Tüp Bebek Merkezleri Kayseri Acıbadem Hastanesi Dr Turgut Aydın'a tedavi olanlar

Allahim.gonlune gore versin abla dilegin.kabul olur insallah hayirlisi ve saglikli sihhatli olur insallah ...

Hamişler süt iç yataga hamiş adayları su iç yataga hamiş aday adayları namaza.............yatın artık.....bebelere yazık...

Kızlar senelerdir...gündüz hamiş haberi verirlerdi........bu gamzede nerden bulduda gece gece hamiş haberiyle sevindirdi bizi..........eh zamane hamişleri..........

Iyiki resim koymuyoruz yazıların altına..........yoksa korkardınız herhalde burnumda peçeteler.........çok güzel bir görüntü...........

Sel aplaaaa hastalık yaramış çok formundasın beni çok güldürdün.. :)

💗💗💗💗💗💗

sel aplaaaa hastalık yaramış çok formundasın beni çok güldürdün.. :)

💗💗💗💗💗💗
aaaaaaaa hangisine güldün..........ha bende sizden isterim.......transferimden sonra........çok gülme.........sallama göbegi......düşürürsün embriyoyu..........

aaaaaaaa hangisine güldün..........ha bende sizden isterim.......transferimden sonra........çok gülme.........sallama göbegi......düşürürsün embriyoyu..........

ben ilk kondu gun.guldum agladim dustu diye dojtur geldi o ara biz onu oyle bi yere yerlestirdikki dusmezz o dedi icime ferahlik gelmisti bizimde istefimiz gulyn transferi unutun dedi

o gune kadar usutme terle at bari tedigin.olma transfer gunu hapsurdun zaman acaba gittimi gitmedimi diye sicak tut kendini gecer insallah

ya bide hapşururken........masada...................neyse demeyim............nede olsa tüp demi bu..............gaz bebek degil...................

Esila sen nerden yazıyorsun kız .............nikin gözükmüyor aşagıdada...............

Ya bugün transferden çıkmışım odaya götürüyolar biri taaaak diye bi çarptı yatağa ...onu da sezeryanla doğuma götürüyolarmış. Yatakta bi sıçradım.. Zaten o an nefes alsam düştü zannediyorum :))

💗💗💗💗💗💗

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…