- Konu Sahibi damlailayda
-
selma selda selcan olabilir :))))))))))
içlerinden birisi benim adım bildin........................bir ismi hiç sevmem..............birisinide hiç duymadım.............eeee geriye ne kaldı..........
Selcan hiç duymadığın olsa gerek.Geriye Selma ve Selda kalıyor :)))
Başağın gerçek ismi de mi Başakmış???
Ben de tedaviye başladığımda siz de kontrollere geliyor olursunuz inşallah görüşürüz o zaman
insallah canim.karsilasiriz orda benim.ismim basakSelcan hiç duymadığın olsa gerek.Geriye Selma ve Selda kalıyor :)))
Başağın gerçek ismi de mi Başakmış???
Ben de tedaviye başladığımda siz de kontrollere geliyor olursunuz inşallah görüşürüz o zaman
Seyyid Burhaneddinin bahçesinde miinşallah................evet piknik yapacagız................
hepimiz sozlesip ayni gun gidelim turgut beyin bekleme yerinde parti yapariz ne guzelinşallah................evet piknik yapacagız................
konfetiler ...........................................bummmmmmmmmmmmmmmmhepimiz sozlesip ayni gun gidelim turgut beyin bekleme yerinde parti yapariz ne guzel
konfetiler ...........................................bummmmmmmmmmmmmmmm
HAMİLELERE OKUMAK YASAK.....hemşire kızlar sordular nerden tanışıyorsunuz diye.bende dedim.kk dan.................onlarında hoşuna gitti..................ben bugün zaten yaprak sarması pişirdimde........doktora hemşirelere götürdüm............begenmişler.....................hamileler okumasın..................................................
okuduk birkere yaaa
evlere servisimiz vardır.....................
HAMİLELERE OKUMAK YASAK.....hemşire kızlar sordular nerden tanışıyorsunuz diye.bende dedim.kk dan.................onlarında hoşuna gitti..................ben bugün zaten yaprak sarması pişirdimde........doktora hemşirelere götürdüm............begenmişler.....................hamileler okumasın......dedim ama neden okuyorsun............................................
insanın başına ne gelirse meraktan gelir zaten.................hepimiz aynıyız..............Bos bulundum ALLAHtan dolapta var cikarir pisiririm olmadi bide bize yaparsin
HAMİLELERE OKUMAK YASAK.....hemşire kızlar sordular nerden tanışıyorsunuz diye.bende dedim.kk dan.................onlarında hoşuna gitti..................ben bugün zaten yaprak sarması pişirdimde........doktora hemşirelere götürdüm............begenmişler.....................hamileler okumasın......dedim ama neden okuyorsun............................................
inşallah................evet piknik yapacagız................
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?