Tüp Bebek Merkezleri Kayseri Acıbadem Hastanesi Dr Turgut Aydın'a tedavi olanlar

Merhabla Hatuncuklar

Nasilsiniz bakim ??
Bu gece hayirlara rüyamda hamileymisim..Okdar esasdi ki..
Tüm gün etkiledi beni.. Rabbim hepimize nasip etsin insallah..

AMA YENI HAMILE OLAN ARKDASLARADA HAYIRLI OLSUN!!!

Merhabla Hatuncuklar

Nasilsiniz bakim ??
Bu gece hayirlara rüyamda hamileymisim..Okdar esasdi ki..
Tüm gün etkiledi beni.. Rabbim hepimize nasip etsin insallah..

AMA YENI HAMILE OLAN ARKDASLARADA HAYIRLI OLSUN!!!

Allahim gonlune gore versin cnm insallah ruyan gercek.olacak cnm benim

bismillah.... derin bir nefes alıp tecrübe sahibi arkadaşlarıma bir soru sormak istiyorum. aslında turgut beyle görüştüm herşey yolunda gözün aydın dedi ama korkuyorum . bana bişeyler söyleyin canlarım...

transfermin 8. günü turgut beyin ısrarı ile korka korka kanda gebelik baktırdım ... veeee değerim 29.12 :)))

yorumlarınızı alayım . gerileme ihtimali var mdır sizce ?=??

oy oyy masallh iki hamilelik haberi birden gözün aydın.çok sevindim maşallh nazar degmesn rabbim evladını sana bagışlasın.negüzel haberler aldık bugün.cnm basakla degerin yakın sanki.inşallah gerilemez rahat ol sen bol bol dua et.
özel degilse sıkıntı neydi cnm sizde paylaşırmısın bende başlıcamda merak ediyorum.

Bilmiyorum ama tebrik ederim kaç tane yerleşmişti gamzede ?? Ve yaş kaçtı?

💗💗💗💗💗💗

kizlar degerim 21,80den 74e yukselmis cok sevnmdim Allah tamamina erdirir insallah kizlar ya isteyen.herkeze nasip etsin insallah

tebrikler.. Allah tamamına erdirsin, sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..

çok güzel sonucun tebrik ederim.. bunlar normal değerler, olumsuz şeyleri aklına getirme, bol bol dua et.. Sağlıkla kucağına alırsın inşallah..

sağolun arkadaşlar dularnız için. yas 30 transferimin 8. gün 10. değil. 2 tane embriyo transfer edildi kızlar. pco sorunum arkadaslar

Canim 8. Gun icin degerin iyi insaALLAH artarak devam eder.

saolasin cnm Allah razi.olsun.insallah cnm.isteyen.herkeze nasip etsin

gozun aydin canim Allah tamamina erdirsin ben 21,80den.iki gunde 74 e yukseldi insallah Allahim.tamamina erdirsin.hepimizin bebisleri saglikli sihhatli olsun insallah bugun hastanedemiydin ben sana el salladim gecerken

bende ilk tüp bebeğimi acıbademde kayseride yaptırdım tutmadı ama çok memnundum yine oraya gidecem.. inş bu sefer genetik test yapıp baslayacaz. gözünüz aydın arkadaşımm

bende ilk tüp bebeğimi acıbademde kayseride yaptırdım tutmadı ama çok memnundum yine oraya gidecem.. inş bu sefer genetik test yapıp baslayacaz. gözünüz aydın arkadaşımm

Sana da şimdiden hayırlı olsun o halde...

💗💗💗💗💗💗

sağolun arkadaşlar dularnız için. yas 30 transferimin 8. gün 10. değil. 2 tane embriyo transfer edildi kızlar. pco sorunum arkadaslar

Gamzede inşallah tutmuş bence.. Çalışıyo musun ev hanımı mı?? Ne kadar yattın?? Ben şimdiden çık sıkıldım yatamıcam sanırım :S

💗💗💗💗💗💗

cnm tek sorun pco muydu?bendede pco var.sen 5 kez denemişsin pco yüzündenmi tutmamıştı acaba?cnm biraz bahsedermisin kusra bakma seni sıktıysam.

evet canım pco tek sorun. 5 kez deneyip olmaması öncelikle nasip sonra doktorların beceriksizliği. biz bu işi bilmiyoruz demiyorlar sürekli baska bahaneler buluyorlar. en son gtiiğim yılmaz sahin tıp senin durmunu acıkalyamıyor kime gitsen nereye gitsen hep bunu yasayacaksın dedi. ama turgut bey daha ilk muaynede nasıl olur sen çok kolay haamile kalırsın dedi ve nasip oldu cok şükür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…