- Konu Sahibi damlailayda
-
İçini ferah tut canım.İnşallah bebeğin bu sefer seni hiç bırakmaz.Kan testini ne zaman yaptıracaksın.İdrarda bu kadar erken çizgi gördüğüne göre değerin yüksektir.Bu sefer sıkı tutunmuştur bebeğin.Tek embriyo mu???
İnsallah cnm ya hayirlisi iki embriyo cnm.ikizdir insallah hayirlisiyla saglikli sihhatli insalllah
inşallah İKİSİ DE TUTUNMUŞTUR CANIM.BİZE HABER VER TEST SONUCUNU ÖĞRENİNCE.
İnsallah canim avanosdaki acibademde verdik kan sonuclar yarin cikcakmis insallah hayirli sonuclar alirim testte ikinci cizgi belli yani insallah degerimde yuksek cikar
Canim insaALLAH kan testide idrar testini tastik eder
Niye ki yarın ya.Çok geç değil mi.Aynı gün çıkıyordu.Neyse oranın uygulaması öyle galiba.Sağlık olsun haber güzel olur inşallah.Bugün yarın önemli değil.İnsallah canim avanosdaki acibademde verdik kan sonuclar yarin cikcakmis insallah hayirli sonuclar alirim testte ikinci cizgi belli yani insallah degerimde yuksek cikar
Niye ki yarın ya.Çok geç değil mi.Aynı gün çıkıyordu.Neyse oranın uygulaması öyle galiba.Sağlık olsun haber güzel olur inşallah.Bugün yarın önemli değil.
insallah basak hamilesindir.benim anlamadigim normalde bhcg gun icinde sonuclanir seninki neden yarina kaldi.baska yerde verseydin keske birgün dahami beklicez simdi:)
İnsallah cnm ya hayirlisi iki embriyo cnm.ikizdir insallah hayirlisiyla saglikli sihhatli insalllah
merhaba bende turgut beyin hastasıyım... 25 mart salı günü 2 embriyo transferim yapıldı. ilk talil için perşembeyi bekliyorum. umarım önce sen ardından ben ve diğer arkadaslar güzel haberler alırız :)
GAMZEDE hadi hayırlısı.............tedavi sürecin nasıldı...............rahatmıydın............güzel geçtimi..........merhaba bende turgut beyin hastasıyım... 25 mart salı günü 2 embriyo transferim yapıldı. ilk talil için perşembeyi bekliyorum. umarım önce sen ardından ben ve diğer arkadaslar güzel haberler alırız :)
başak hamilesin inşallah demedimmi.............hiç ablanızıduymuyorsunuz...............inşallah bebeklerimizle buluşuruz.............tüpdaş oluruz demi............................
esila bugünmü toplandı yumiler..........nasıl geçti............çarşamba dedimi doktor...............peki transferden sonraki ilaçların nedi.r.......bende gelecegim..istersen çarşamba buluşalımmı?...........................
İnsallah canim hayirlisiyla tupdas oluruz canim
Kiz buyuk.ihtimal.bizde carsamba gelecegiz insallah
sen niye geliyorsun.............söyle bakayım.........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?