- 18 Ekim 2013
- 1.256
- 284
- 123
- Konu Sahibi damlailayda
-
kizlar degerim 21,80den 74e yukselmis cok sevnmdim Allah tamamina erdirir insallah kizlar ya isteyen.herkeze nasip etsin insallah
hadi hayırlısı..........takibindeyim.................kaç saat yattın...............evin uzakmı..........
saol fistigimm doktur buyuk ihtimal bir dedi cnm.saglikli sihhatki olsun bir olsunTekrar gozun aydin ikiz olabilir kese icin gittiginde sasirma
Yok evim 10 dk bi saat i geçti biraz.. Şimdi evde yatıyorum sen 20 yıldır beklenen yazmışın...ben de abla benim zannediyodum..memnun oldum abla olduğuna :)
💗💗💗💗💗💗
herkesin hamileligi çok degerli tabii ama benimki 20 yıl sonra gelen bebiş olacak.inşallah............hayırlısı...........
ben sizin ablanızım.............ben ne dersem o olur................
ay canim.benim Allahim.yardimcin olsun insallah hepimiz bebisimizi kucagimiza alacaz insallah senin ismin ney cnm sen.hepimizin buyugusun insallah olacak hepimizin .
Yok evim 10 dk bi saat i geçti biraz.. Şimdi evde yatıyorum sen 20 yıldır beklenen yazmışın...ben de abla benim zannediyodum..memnun oldum abla olduğuna :)
💗💗💗💗💗💗
tm ablacigim sen.ne dersen o bu saatten sonra
????? neyse abla soylemk istemion heraldeismim.................................................................
korkmayın korkmayın ben tatlı ablayım..yanınızda olsam........size yemek yapsam............bebişlerinize örgü örsem....................
başak özelden yazayımmı.........................
ne kıymetli ismim varmış....................
kızlar müsadenizle............
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?