Tüp Bebek Merkezleri Kayseri Acıbadem Hastanesi Dr Turgut Aydın'a tedavi olanlar

İnsallah cnm ya hayirlisi iki embriyo cnm.ikizdir insallah hayirlisiyla saglikli sihhatli insalllah

insallah basak hamilesindir.benim anlamadigim normalde bhcg gun icinde sonuclanir seninki neden yarina kaldi.baska yerde verseydin keske birgün dahami beklicez simdi:)

İnsallah canim avanosdaki acibademde verdik kan sonuclar yarin cikcakmis insallah hayirli sonuclar alirim testte ikinci cizgi belli yani insallah degerimde yuksek cikar
Niye ki yarın ya.Çok geç değil mi.Aynı gün çıkıyordu.Neyse oranın uygulaması öyle galiba.Sağlık olsun haber güzel olur inşallah.Bugün yarın önemli değil.

insallah basak hamilesindir.benim anlamadigim normalde bhcg gun icinde sonuclanir seninki neden yarina kaldi.baska yerde verseydin keske birgün dahami beklicez simdi:)

İnsallah hamileyimdir fistigim hayirlisiyla sonuclanir kizlar cocuklar sayesinde iyi arkadas olduk ha gorusuruz insallah bir gun....

İnsallah cnm ya hayirlisi iki embriyo cnm.ikizdir insallah hayirlisiyla saglikli sihhatli insalllah

merhaba bende turgut beyin hastasıyım... 25 mart salı günü 2 embriyo transferim yapıldı. ilk talil için perşembeyi bekliyorum. umarım önce sen ardından ben ve diğer arkadaslar güzel haberler alırız :)

merhaba bende turgut beyin hastasıyım... 25 mart salı günü 2 embriyo transferim yapıldı. ilk talil için perşembeyi bekliyorum. umarım önce sen ardından ben ve diğer arkadaslar güzel haberler alırız :)

İnsallah canim hayirlisiyla Allahim hepimizin gonlune gore versin insallah ...

başak hamilesin inşallah demedimmi.............hiç ablanızıduymuyorsunuz...............inşallah bebeklerimizle buluşuruz.............tüpdaş oluruz demi............................

GAMZEDE hadi hayırlısı.............tedavi sürecin nasıldı...............rahatmıydın............güzel geçtimi..........

esila bugünmü toplandı yumiler..........nasıl geçti............çarşamba dedimi doktor...............peki transferden sonraki ilaçların nedi.r.......bende gelecegim..istersen çarşamba buluşalımmı?...........................

Kiz buyuk.ihtimal.bizde carsamba gelecegiz insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…