Tüp Bebek Merkezleri Kayseri Acıbadem Hastanesi Dr Turgut Aydın'a tedavi olanlar

Canim 8. Gun icin degerin iyi insaALLAH artarak devam eder.

inşallah canım. turgut bey de öyle dedi 3 ila 5 arasında cıkar demişti 8. gün oldugu için. ben cumayı bekleyelim dedim ama turgut bey olsun baktıralım dedi. çok şaşkınım çoook binlerce şükür

gozun aydin canim Allah tamamina erdirsin ben 21,80den.iki gunde 74 e yukseldi insallah Allahim.tamamina erdirsin.hepimizin bebisleri saglikli sihhatli olsun insallah bugun hastanedemiydin ben sana el salladim gecerken

sağolasın kuzum. benim şaşıdıgım nokta su ki 8. günde 29 çıktı :)) iki gün sonra bir daha yaptır demedi doktor. yarın sorayı m mı ??? ne zaman yaptıracagımı

Gamzede inşallah tutmuş bence.. Çalışıyo musun ev hanımı mı?? Ne kadar yattın?? Ben şimdiden çık sıkıldım yatamıcam sanırım :S

💗💗💗💗💗💗

inşallah ... memurum çalışıyorum akşamlarıda üniversite öğrencisiyim. :))) hiç yatmadım desem yeridir :)))

kızlar nezle oldum iyice..................zaten yarın belli olacakta........................böyleykende transfer yapılırmı?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????burnum akıyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr...............

sonuçlarımda çıktı doktoru............cepten aramamak için zor tuttum kendimi...............doktoru rahatsız etmeyeyim diye.................lh 10.87.................................progesteron..................1.55........................................e2..87.47..............................eeeeeeeeeee şimdi....................neolacak.............................

Hhhhhhhhhhhaaaaaaaaaaappppppppppppppppşşşşşşşşşşşşşşşşuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu[mentıon][mentıon][mentıon][mentıon][/mentıon][/mentıon][/mentıon][/mentıon]

abla senin.ne zaman.konacak insallah bebisler hayirkisiyla

inşallah ... memurum çalışıyorum akşamlarıda üniversite öğrencisiyim. :))) hiç yatmadım desem yeridir :)))

Ciddi misin çok sevindim :) ben de cumaya kadar rapor aldım ama yarından itibaren yatacağımı sanmıyorum bugün zor yattım doğrusu..

💗💗💗💗💗💗

Aplaaa bişe olmaz burnunla hiç işleri yok

💗💗💗💗💗💗

abla senin.ne zaman.konacak insallah bebisler hayirkisiyla

işte bu sonuçlara göre yarın söyleyecek..................kist varmı yokmu............çatladımı çatlamadımı...........diye.................yoksa embriyoları..........sarımsaklayıpta saklasak............yoksa.................

Noktasız demekki..........................................okey;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…