- Konu Sahibi damlailayda
-
Uyumadımki hihi acımadıki acımadıki[/QUOTE
bende uyumadim dahaaa uyku yok gunduz uyumustum.baya
İnsallah bole devam edecek canim hergun birimizin iyi haberlerini duyacagiz insallahhh Allahima cok sukur yarabbimm ....
kızlar nezle oldum iyice..................zaten yarın belli olacakta........................böyleykende transfer yapılırmı?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????burnum akıyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr...............
çok sevindim canım ALLAH mutluluğunu daim etsin sağlıkla al kucağına bebişlerini.Biliyor musun bugün bende çok mutluyum. Turgut BEY aradı şok oldum çok sevindim.2 gün önce hastaneye mail atmıştım durumumu yaşadıklarımı yazmıştım.Resmen beni aradı yaa inanamadım ve söyledikleri beni çok heyecenlandırdı inşallah bende geleceğim kayseriye.Ne kadar iyi bir insanmış hiç böyle bir muamele görmemiştim.ALLAH binlerce kez razı olsun ondan.
Ben dün erkemden yatmışım e olayın şoku bi de günlerdir uykusuzdum filan..epey kaynatmışsınız maşallah... Başak şimdi ikiz mi hamilesin sen?belli mi o?sel sen de bugün dinlen akşama iyileş... :)
💗💗💗💗💗💗
evet baya konustuk sen hemen uyumusun benimki belli degil cnm da bir olabilir dedi doktor keseyi on gun sonra gorecegiz o zaman belki supriz olabilir hayirlisi olsun saglikli sihhattli olsun bi tane olsun
Başakcım burdan cevap yazayım.
Amin canım.İnşallah hepimiz tadarız bu duyguyu.
Ben regl bile olamıyorum stresten galiba.Geçen ay kendiliğinden zamanında olmuştu.Bu ay 10 günden fazla geçti olmadım hala.Regl olamazsam tüp bile yaptıramam.Zamanlı gelse de bari daha da ertelemek zorunda kalmasam
Evet tabiki önemli olan o..
💗💗💗💗💗💗
insallah cnm.belki hamilesindir ondan gecmisse kiz insallah ondandir ne guzel ne supriz olur ama valla pek gozel olur ha
Keşkeeeeee ama nerdeeeeee
insallah o gunlerde gelir canim.icini ferah tut..
İnşallah canım inşallah.Kısmet bakalım.Rabbim hayırlısın versin
yatiyonmu sen cnm.ne zaman baslion goreve kiz baslicanmi
Yatıyorum şimdilik ama pzt başlıcam işe
💗💗💗💗💗💗
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?