- Konu Sahibi damlailayda
-
Kizlar bna bi bilgi verin sol tarafimda arada bi batmalar oluyo bebislerim ordamidir benimlemidir bide cok tuvalete cikiyorum bi sorun.olmaz demi kizlar ...
Başaaakkk umutlandırmak istemem ama sık tuvalete gitmek hamilelik belirtisi diye okudum bikaç yerde.. İnşallah öyledir.. Bence batmalar da normal..yarın soruyum Turgut beye istersen 😊😊
💗💗💗💗💗💗[/QUO
cnm.insallah oyledir ya senin kontrolunmu var yarin
Evet..yarın 11. günüm sanırım opu tarihi verir..sence verir mi??sen nasısın alıştın mı duruma??
💗💗💗💗💗💗
Bu gitmende verir galiba cnm bnde yatiyorum evde dinleniom iste cnm.insallah anne olucaz
Hmm.ne guzel masallah cnm Allah bagislasin.kucagina da saglikli sihhatli alirsin insallah cnm...
Canim oncelikle RABBIM yar ve yardimcin olsun.ben turgut beyde ozel olarak yaptirdim tup bebegi yumurta toplama asamadinda 4250 tl odeme yaptik,tum tedavi surecinde kullandigim ilaclar toplamda 1000 tlyi buldu.rapor oldugunda ne kadari odeniyor bilmiyorum ama belki bu fiyatlar fikir sahibi olman icin isine yarayabilir.hastaneyi arayip konusursan daha net bi bilgi alabilirsin.
İnşallah başakcım..yat kalkma dinlen bolca..güzel düşün olacak inşallah..önce senin haberini alacaz sonra benim...
💗💗💗💗💗💗
amin canım inşallah.. Allah isteyen herkese nasip etsin..
Amin canım, teşekkürler.. İnşallah isteyen herkese nasip eder Rabbim..
Yatiom valla ay oyle cok uyku basiyo insallah canim insallah ikimizinkide Allah izin verirse ayni ay dogar ne guzel valla ya Allahim nasip eder insallah hayirsizsa hayirli kilar insallah cnmm
Başak senin ikisi de tuttu gibi bi his var içimde..ay öyle dua ediyorum ki inşallaahhh..ne zaman tam kan tahlili??
💗💗💗💗💗💗
sağol canım teşekkür ederim verdiğin bilgi için.toplamda 5250 tl çok iyi rakam istanbula göre burada 9000 dedi acıbadem ekstralar olmadan çok fark var arada.bu arada sorunumuz aynımıydı bilmiyorum ama embriyolara pgd yapıldımı bu rakama dahilmi acaba??
Başak senin ikisi de tuttu gibi bi his var içimde..ay öyle dua ediyorum ki inşallaahhh..ne zaman tam kan tahlili??
💗💗💗💗💗💗
Naptin cnm doktordamisin hala ne dedi ne zamanmis Allah izin verirse opu hayirlisiyla
İnsallah canim pazartesi gunu kan testi yapacaz hayirlisiyla insallah tutmustur cnm insallah hepimiz anne olcak hayirlisiyla cnm sen.kac senelik evlisin ...
Benim 4 bitti ama son bir yıldır bebek düşünüyoruz..sen?? Pzt gelmez artık hadi hayırlısı..pzt buraya mı geliyorsunuz??
💗💗💗💗💗💗
Merhaba sizde kahverengi lekeler geliyor mu :/
Benim de uc sene oldu cnm uc senedir istiyoruz Allahim.insallah bu sefer nasip eder biz pazartesi burda yaptirir oyle geliriz cnm.insallah pazartesi hayirli sonuc alir yuzumuz guler insallah:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?