Tüp Bebek Merkezleri Kayseri Acıbadem Hastanesi Dr Turgut Aydın'a tedavi olanlar

Başak testi kaç gün sonra istedi?? Bana 10. Gün gelin dedi şaşırdım.. Erken değil mi..

💗💗💗💗💗💗

şu anda kimler topikte gözüküyor ya ..sayfanın altında.......orada ismin yazmıyor topikte diye............ama sen biryerlerden yazıyorsun...............

Başak testi kaç gün sonra istedi?? Bana 10. Gün gelin dedi şaşırdım.. Erken değil mi..

💗💗💗💗💗💗

yok cnm onuncu gunu yap bnimki taransferi saymassak 9.gun yaptim seninkide tutunuyordur insallahhh cnm zor oldunu transferin.naptin.cok sıkıstınmı

yok artık.....................esila 10. Günde degilde gamzede..8. Gün yapmışya..........hoşuma gitti bende öyle yapacagım inşallah

yok cnm onuncu gunu yap bnimki taransferi saymassak 9.gun yaptim seninkide tutunuyordur insallahhh cnm zor oldunu transferin.naptin.cok sıkıstınmı

Yoo çok kolay oldu. Çok sıkışmışın biraz sondayla alalım dedi yok dedim kötü değilim dedim ama aldı jine. . Sana kaç yerleşmişti??

💗💗💗💗💗💗

Başak ben hep pozitifimde...............birde şu bthcg pozitif çıksa aa++ nofrost pozitif olacagım

Hadi kızlar sayfayı 100 yapalım pastayı kesip yatalım...............ne fenayım ama........aklım kalacakya..........milleti zorla..uyutacagm............

:125::125::125::125::125::125::125::125::125::125::125pasta yokmuş sarıkafalarda......bununla idare edin................öptüm....................:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…