- Konu Sahibi damlailayda
-
Esila sen nerden yazıyorsun kız .............nikin gözükmüyor aşagıdada...............
Başak testi kaç gün sonra istedi?? Bana 10. Gün gelin dedi şaşırdım.. Erken değil mi..
💗💗💗💗💗💗
ya bugün transferden çıkmışım odaya götürüyolar biri taaaak diye bi çarptı yatağa ...onu da sezeryanla doğuma götürüyolarmış. Yatakta bi sıçradım.. Zaten o an nefes alsam düştü zannediyorum :))
💗💗💗💗💗💗
yok cnm onuncu gunu yap bnimki taransferi saymassak 9.gun yaptim seninkide tutunuyordur insallahhh cnm zor oldunu transferin.naptin.cok sıkıstınmı
yok artık.....................esila 10. Günde degilde gamzede..8. Gün yapmışya..........hoşuma gitti bende öyle yapacagım inşallah
yoo çok kolay oldu. çok sıkışmışın biraz sondayla alalım dedi yok dedim kötü değilim dedim ama aldı jine. . Sana kaç yerleşmişti??
💗💗💗💗💗💗
Yoo çok kolay oldu. Çok sıkışmışın biraz sondayla alalım dedi yok dedim kötü değilim dedim ama aldı jine. . Sana kaç yerleşmişti??
💗💗💗💗💗💗
Başak ben hep pozitifimde...............birde şu bthcg pozitif çıksa aa++ nofrost pozitif olacagım
Hadi kızlar sayfayı 100 yapalım pastayı kesip yatalım...............ne fenayım ama........aklım kalacakya..........milleti zorla..uyutacagm............
:125::125::125::125::125::125::125::125::125::125::125pasta yokmuş sarıkafalarda......bununla idare edin................öptüm....................:
Yatmışlar herhalde...................oh be sel kaçar.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?