- Konu Sahibi damlailayda
-
eeeeeeeeee buluşalım ozaman...........piknikte yaparız..............
Kiz kan verdim.bugun yarin sonuc alip dokturun.yanina gitecez .. iyi inşallah buluşalım ozaman......ben ögle orda olacagım inşallah................acaba tamam bugün transfer dermi............yoksa zannedersem allahtan bir mani gelmezse..........perşembe belki cuma............
Kiz ne guzel valla ha yapariz
Kiz aseriyom.valla ya psikolojik yada bilniyorum canim yas hurma istiyoranlaşıldı sen hamilesin..........piknige bile aşeriyorsun..................
Kiz aseriyom.valla ya psikolojik yada bilniyorum canim yas hurma istiyor
Kiz kan verdim.bugun yarin sonuc alip dokturun.yanina gitecez .. iyi inşallah buluşalım ozaman......ben ögle orda olacagım inşallah................acaba tamam bugün transfer dermi............yoksa zannedersem allahtan bir mani gelmezse..........perşembe belki cuma............
Hm tm cnm insallah hayirlisi senin.icin hangisi iyi olacaksa o olur insallah...
yaş hurma bilmem ama................hurma var istersen getireyim..............................
GAMZEDE hadi hayırlısı.............tedavi sürecin nasıldı...............rahatmıydın............güzel geçtimi..........
biraz müsade namaza...........................
fakültedeki yılmaz sahin di bi önce ki doktorum. 2 tedavi ve ikiside iptal. opu yapılamadı. bir tane bile yumurta gelişmedi .aslında cok fazla oluyor ama gelişmiyordu. hoca bana artık sana yapacak bişey kalmadı tıp senin durmunu acıklayamıyor dedi.
iptal edilen tedaviden 10 gün sonra turgut beye gttim. hemen o gün yeni bir tedaviye basladık çok güzel geçen bi süreçten sonra opu yapıldı 6 tane yumurta cıktı. 5i döllendi çok kaliteli oldugnu söylediği 2 tanesini transfer etti. :))
yılmaz efendinin acımadan elimizden aldıgı umudu turgut bey kahramanımız olup bize geri verdi. ben daha önce 5 defa yasadım tedavi macerası çok alışkınım bu yüzden. 3 günlük rapor alıp dinlendim. sonra işime gitmeye devam . hiç yatmadım. çünkü daha önce çok titizlik göstermeme ragmen tutunamadı bu defa rahattım.
umuyorum ki bize karanlığı gösteren rabbim ışığıda gösterir...
Bi doktorlan kalmayacan aslinda arastiracan bide yilmaz sahine iyi diolar bna cok dediler yilmaz sahine git diye ben gitmedim turgut bey guzel iyi bi doktor o kadar para gidio bizim.ilk arzu hanimdi cok pismaniz oraya gittimuz icin Ama Allahtan hayirlisi buymus insallah Allah herkezin istedigini saglikli sihhatli verir herkeze
benim de ilk doktorum zeki yılmaz... onunla 3 tedavim oldu 1 i iptal ikisi başarısız... sonra yılmaz sahine gttim. bu işler göreceli artkadasım yıllardır pco ile mücadele ediyorum 30 yasındayım. çok doktorla görüştüm ama yılmaz sahin kadar negatif birini hiç tanımadım. turgut bey hamile olunca gidersin bak oluyormus dersin dedi ama yok bir daha görmeyim onu
benim de ilk doktorum zeki yılmaz... onunla 3 tedavim oldu 1 i iptal ikisi başarısız... sonra yılmaz sahine gttim. bu işler göreceli artkadasım yıllardır pco ile mücadele ediyorum 30 yasındayım. çok doktorla görüştüm ama yılmaz sahin kadar negatif birini hiç tanımadım. turgut bey hamile olunca gidersin bak oluyormus dersin dedi ama yok bir daha görmeyim onu
kızlar transferden sonra ne yaptınız..........duş ..........namaz............. tesbihat..........dua...........yiyecek..................dışarı çıkma..........söylermisiniz........
Ben on gundur evin icindeyim oturdum.yattim.bunda fazla yatmadim dus aldim oturmadan.digerinde dus bile almamistim kalkmaya korkuyordum cnm
bende örgü örer oturur yatarım.birde 707 ya varis.............tesbihatı.......inşallah...............
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?