Tüp Bebek Merkezleri Kayseri Acıbadem Hastanesi Dr Turgut Aydın'a tedavi olanlar

içlerinden birisi benim adım bildin........................bir ismi hiç sevmem..............birisinide hiç duymadım.............eeee geriye ne kaldı..........

Selcan hiç duymadığın olsa gerek.Geriye Selma ve Selda kalıyor :)))
Başağın gerçek ismi de mi Başakmış???
Ben de tedaviye başladığımda siz de kontrollere geliyor olursunuz inşallah görüşürüz o zaman

inşallah................evet piknik yapacagız................

ya aılınnda keşke benimde transferim martta olsaydı malum mart ayı........kediler.........daha neler neler.....çok hamiş var mart ayında..........en sonki nisanda başlamıştım........mayısta negatif..........istanbul memorial....................

HAMİLELERE OKUMAK YASAK.....hemşire kızlar sordular nerden tanışıyorsunuz diye.bende dedim.kk dan.................onlarında hoşuna gitti..................ben bugün zaten yaprak sarması pişirdimde........doktora hemşirelere götürdüm............begenmişler.....................hamileler okumasın......dedim ama neden okuyorsun............................................

Son düzenleme:
:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:

okuduk birkere yaaa

Bos bulundum ALLAHtan dolapta var cikarir pisiririm olmadi bide bize yaparsin

Nihihihiiii ben de okudum demekki hamileyim

💗💗💗💗💗💗

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…