Tüp Bebek Merkezleri Kayseri Acıbadem Hastanesi Dr Turgut Aydın'a tedavi olanlar

Kizlar bna bi bilgi verin sol tarafimda arada bi batmalar oluyo bebislerim ordamidir benimlemidir bide cok tuvalete cikiyorum bi sorun.olmaz demi kizlar ...

Başaaakkk umutlandırmak istemem ama sık tuvalete gitmek hamilelik belirtisi diye okudum bikaç yerde.. İnşallah öyledir.. Bence batmalar da normal..yarın soruyum Turgut beye istersen 😊😊

💗💗💗💗💗💗

Evet..yarın 11. günüm sanırım opu tarihi verir..sence verir mi??sen nasısın alıştın mı duruma??

💗💗💗💗💗💗

sağol canım teşekkür ederim verdiğin bilgi için.toplamda 5250 tl çok iyi rakam istanbula göre burada 9000 dedi acıbadem ekstralar olmadan çok fark var arada.bu arada sorunumuz aynımıydı bilmiyorum ama embriyolara pgd yapıldımı bu rakama dahilmi acaba??

İnşallah başakcım..yat kalkma dinlen bolca..güzel düşün olacak inşallah..önce senin haberini alacaz sonra benim...

💗💗💗💗💗💗

Yatiom valla ay oyle cok uyku basiyo insallah canim insallah ikimizinkide Allah izin verirse ayni ay dogar ne guzel valla ya Allahim nasip eder insallah hayirsizsa hayirli kilar insallah cnmm

aminnnn inşallah rabbim dualarimizi kabul etsin.acilan ellerimizi geri cevirmesin.bizleri evlatla sinamasin.imtihanimizi kolay kilsin.dert verip derman aratmasin.kucaklarimizi bos koymasin.yuvalarimizi cocuk sesleriyle şenlendirsin.evlatsiz evler. evlatsiz eşler birakmasin insallah.kimki bir müslüman kardesi icin cani gönülden dua ederse, melekler hep bir agizdan aynisi yada gönlundeki senin icinde olsun der ve amin dermis.birbirimize dua edelim arkadaslar.özellikle hamile arkadaslar bizede dua edin nolur.hepimizin hakknda hayirlisi olsun..

Yatiom valla ay oyle cok uyku basiyo insallah canim insallah ikimizinkide Allah izin verirse ayni ay dogar ne guzel valla ya Allahim nasip eder insallah hayirsizsa hayirli kilar insallah cnmm

Başak senin ikisi de tuttu gibi bi his var içimde..ay öyle dua ediyorum ki inşallaahhh..ne zaman tam kan tahlili??

💗💗💗💗💗💗

Başak senin ikisi de tuttu gibi bi his var içimde..ay öyle dua ediyorum ki inşallaahhh..ne zaman tam kan tahlili??

💗💗💗💗💗💗

İnsallah canim pazartesi gunu kan testi yapacaz hayirlisiyla insallah tutmustur cnm insallah hepimiz anne olcak hayirlisiyla cnm sen.kac senelik evlisin ...

Bizim ilk deneme oldugu icin Pgt yapilmadi canim,imsi ve lazerle yakma islemi yapildi.

İnsallah canim pazartesi gunu kan testi yapacaz hayirlisiyla insallah tutmustur cnm insallah hepimiz anne olcak hayirlisiyla cnm sen.kac senelik evlisin ...

Benim 4 bitti ama son bir yıldır bebek düşünüyoruz..sen?? Pzt gelmez artık hadi hayırlısı..pzt buraya mı geliyorsunuz??

💗💗💗💗💗💗

Benim 4 bitti ama son bir yıldır bebek düşünüyoruz..sen?? Pzt gelmez artık hadi hayırlısı..pzt buraya mı geliyorsunuz??

💗💗💗💗💗💗

Benim de uc sene oldu cnm uc senedir istiyoruz Allahim.insallah bu sefer nasip eder biz pazartesi burda yaptirir oyle geliriz cnm.insallah pazartesi hayirli sonuc alir yuzumuz guler insallah:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…