- Konu Sahibi damlailayda
-
işte bu sonuçlara göre yarın söyleyecek..................kist varmı yokmu............çatladımı çatlamadımı...........diye.................yoksa embriyoları..........sarımsaklayıpta saklasak............yoksa.................
allahim.gonlune gore versin abla dilegin.kabul olur insallah hayirlisi ve saglikli sihhatli olur insallah ...
Kızlar senelerdir...gündüz hamiş haberi verirlerdi........bu gamzede nerden bulduda gece gece hamiş haberiyle sevindirdi bizi..........eh zamane hamişleri..........
Iyiki resim koymuyoruz yazıların altına..........yoksa korkardınız herhalde burnumda peçeteler.........çok güzel bir görüntü...........
abla sen çalışıyomuydun??
💗💗💗💗💗💗
nane limon.ic bari ablada o gune kadar iyiles insallah...
aaaaaaaa hangisine güldün..........ha bende sizden isterim.......transferimden sonra........çok gülme.........sallama göbegi......düşürürsün embriyoyu..........sel aplaaaa hastalık yaramış çok formundasın beni çok güldürdün.. :)
💗💗💗💗💗💗
içtim içtim hatta içine yanlışlıkla kekikte atmışım.........başka ne yapayımki...............
aaaaaaaa hangisine güldün..........ha bende sizden isterim.......transferimden sonra........çok gülme.........sallama göbegi......düşürürsün embriyoyu..........
o gune kadar usutme terle at bari tedigin.olma transfer gunu hapsurdun zaman acaba gittimi gitmedimi diye sicak tut kendini gecer insallah
ya bide hapşururken........masada...................neyse demeyim............nede olsa tüp demi bu..............gaz bebek degil...................
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?