- Konu Sahibi damlailayda
-
Canim 8. Gun icin degerin iyi insaALLAH artarak devam eder.
gozun aydin canim Allah tamamina erdirsin ben 21,80den.iki gunde 74 e yukseldi insallah Allahim.tamamina erdirsin.hepimizin bebisleri saglikli sihhatli olsun insallah bugun hastanedemiydin ben sana el salladim gecerken
Gamzede inşallah tutmuş bence.. Çalışıyo musun ev hanımı mı?? Ne kadar yattın?? Ben şimdiden çık sıkıldım yatamıcam sanırım :S
💗💗💗💗💗💗
sağolasın kuzum. benim şaşıdıgım nokta su ki 8. günde 29 çıktı :)) iki gün sonra bir daha yaptır demedi doktor. yarın sorayı m mı ??? ne zaman yaptıracagımı
yaptirman lazim.cnm bnde iki gun sona bidaha yaptiracam insallah hayirli sonuclar aliriz...
inşallah ... memurum çalışıyorum akşamlarıda üniversite öğrencisiyim. :))) hiç yatmadım desem yeridir :)))
sonuçlarımda çıktı doktoru............cepten aramamak için zor tuttum kendimi...............doktoru rahatsız etmeyeyim diye.................lh 10.87.................................progesteron..................1.55........................................e2..87.47..............................eeeeeeeeeee şimdi....................neolacak.............................
inşallah ... memurum çalışıyorum akşamlarıda üniversite öğrencisiyim. :))) hiç yatmadım desem yeridir :)))
kızlar nezle oldum iyice..................zaten yarın belli olacakta........................böyleykende transfer yapılırmı?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????burnum akıyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr...............
abla senin.ne zaman.konacak insallah bebisler hayirkisiyla
aplaaa bişe olmaz burnunla hiç işleri yok
💗💗💗💗💗💗
eeeeeeee bagışıklıga neolacak..........................düştümü.....düşmedimi......................
ahhahhaa benimkileri sarmısaklamadklar :d
💗💗💗💗💗💗
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?