmi?
canım allahım kucagina almayı nasip etsin benimlide tuttu galiba 10. gün kan yaptım 48.5 cıktı yarın doktora gidecim bakalım hayırlısı
Azramelek Allah bagislasin kucagina almayi nasip etsin insallah bizde hamile kaliriz insallah bebislerim.bna sarilmislardir simdi Allahim hayirli saglikli sihhatli tutunmustur insallah isteyen.herkeze Allahim nasip et
Öyle mi..hadi inşallah çok saol canım..acaba herkesi mi lokal yapıyo?genel yapsa zaten bi de utanıyom ki nası..tümden bayılıyım da utanmayım bari.. 😜😜
💗💗💗💗💗💗
Herkesi lokal yaptığını sanmıyorum hemşirelerin bi gecikmesydi sanırım doktor baktı anestezi yapılmamış uyumamıştım istersen hiç uyutmayayım dedi. siz nasıl bilirsiniz diyince lokal yapayım dayanamayacak olursan genel yaparız dedi. zaten sakinleştirici iğne de yapıyolar. Ha yine de genel tavsiye ederim hiç acı duymazsın. Söylemeye çalıştığım eğer acı eşiğin çok düşük değilse dayanılmayacak bişey değil opu korkmahiç hissetmemek tabiki daha iyi ama.
Hayır hayır..işte çrş belli olur yumurta toplama günüm sanırım. Ama çok korkuyorum ondan. Çok zor oluyo mu??işlem ve sonrası??
💗💗💗💗💗💗
Ne guzel cnm.insallah bnde olumlu sonucu gorebilirim beklemek cor insan iyice stres yapiyo valla Allahim bnada nasip eder insallah o duyguyu isteyen herkeze insallah...
zor bir işlem değil canım, korkmana gerek yok. doktorum bana hiç anestezi uygulamadı, ama çok narin davrandığından hiç acı duymadım. işlem sonrasında birkaç saat hafif sızı oldu o kadar..
Ayyy nası güzel nası.. Darısı önce basak50 ile bana.. Sonra isteyen herkese..dimi kız?? 😊😊 hayırlı uğurlu olsun. Tek mi çoğul mu mira??
💗💗💗💗💗💗
canım allahım kucagina almayı nasip etsin benimlide tuttu galiba 10 gün kan yaptım 48.5 cıktı yarın doktora gidecim bakalım hayırlısı
İyi aman olmasin cnm Allahin izniyle kucana alirsin insallah bizede Allahim nasip eder insallahh ...bkleme cok zor:-(
zor bir işlem değil canım, korkmana gerek yok. doktorum bana hiç anestezi uygulamadı, ama çok narin davrandığından hiç acı duymadım. işlem sonrasında birkaç saat hafif sızı oldu o kadar..
Canim cogul gebelikle basladik ama bebeklerden birinin kalp atislarini hic duyamadik tek olarak devam ediyoruz.RABBIM isteyen herkese nasip etsin.
Canim gozun aydin RABBIM saglikli bi hamilelik sonrasi evladini kucagina almayi nasip etsin.
InsaALLAH canim kimsenin kucagi bos kalmasin.inan ben test gununu hic saymadim bile ama simdi kontrole gidecegimizde zaman bi turlu gecmek bilmiyor.
İnsallah cnm insallah okuyorum tedaviye basladimdan beri insallah saglikli sihhatli olur rabbim.isteyen herkeze nasip etsin insallah sen ne zaman test yapacan cnmİnşallah rabbim isteyen herkese nasip eder.. İçini ferah tutmak çok önemli..
Dua et devamlı.. Ya Halik,Ya Bari,Ya Musavvir,Ya Mübdi,Ya Muhyi esmalarını her gün oku, ihmal etme.. Ben tedavinin başından beri okuyorum..
Canim cogul gebelikle basladik ama bebeklerden birinin kalp atislarini hic duyamadik tek olarak devam ediyoruz.RABBIM isteyen herkese nasip etsin.
Canim gozun aydin RABBIM saglikli bi hamilelik sonrasi evladini kucagina almayi nasip etsin.
InsaALLAH canim kimsenin kucagi bos kalmasin.inan ben test gununu hic saymadim bile ama simdi kontrole gidecegimizde zaman bi turlu gecmek bilmiyor.
Tşk ederim durunehir.. Senin ne kadar oldu??tek mi ikiz mi??
💗💗💗💗💗💗
İnsallah cnm insallah okuyorum tedaviye basladimdan beri insallah saglikli sihhatli olur rabbim.isteyen herkeze nasip etsin insallah sen ne zaman test yapacan cnm
Benimki tek embriyoydu zaten.. O da tuttu çok şükür.. 9 haftalık oldu..
Benimki 9 haftalık oldu canım..
Ayyy severim..çok tebrik ediyorum canım..Allah kucağına almayı nasip etsin..
💗💗💗💗💗💗
Benimki tek embriyoydu zaten.. O da tuttu çok şükür.. 9 haftalık oldu..
Benimki 9 haftalık oldu canım..
canım meraba kusura bakma bebek olunca anca yazabiliyorum ....morfoloji birinde %6 birinde %9 çıkmış....ileri hızlıdada düşüklük vardı....umarım tedavin hayırlı olurda benim gibi bebeğini kucağına alırsın aminnnnn....kaçtı morfoloji hatırlıyomusun? bizimki%4 ve harekette biraz düşük polikistikoverde var inşallah bizimde olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?