Tüp Bebek Merkezleri Kayseri Acıbadem Hastanesi Dr Turgut Aydın'a tedavi olanlar

hadi hayırlısı..........takibindeyim.................kaç saat yattın...............evin uzakmı..........

Yok evim 10 dk bi saat i geçti biraz.. Şimdi evde yatıyorum sen 20 yıldır beklenen yazmışın...ben de abla benim zannediyodum..memnun oldum abla olduğuna :)

💗💗💗💗💗💗

Yok evim 10 dk bi saat i geçti biraz.. Şimdi evde yatıyorum sen 20 yıldır beklenen yazmışın...ben de abla benim zannediyodum..memnun oldum abla olduğuna :)

💗💗💗💗💗💗

ben sizin ablanızım.............ben ne dersem o olur................

herkesin hamileligi çok degerli tabii ama benimki 20 yıl sonra gelen bebiş olacak.inşallah............hayırlısı...........

ay canim.benim Allahim.yardimcin olsun insallah hepimiz bebisimizi kucagimiza alacaz insallah senin ismin ney cnm sen.hepimizin buyugusun insallah olacak hepimizin .

💗💗💗💗💗💗

iki gun fazla kalkma canim Allahin izniyle bebisler gelck saglikli sihhattli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…