- Konu Sahibi damlailayda
-
ben sizin ablanızım.............ben ne dersem o olur................
Merhabla Hatuncuklar
Nasilsiniz bakim ??
Bu gece hayirlara rüyamda hamileymisim..Okdar esasdi ki..
Tüm gün etkiledi beni..Rabbim hepimize nasip etsin insallah..
AMA YENI HAMILE OLAN ARKDASLARADA HAYIRLI OLSUN!!!
Allahim gonlune gore versin cnm insallah ruyan gercek.olacak cnm benim
bismillah.... derin bir nefes alıp tecrübe sahibi arkadaşlarıma bir soru sormak istiyorum. aslında turgut beyle görüştüm herşey yolunda gözün aydın dedi ama korkuyorum . bana bişeyler söyleyin canlarım...
transfermin 8. günü turgut beyin ısrarı ile korka korka kanda gebelik baktırdım ... veeee değerim 29.12 :)))
yorumlarınızı alayım . gerileme ihtimali var mdır sizce ?=??
bismillah.... derin bir nefes alıp tecrübe sahibi arkadaşlarıma bir soru sormak istiyorum. aslında turgut beyle görüştüm herşey yolunda gözün aydın dedi ama korkuyorum . bana bişeyler söyleyin canlarım...
transfermin 8. günü turgut beyin ısrarı ile korka korka kanda gebelik baktırdım ... veeee değerim 29.12 :)))
kizlar degerim 21,80den 74e yukselmis cok sevnmdim Allah tamamina erdirir insallah kizlar ya isteyen.herkeze nasip etsin insallah
Bilmiyorum ama tebrik ederimkaç tane yerleşmişti gamzede ?? Ve yaş kaçtı?
💗💗💗💗💗💗
sağolun arkadaşlar dularnız için. yas 30 transferimin 8. gün 10. değil. 2 tane embriyo transfer edildi kızlar. pco sorunum arkadaslar
tebrikler.. Allah tamamına erdirsin, sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..
çok güzel sonucun tebrik ederim.. bunlar normal değerler, olumsuz şeyleri aklına getirme, bol bol dua et.. Sağlıkla kucağına alırsın inşallah..
bende ilk tüp bebeğimi acıbademde kayseride yaptırdım tutmadı ama çok memnundum yine oraya gidecem.. inş bu sefer genetik test yapıp baslayacaz. gözünüz aydın arkadaşımm
esila sen napıyosun cnm transferin kaçıncı günü bugün?kaç embriyo yerleştirildi?
sağolun arkadaşlar dularnız için. yas 30 transferimin 8. gün 10. değil. 2 tane embriyo transfer edildi kızlar. pco sorunum arkadaslar
cnm tek sorun pco muydu?bendede pco var.sen 5 kez denemişsin pco yüzündenmi tutmamıştı acaba?cnm biraz bahsedermisin kusra bakma seni sıktıysam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?